E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαμά καταγγέλλει ότι την έδιωξαν από σούπερ μάρκετ λόγω της μπλούζας της κατά τη διάρκεια του καύσωνα: «Κάποιος μπορεί να σου τη λύσει»

Μητέρα τριών παιδιών στη Βρετανία καταγγέλλει ότι της απαγορεύτηκε η είσοδος σε κατάστημα Tesco με αιτιολογία που την άφησε άναυδη.

Δημοσίευση 8/7/2026 | 21:24

Μαμά καταγγέλλει ότι την έδιωξαν από σούπερ μάρκετ λόγω της μπλούζας της κατά τη διάρκεια του καύσωνα: «Κάποιος μπορεί να σου τη λύσει»
Twitter/ x New York Post

Μια 31χρονη μητέρα τριών παιδιών στο Έσεξ της Αγγλίας ισχυρίζεται ότι υπάλληλος ασφαλείας της απαγόρευσε την είσοδος σε κατάστημα Tesco εξαιτίας της μπλούζας της, εν μέσω καύσωνα με θερμοκρασίες που άγγιξαν τους 37°C.

Η 31χρονη Αλίξ Γκαλάτις ανέφερε ότι την σταμάτησαν στις 26 Ιουνίου, ενώ προσπαθούσε να ψωνίσει σε κατάστημα Tesco στο Έσεξ, στη νοτιοανατολική Αγγλία, μαζί με τα τρία παιδιά της. Εκείνη την ημέρα η θερμοκρασία στη Βρετανία είχε φτάσει τους 37 βαθμούς Κελσίου, καθώς η χώρα βρισκόταν εν μέσω κύματος καύσωνα.

Η μητέρα δήλωσε στο Kennedy News ότι της είπαν πως δεν μπορούσε να εισέλθει στο κατάστημα εξαιτίας της μπλούζας της, η οποία είχε ανοιχτή πλάτη με λεπτά κορδόνια που έδεναν στο πίσω μέρος. «Ήταν αμέσως μετά το σχολείο. Νομίζω ότι η θερμοκρασία είχε φτάσει περίπου τους 36, 37 βαθμούς ή κάτι τρελό», ανέφερε η Γκαλάτις.

«Κάποιος μπορεί να σου τη λύσει»

Όπως περιέγραψε η ίδια, τα παιδιά της έπαιρναν τη συσκευή σάρωσης προϊόντων όταν παρατήρησε τον υπάλληλο ασφαλείας να στέκεται πίσω τους. «Όταν γύρισα, μου είπε: "Δεν επιτρέπεται να μπείτε εδώ". Του είπα: "Γιατί όχι;" Και μου απάντησε: "Δεν μπορείτε να μπείτε φορώντας αυτή την μπλούζα γιατί δένει πίσω"», ανέφερε.

Η Γκαλάτις έμεινε μπερδεμένη από την παρατήρηση, ενώ και τα παιδιά της ξαφνιάστηκαν. Σύμφωνα με την ίδια, ο υπάλληλος ασφαλείας πρόσθεσε στη συνέχεια: «Κάποιος μπορεί να σου λύσει την μπλούζα», αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα μπορούσε να βρεθεί εκτεθειμένη. «Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν με κοιτούσε καν στα μάτια», πρόσθεσε.

Η απάντησή της και η επιστροφή στο κατάστημα

Η γυναίκα ρώτησε αν μπορούσε να εισέλθει για να αγοράσει μια άλλη μπλούζα και να ολοκληρώσει τα ψώνια της, όμως, όπως ισχυρίζεται, ο υπάλληλος της απάντησε πως δεν της επιτρεπόταν καθόλου η είσοδος. Η Γκαλάτις επέστρεψε τότε στο αυτοκίνητό της, βρήκε μια αθλητική ζακέτα και, παρά την έντονη ζέστη, την έριξε στους ώμους της για να καλύψει την πλάτη της.

«Το μόνο που είχα στο αυτοκίνητο ήταν η ζακέτα του γυμναστηρίου μου. Έκανε τόση ζέστη που σκέφτηκα "δεν μπορώ πραγματικά να τη φορέσω", οπότε την έριξα στους ώμους μου για να καλύπτει την πλάτη μου», είπε. Όταν τελικά ολοκλήρωσε τα ψώνια της και έφευγε, ο υπάλληλος την παρακολουθούσε. «Με κοιτούσε με τόση περιφρόνηση και κουνούσε το κεφάλι του», υποστήριξε.

Η καταγγελία και η απάντηση της Tesco

Η 31χρονη δήλωσε σοκαρισμένη από το περιστατικό και έθεσε το εξής ερώτημα: «Αν κάποιος, Θεός φυλάξοι, προσπαθούσε ποτέ να με γδύσει, γιατί θα ήταν δικό μου λάθος;» Η ίδια επισήμανε επίσης: «Δεν θα έπρεπε να ανησυχείτε περισσότερο για εκείνους που λύνουν τα ρούχα άλλων ανθρώπων, αντί να σταματάτε το άτομο που είναι ντυμένο έτσι;»

Η Γκαλάτις υπέβαλε επίσημη καταγγελία στην Tesco και δήλωσε ότι δεν σκοπεύει να ψωνίσει ξανά από το συγκεκριμένο κατάστημα. Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε: «Λυπούμαστε πραγματικά που ακούμε για αυτή την εμπειρία. Θέλουμε όλοι να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι στα καταστήματά μας και αυτό δεν θα έπρεπε να έχει συμβεί».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η αδελφή της Γκρέτα Τούνμπεργκ είναι μια προκλητική ποπ τραγουδίστρια που δεν έχει τίποτα να πει για την κλιματική αλλαγή

E-Daily 3.Left 13.07.2026
Η 20χρονη Μπεάτα Μόνα Λίζα χαράζει τη δική της πορεία στη μουσική και αποφεύγει να σχολιάσει τη διάσημη αδελφή της

Οι βουτιές της Κατερίνας Παπουτσάκη με λευκό μπικίνι στην Κύθνο και η φωτογραφία με το τατουάζ‑κοχύλι, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 13.07.2026
H ηθοποιός απόλαυσε τις παραλίες του νησιού μαζί με τα δύο παιδιά της, όπως φαίνεται στο άλμπουμ που ανήρτησε στο Instagram

Πάνος Μουζουράκης: Η ζεμπεκιά που έριξε στην βάφτιση του γιου του Πέτρου Κουσουλού

Tabloid 13.07.2026
Ο γνωστός καλλιτέχνης τραγούδησε και χόρεψε στη βάφτιση του γιου του Πέτρου Κουσουλού, κλέβοντας την παράσταση με έναν απρόσμενο τρόπο.

Ποιο διάσημο ζευγάρι φημολογείται ότι χωρίζει – Αρχισαν τα unfollow;

Celebrity Stories 13.07.2026
Ένα viral unfollow στο Instagram πυροδότησε χιλιάδες σχόλια, αλλά η πραγματικότητα πίσω από τις φήμες χωρισμού φαίνεται να είναι πολύ διαφορετική.

Η Εύα Χερτζίκοβα παντρεύτηκε στα 53 τον σύντροφό της 25 χρόνων ‑ To απίθανο, απλό νυφικό της

E-Daily 3.Left 13.07.2026
Η Τσέχα σούπερ μόντελ Εύα Χερτζίκοβα τέλεσε γάμο με τον Ιταλό επιχειρηματία Γκρεγκόριο Μαρσιάι σε ρομαντική τελετή στο Τορίνο, φορώντας αέρινο νυφικό του οίκου Lanvin με διαχρονική κομψότητα.

Ποια πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια ποζάρει στα 56 της χωρίς φίλτρα και «κλέβει» τα βλέμματα;

Social 13.07.2026
Η αγαπημένη τραγουδίστρια της δεκαετίας του `90 μοιράστηκε αδιαμφισβήτητη αυτοπεποίθηση μέσα από μία φωτογραφία που έγινε αμέσως viral.

Γέννησε η Μπάγια Αντωνοπούλου

E-Daily 3.Left 13.07.2026
Η δημοσιογράφος και ο Νίκος Κώτσης απέκτησαν ένα υγιέστατο αγόρι

Ο Χάρισον Φορντ ημίγυμνος στο δρόμο ‑ Στα 84 του έχει ακόμα το σώμα που θα ζήλευαν πολλοί

E-Daily 3.Left 13.07.2026
Ο θρυλικός ηθοποιός εντοπίστηκε στο Λος Αντζελες σε πλήρη ποδηλατικό εξοπλισμό, αποδεικνύοντας ότι στα 84 του παραμένει πιο δραστήριος από ποτέ.

Τι είπε ο Μαζωνάκης για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης ‑ η απάντησή του που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

E-Daily 3.Left 13.07.2026
Ο τραγουδιστής αρνήθηκε κατηγορηματικά την καταγγελία του Στέφανου Παπαδόπουλου και αποκάλυψε ότι έχει ήδη κινηθεί νομικά.

Αλέκος Συσσοβίτης: Τι απάντησε όταν τον ρώτησαν γιατί δεν έκανε οικογένεια

Tabloid 13.07.2026
Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τις επιλογές του στη ζωή, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να αλλάξει γνώμη στο μέλλον.

Η Σοφία Βεργκάρα έγινε 54 ετών και «ανέβασε» το θερμόμετρο ποζάροντας με κόκκινο μπικίνι

Social 13.07.2026
Τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε η Κολομβιανή ηθοποιός από τα γενέθλιά της στην Ιταλία

Αρης Μουγκοπέτρος: Τι είπε για τη συγκλονιστική επιστροφή του στις πίστες μετά τον ακρωτηριασμό

E-Daily 3.Left 13.07.2026
Ο μουσικός που έχασε δύο δάχτυλα από έκρηξη κροτίδας το Πάσχα του 2025 ανέβηκε ξανά στη σκηνή και μοιράστηκε τα συναισθήματά του.