E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βόλος: «Θα σκοτώσω εσάς και τα παιδιά σας» – Στο Αυτόφωρο 45χρονος

Ο κατηγορούμενος ισχυριζόταν ότι διαθέτει όπλο και μαχαίρι, γεγονός που ενέτεινε την ανησυχία των κατοίκων

Δημοσίευση 10/6/2026 | 18:52

Βόλος: «Θα σκοτώσω εσάς και τα παιδιά σας» – Στο Αυτόφωρο 45χρονος

Σκηνές τρόμου φέρεται να εκτυλίχθηκαν σε κεντρική συνοικία του Βόλου, όπου ένας 45χρονος άνδρας οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για εξύβριση και απειλή, έπειτα από αλλεπάλληλες καταγγελίες κατοίκων για επιθετική και επικίνδυνη συμπεριφορά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι περίοικοι είχαν απευθυνθεί στην Αστυνομία τουλάχιστον οκτώ φορές μέσα στον τελευταίο μήνα, καταγγέλλοντας περιστατικά έντασης, φθορών και απειλών που αποδίδονται στον κατηγορούμενο.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι ο 45χρονος ανέβαινε στην ταράτσα του σπιτιού του και πετούσε ή έσπαγε γλάστρες, ενώ κατά τις μεταμεσονύχτιες ώρες φέρεται να εκσφενδόνιζε αντικείμενα προς γειτονικές κατοικίες, προκαλώντας αναστάτωση και φόβο. Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, πετούσε σκουπίδια και σακούλες σε κοινόχρηστους χώρους, ενώ προχωρούσε και σε διάφορες ενοχλητικές ενέργειες εις βάρος των γειτόνων του, όπως η τοποθέτηση βαζελίνης στις χειρολαβές δικύκλων και σακουλών στις εξατμίσεις οχημάτων.

Η κατάσταση φέρεται να κορυφώθηκε τη Δευτέρα, όταν ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με τις καταθέσεις, έκλεισε τον δρόμο και άρχισε να εκτοξεύει ύβρεις και απειλές προς κατοίκους της περιοχής. Ένας 53χρονος γείτονας κατήγγειλε ότι άκουσε τον 45χρονο να απειλεί τη σύζυγό του, λέγοντας: «Θα σε σκοτώσω, θα μπω μέσα στο σπίτι σου», ενώ, όπως υποστήριξε, απείλησε ευθέως ότι θα σκοτώσει τόσο την ίδια όσο και τα παιδιά τους.

Ο ίδιος ανέφερε ότι ανησύχησε σοβαρά για την ασφάλεια της πρώην συζύγου του και των παιδιών τους, παραμένοντας στο σπίτι για λόγους προστασίας. Επιπλέον, σύμφωνα με όσα κατατέθηκαν, ο κατηγορούμενος ισχυριζόταν ότι διαθέτει όπλο και μαχαίρι, γεγονός που ενέτεινε την ανησυχία των κατοίκων.

Όπως μεταδίδει το thenewspaper.gr, η ένταση συνεχίστηκε όταν διαπιστώθηκε ότι είχε σπάσει κλειδί μέσα στη συρόμενη γκαραζόπορτα της κατοικίας της οικογένειας, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Όταν ο σύζυγος της παθούσας επιχείρησε να ζητήσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά και τις απειλές που είχαν προηγηθεί, ο 45χρονος φέρεται να συνέχισε να φωνάζει και να προκαλεί αναστάτωση, οδηγώντας σε νέα παρέμβαση της Αστυνομίας.

Κατά την ακροαματική διαδικασία, ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να διορίσει συνήγορο υπεράσπισης και να προετοιμάσει την απολογία του. Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για την Παρασκευή 12 Ιουνίου, ενώ το δικαστήριο αποφάσισε να παραμείνει κρατούμενος μέχρι τότε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα προσλαμβάνει ‑ δείτε ποιες θέσεις ανοίγουν και τι μισθούς προσφέρουν

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Εννέα θέσεις εργασίας με αποδοχές έως 48.225 δολάρια ετησίως ανακοίνωσε η διπλωματική αποστολή των ΗΠΑ στην Αθήνα, με προθεσμίες που εκπνέουν από τον Ιούλιο έως τα τέλη Αυγούστου 2026.

ΔΥΠΑ: Ποιοι άνεργοι δικαιούνται επιδότηση μισθού έως 1.250 ευρώ και πώς μπορούν να υποβάλουν αίτηση

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Η ΔΥΠΑ ανοίγει 8.000 θέσεις εργασίας για ανέργους με διετείς συμβάσεις, πλήρη ασφάλιση και δυνατότητα συμπλήρωσης ενσήμων για συνταξιοδότηση.

Κηδεία Μάρως Κοντού: Ο συγκλονιστικός αποχαιρετισμός που απηύθυνε ο Κακλαμάνης

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Ο Νικήτας Κακλαμάνης συγκλόνισε με τον επικήδειο λόγο του στην εξόδιο ακολουθία της σπουδαίας ηθοποιού, εκπληρώνοντας παράλληλα και την τελευταία της επιθυμία.

Ρωγμές στην Κυψέλη από τα έργα του Μετρό: Τι αποκάλυψε ο καθηγητής Λέκκας για τα γεωλογικά προβλήματα

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Ο καθηγητής γεωλογίας Ευθύμης Λέκκας μίλησε στην ΕΡΤ για τα γεωλογικά ζητήματα που δεν είχαν επισημανθεί στις αρχικές μελέτες, ενώ οι κάτοικοι της Κυψέλης ζητούν έγγραφες εγγυήσεις για τη στατική επάρκεια των κτιρίων τους.

Ποια ήταν η Νάκυ Αγάθου που έφυγε από τη ζωή και έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η πρωτοπόρος τηλεπαρουσιάστρια της κρατικής τηλεόρασης άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 86 ετών.

Σε μαρούλι αλυσίδας fast food οφείλεται το παράσιτο που προκαλεί «εκρηκτική» διάρροια

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Πάνω από 1.600 κρούσματα κυκλοσπορίασης σε πέντε αμερικανικές πολιτείες έχουν συνδεθεί με κατανάλωση φαγητού από την αλυσίδα ταχυφαγείων, με το FDA να εκδίδει προειδοποίηση και την εταιρεία να προχωρά σε άμεση απόσυρση προϊόντος.

Ποιες γωνίες λήψης απαγόρευσαν EBU και Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου για τους αθλητές

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Νέες κατευθυντήριες γραμμές από EBU και Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου θέτουν περιορισμούς σε 13 γωνίες λήψης για να αντιμετωπιστεί η σeξουαλικοποίηση των αθλητριών στις τηλεοπτικές μεταδόσεις.

Xάπι κατά της παχυσαρκίας μόλις πήρε το «πράσινο φως» στην Ευρώπη

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε για πρώτη φορά αγωνιστή GLP-1 σε μορφή χαπιού για τη διαχείριση του σωματικού βάρους σε ενήλικες με παχυσαρκία.

Μουντιάλ 2026: Ποιοι παίζουν στον μεγάλο τελικό και πού θα τον δείτε

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Το πρόγραμμα του μικρού και του μεγάλου τελικού, με ώρες και κανάλια μετάδοσης για το ελληνικό κοινό.

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας Γεροβασίλη, Καλαματιανός, Ζαμπάρας

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Με την αποχώρηση Γεροβασίλη, Ζαμπάρα και Καλαματιανού, ο ΣΥΡΙΖΑ συρρικνώνεται στους 11 βουλευτές - ισόπαλος με την Ελληνική Λύση.

Η Γαλλία νομιμοποίησε το «δικαίωμα στον θάνατο» και τι προβλέπει ο νέος νόμος

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Η Εθνοσυνέλευση ενέκρινε με οριακή πλειοψηφία νόμο που επιτρέπει την «βοήθεια στον θάνατο» για ανίατα ασθενείς, υπό αυστηρές προϋποθέσεις.

Aγρια επίθεση από σκύλο έξω από φούρνο στα Βριλήσσια ‑ δείτε τι συνέβη

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Ένας 66χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και ο σκύλος του σκοτώθηκε, ενώ η 48χρονη ιδιοκτήτρια του ζώου συνελήφθη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και ζωοκτονία.