E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στο σφυρί αντί 8 εκατ. ευρώ η βίλα Κωστόπουλου στη Φιλοθέη

Το εντυπωσιακό σπίτι, που μοιάζει χτισμένο πάνω στο νερό

Δημοσίευση 17/12/2014 | 00:00

Στο σφυρί αντί 8 εκατ. ευρώ η βίλα Κωστόπουλου στη Φιλοθέη

Με τιμή εκκίνησης λίγο πάνω από τα 8 εκατ. ευρώ βάζει τώρα πωλητήριο η Eurobank στη βίλα πρώην ιδιοκτησίας του Πέτρου Κωστόπουλου, στη Φιλοθέη.

Η βίλα, επί της πλατείας Δροσοπούλου στη Φιλοθέη, έχει περιέλθει στην ιδιοκτησία της τράπεζας σε συνέχεια των περιπετειών του εκδότη της ΙΜΑΚΟ, η οποία ήταν από τις πρώτες που χτυπήθηκε λόγω της κρίσης στον Τύπο, με προβλήματα ρευστότητας ήδη από το 2010, τα οποία οδήγησαν τελικά στο γνωστό αδιέξοδο για τον όμιλο μία διετία μετά, το 2012.

Το ακίνητο στη Φιλοθέη πωλείται τώρα από την τράπεζα μέσω της θυγατρικής ακινήτων του ομίλου, της Eurobank Property Services. Η τελευταία, μάλιστα, θα δέχεται τις προσφορές από τους υποψήφιους αγοραστές, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έως τα μέσα Ιανουαρίου του 2015 και ανάλογα με το αν το προσφερόμενο τίμημα κριθεί ικανοποιητικό, θα προχωρήσει και η πώληση στον ενδιαφερόμενο αγοραστή που θα προσφέρει το υψηλότερο ποσό.

Ο πήχυς που έχει θέσει η τράπεζα για την πολυσυζητημένη βίλα της Φιλοθέης, η οποία έχει κατασκευαστεί με σχέδια του γνωστού αρχιτεκτονικού γραφείου του Τάσου Ζέππου, είναι τα 8,05 εκατ. ευρώ. Όλα τα έξοδα μεταβίβασης (φόροι, συμβολαιογραφικά κ.λπ.) θα βαρύνουν τον αγοραστή, ο οποίος μπορεί να αγοράσει το ακίνητο και με δάνειο για ποσοστό μέχρι το 65% του τιμήματος.

Πρόκειται για ένα από τα πιο εντυπωσιακά ακίνητα, σε ένα από τα καλύτερα σημεία της περιοχής και περιλαμβάνει το οικόπεδο των 1,2 στρεμμάτων περίπου, τη βίλα συνολικής επιφάνειας 1.250 τ.μ., καθώς επίσης και την πισίνα των 68 τ.μ. Το σπίτι, χτισμένο από τη μία πλευρά επί της πλατείας Δροσοπούλου και από την άλλη σε ένα μικρό αδιέξοδο, ολοκληρώθηκε προ δεκαπενταετίας και περιλαμβάνει τέσσερα επίπεδα, το υπόγειο των 528 τ.μ., το ισόγειο συνολικής επιφάνειας 280 τ.μ., τον πρώτο και το δεύτερο όροφο, επιφάνειας αντίστοιχα 253 τ.μ. και 182 τ.μ.

Σημειώνεται εδώ, ότι πρίν από έναν χρόνο, στα τέλη του 2013, η τράπεζα είχε πουλήσει και τη δεύτερη βίλα του εκδότη, στη Μύκονο, έναντι τιμήματος ύψους 5,5 εκατ. ευρώ, η οποία επίσης είχε περιέλθει στην ιδιοκτησία της τράπεζας, λόγω χρεών του επιχειρηματία.

Και τα δύο ακίνητα ήταν υποθηκευμένα έναντι δανείων του επιχειρηματία στον όμιλο της Eurobank.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Millenials εναντίον Boomers μπαμπάδων: Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο

Family 04.04.2026
Μπορεί το generation gap να μικρύνει;

Viral βίντεο από την αφρικανική σκόνη που σκέπασε την Κρήτη – Απόκοσμες εικόνες και αγωνία μέσα σε πτήση

Social Χτες
Επιβάτες του αεροπλάνου κατέγραψαν τις απόκοσμες εικόνες από τον ουρανό του νησιού.

Μεσσαροπούλου: Κόλαφος για τον Λιάγκα και την εκπομπή του μετά το βίντεο με τον Τζώρτζογλου

TV Buzz Χτες
Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Στράτος Τζώρτζογλου στην εκπομπή «Πρωινό»

Μουτίδου για Τζώρτζογλου: «Τον είδα και είπα ότι τα θέλει ο κ@@λος του»

TV Buzz Χτες
Τα σχόλια που έκανε η Σοφία Μουτίδου για τον Στράτο Τζώρτζογλου στο «Real View»

Η 60χρονη Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ αποκαλύπτει το μυστικό της νεανικής της εμφάνισης

Tabloid Χτες
Η 60χρονη ηθοποιός πόζαρε στο Instagram με κόκκινο μπικίνι

Μπλέικ Λάιβλι: Δικαστής απορρίπτει τις περισσότερες κατηγορίες της κατά του Τζάστιν Μπαλντόνι

Tabloid Χτες
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, απέρριψε 10 από τις 13 κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης αυτής για σeξουαλική παρενόχληση

Έγινε πατέρας ο Snik: Η φωτογραφία αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη του

Tabloid Χτες
Ο γνωστός τράπερ Snik έγινε πατέρας για πρώτη φορά και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του.