E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Ματ Ντέιμον αποθεώνει τη Σαρλίζ Θερόν: Δεν ξέρω γιατί γέρασα μόνο εγώ, έχει κερδίσει το λαχείο

Ο ηθοποιός εξέφρασε τον θαυμασμό του για την ομορφιά και την υποκριτική δεινότητα της συμπρωταγωνίστριάς του στην «Οδύσσεια»

Δημοσίευση 22/5/2026 | 10:59

Ο Ματ Ντέιμον αποθεώνει τη Σαρλίζ Θερόν: Δεν ξέρω γιατί γέρασα μόνο εγώ, έχει κερδίσει το λαχείο

Με αποθεωτικά λόγια μίλησε για τη Σαρλίζ Θερόν ο Ματ Ντέιμον. Οι δύο ηθοποιοί συνεργάζονται στην «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν, 26 χρόνια μετά την πρώτη τους κινηματογραφική συνάντηση.

Μιλώντας σε τεύχος αφιερωμένο στη βραβευμένη με Όσκαρ σταρ του Χόλιγουντ, ο Ντέιμον εξέφρασε τον θαυμασμό του τόσο για την ομορφιά της όσο και για το υποκριτικό του ταλέντο.

«Παρεμπιπτόντως, δεν ξέρω γιατί μόνο ένας από εμάς γέρασε. Εκείνη κέρδισε το λαχείο», είπε ο Ντέιμον γελώντας σε συνέντευξή του στο περιοδικό ELLE. «Είναι ένας άνθρωπος που πάντα υποστήριζα πραγματικά, γιατί αν τη γνωρίζεις, είναι αδύνατον να μην τη στηρίξεις. Είναι μια τρομερή γυναίκα και μια σπουδαία, σπουδαία ηθοποιός», ανέφερε επίσης.

Η Θερόν είχε συνεργαστεί τελευταία φορά με τον Ντέιμον πριν από 26 χρόνια, στην ταινία The Legend of Bagger Vance. Τώρα τον συναντά στην κινηματογραφική μεταφορά του ομηρικού έπους, στο οποίο εκείνος υποδύεται τον Οδυσσέα.

Η 50χρονη ηθοποιός έχει τον ρόλο της Καλυψώς, της θεϊκής θαλάσσιας νύμφης και Τιτανίδας, η οποία είχε εξοριστεί στο μυθικό νησί της Ωγυγίας.  Η ίδια δηλώνει ενθουσιασμένη με τον χαρακτήρα. «Μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω κάτι που δεν είχα πολλές φορές την ευκαιρία να κάνω, γιατί εκείνη είναι λίγο απ’ όλα. Αυτό είναι το τόσο όμορφο σε εκείνη», σημείωσε.

Η Θερόν ταυτίστηκε και με τη μοναξιά της Καλυψώς. «Παρότι είναι θεά, λαχταρά πραγματικά τη σύνδεση. Και ήταν ενδιαφέρον να κοιτάζεις έναν άνθρωπο με τις δυνάμεις που έχει, αλλά που παρ’ όλα αυτά δεν μπορούσε πραγματικά να κάνει και πολλά με αυτές», είπε χαρακτηριστικά.

«Και χωρίς να θέλω να κάνω μια άμεση σύνδεση με αυτό, υπάρχει κάτι που πρέπει να ειπωθεί για τις γυναίκες που ζουν σήμερα τη ζωή τους με ισχυρό τρόπο, ενώ την ίδια στιγμή πολλά από τα δικαιώματά μας αφαιρούνται κάθε μέρα», ανέφερε μεταξύ άλλων για τον ρόλο της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καβατζίκης για Λεμπιδάκη: «Είναι πολύ άσχημο να τον βλέπω να μιλάει έτσι»

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Καλό είναι να κρατάμε κάποια προσχήματα απέναντι σε σημαντικούς ανθρώπους»

Ρέβη και Κουρδής στα δικαστήρια για την αγωγή κατά του ΣΚΑΙ

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Θα δώσουμε την ευκαιρία στο κανάλι να αλλάξει τη στάση του»

Φειδίας Παναγιώτου: Υπερήφανος που δεν μιλάω ελληνικά στο Ευρωκοινοβούλιο, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Όταν μιλάω αγγλικά με ακούν όλοι» δήλωσε ο Κύπριος ευρωβουλευτής

Ο Ματ Ντέιμον αποθεώνει τη Σαρλίζ Θερόν: Δεν ξέρω γιατί γέρασα μόνο εγώ, έχει κερδίσει το λαχείο

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Ο ηθοποιός εξέφρασε τον θαυμασμό του για την ομορφιά και την υποκριτική δεινότητα της συμπρωταγωνίστριάς του στην «Οδύσσεια»

Η Πενέλοπε Κρουζ ξέσπασε σε κλάματα

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Το κοινό καταχειροκρότησε τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό και τους υπόλοιπους συντελεστές της ταινίας «La Bola Negra»

Mindy Kaling: H σκληρή αλήθεια πίσω από το αδυνάτισμά της

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Παραδέχτηκε ότι δεν είναι εύκολο να βρίσκεται συνεχώς υπό δημόσια κριτική

Ακύλας: Ένιωσα ότι έπρεπε να απολογηθώ, περίμενα ότι θα με λιθοβολήσουν στο Σύνταγμα

E-Daily 3.Left Χτες
Πραγματικά, φοβήθηκα τι μπορεί να συμβεί γιατί είχαν ανέβει πολύ οι προσδοκίες, εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής

Κατερίνα Ζαρίφη για Eurovision και ΕΡΤ: «Δεν ξέρω αν κάνει να το πω, αλλά θα το πω, έτυχε να είμαι μπροστά»

E-Daily 3.Left Χτες
Το δικό της παρασκήνιο έδωσε σήμερα η Κατερίνα Ζαρίφη στον αέρα της εκπομπής «Buongiorno», σχετικά με τα υψηλά έσοδα που είχε η ΕΡΤ φέτος από τη Eurovision

Akylas για Eurovision 2026: «Εκείνη την στιγμή ήταν για μένα κάτι πολύ βαρύ»

E-Daily 3.Left Χτες
«Δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ και δεν ήξερα πραγματικά πώς θα γυρίσω, πώς θα αντικρίσω τον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο νεαρός καλλιτέχνης