E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μπάμπης Λαζαρίδης: «Κόλαφος» η πρωτότοκη κόρη του – «Αφησε τη μάνα μου έγκυο μόνη της, με έλεγε μπάστ…δο»

Την πρωτότοκοη κόρη του Μπάμπη Λαζαρίδη, Μαρία Λαζαρίδη εντόπισε για το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η δημοσιογράφος Μαίρη Αρώνη

Δημοσίευση 31/3/2026 | 14:44

Μπάμπης Λαζαρίδης: «Κόλαφος» η πρωτότοκη κόρη του – «Αφησε τη μάνα μου έγκυο μόνη της, με έλεγε μπάστ…δο»

Η κόρη του Μπάμπη Λαζαρίδη, η οποία ζει στο εξωτερικό και εργάζεται ως δικηγόρος, μίλησε για πρώτη φορά και αποκάλυψε τη σχέση που είχε με τον επιχειρηματία πατέρα της, ο οποίος δολοφονήθηκε πριν 18 χρόνια.

Η Μαρία Λαζαρίδη ανέφερε ότι δεν τον είδε ποτέ από κοντά, παρά είχαν μιλήσει μόνο 3-4 φορές στο τηλέφωνο, με εκείνον να της υπόσχεται ότι θα πάει να τη δει, κι εκείνη να τον περιμένει κάθε μέρα χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα

«Είμαι το πρώτο παιδί του Μπάμπη Λαζαρίδη. Οι γονείς μου χώρισαν όταν η μητέρα μου ήταν έγκυος. Ο πατέρας μου έφυγε τότε και άφησε τη μάνα μου έγκυο μόνη της. Τον έχω δει μόνο σε φωτογραφίες και στην τηλεόραση. Δεν έχω καθόλου επικοινωνία με την οικογένειά του. Είχαμε μιλήσει 3-4 φορές όταν ήμουν μικρή στο τηλέφωνο. Τον ρώταγα πότε θα έρθει να με δει, και μου έλεγε, “άγγελέ μου, μου θα έρθω”.

Σαν παιδί κι εγώ περίμενα όλη μέρα να έρθει. Κάθε αμάξι που σταματούσε μπροστά από το σπίτι, περίμενα μήπως ήταν εκείνος. Αλλά δεν ήρθε. Ακούω πολλές ιστορίες για το αν ήταν καλός ή κακός, το μόνο που ξέρω εγώ είναι ότι για μένα, πατέρας δεν ήταν. Δεν ήταν ούτε καλός, ούτε κακός, δεν ήταν καθόλου πατέρας για μένα» λέει η πρωτότοκη κόρη του Μπάμπη Λαζαρίδη.

Σε άλλο σημείο, αναφέρθηκε στη σχέση με τους γονείς και τις αδελφές του Μπάμπη Λαζαρίδη. «Μια φορά, το 2016 πήγα να δω τη γιαγιά μου και τον παππού μου, τους γονείς του. Αυτή ήταν η πρώτη και τελευταία φορά. Έβγαιναν στα κανάλια και έλεγαν ότι θέλουμε μόνο την περιουσία του πατέρα μου. Μόνο έτσι δεν είναι. Η μάνα μου είχε πληρώσει πάρα πολλά λεφτά για έναν δικηγόρο για να μην πάρουμε τίποτα. Ξέρανε ότι υπάρχω.

Η αδελφή του βγήκε και με είπε “μπα@@@@@ο”. Ο παππούς μου, η γιαγιά μου και οι άλλες του αδελφές λέγανε ότι δεν υπάρχω και θέλω μόνο τα λεφτά. Αυτά φυσικά με πείραξαν. Η μάνα μου μόνη της με μεγάλωσε. Δούλευε πολύ σκληρά για να κάνω εγώ μια καλή ζωή και να πάω να σπουδάσω. Ακούμε μόνο για δύο παιδιά, αλλά οι περισσότεροι ήξεραν ότι υπάρχουν τρία παιδιά. Δε μπορώ να πω ότι δεν έκλαψα ή δεν πόνεσα όταν πέθανε. Είχα την ελπίδα, ότι θα τον γνωρίσω κάποτε και θα τον ρωτήσω όλα αυτά που ήθελα» εξομολογήθηκε.

Όσο για τη σχέση της με τα δυο της αδέλφια, τον γιο της Πόπης Μαλλιωτάκη, Βασίλη Λαζαρίδη και τον γιο της Αγγελικής Ηλιάδη, Μπάμπη Λαζαρίδη, η Μαρία Λαζαρίδη ανέφερε: «Στον Βασίλη είχα στείλει κάποια στιγμή ένα μήνυμα αν θέλει να γνωριστούμε κάποια στιγμή, αλλά ούτε το διάβασε, ούτε μου απάντησε. Στον Μπάμπη δεν έχω στείλει. Εμείς σαν παιδιά, δε φταίμε σε τίποτα. Έχουμε τον ίδιο πατέρα. Δε θα έλεγα ποτέ ότι δε θέλω να τα γνωρίσω αυτά τα παιδιά, αλλά νομίζω ότι έχουμε πολύ διαφορετικές ζωές και ότι είναι εντάξει για όλους μας έτσι όπως είμαστε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: Εγώ έκανα την πρώτη κίνηση, εγώ τον διεκδίκησα

Tabloid 31.03.2026
Το μοντέλο αποκάλυψε πώς γνώρισε τον τραγουδιστή και πότε συνειδητοποίησε πως της άρεσε

Μπάμπης Λαζαρίδης: «Κόλαφος» η πρωτότοκη κόρη του – «Αφησε τη μάνα μου έγκυο μόνη της, με έλεγε μπάστ…δο»

Tabloid 31.03.2026
Την πρωτότοκοη κόρη του Μπάμπη Λαζαρίδη, Μαρία Λαζαρίδη εντόπισε για το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η δημοσιογράφος Μαίρη Αρώνη

Κατερίνα Λάσπα: Ποια ηθοποιό από τον «Αγιο Έρωτα» παντρεύεται ο πρώην σύζυγός της

Tabloid 31.03.2026
Δύο χρόνια μετά το διαζύγιο από την Κατερίνα Λάσπα, ο Νεκτάριος Νικολόπουλος ετοιμάζεται να ντυθεί ξανά γαμπρός στο πλευρό της ηθοποιού Ηρώς Πεκτέση

Κατερίνα Καινούργιου: Αποχαιρέτησε το Super Κατερίνα συγκινημένη – Τα λόγια της

Tabloid 31.03.2026
Η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα, Τρίτη 31 Μαρτίου, αποχαιρέτησε το κοινό και τους συνεργάτες της στο Super Κατερίνα με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα συγκινητικό

Στην κηδεία της Μαρινέλλας η σύζυγος του Καζαντζίδη: «Με προστάτευσε όταν πέθανε ο Στέλιος, ήταν η μάνα όλου του κόσμου»

Tabloid 31.03.2026
H Βάσω Κατσαβού μίλησε με συγκίνηση για τη Μαρινέλλα, υπογραμμίζοντας δεν υπήρξε μόνο κορυφαία καλλιτέχνιδα, αλλά και άνθρωπος με ιδιαίτερη ευαισθησία

Η Κόνι Μεταξά θέλει να αλλάξει το τραγούδι γενεθλίων: Ποιος χ@στηκε να σκορπίζει της γνώσης το φως;

Social 31.03.2026
Δεν έχω δει λιγότερο ενθουσιασμένο άνθρωπο από αυτόν που του τραγουδάνε το «μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλλιά» σχολίασε

Ο Τάκης Ζαχαράτος «έσπασε» μπροστά από το φέρετρο της Μαρινέλλας στο λαϊκό προσκύνημα

Tabloid 31.03.2026
Πλήθος κόσμου άρχισε να συρρέει στο παρεκκλήσι του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου

Σαρλίζ Θερόν: Μαγνήτισε τα βλέμματα με καυτό μπικίνι σε παραλία της Χαβάης

Tabloid 31.03.2026
Εντυπωσίασε τα πλήθη η Χολιγουντιανή σταρ με την άψογη σιλουέτα της

Η Κινέζα Faye Yuan τραγουδάει σε άπταιστα ελληνικά Ακύλα και «Ferto», δείτε βίντεο

Social 31.03.2026
Καλή επιτυχία Ελλάδα, έγραψε η 22χρονη με καταγωγή από την Κίνα που τα τελευταία χρόνια ζει και σπουδάζει στην Ελλάδα

Η Kylie Jenner μάς δείχνει πώς είναι οι τέλειες διακοπές ‑ Κάθε μέρα με το μαγιό

Tabloid 31.03.2026
Oι πιο intimate στιγμές του διάσημου ζευγαριού