ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τραγωδία στην Υπάτη: Νεκρός 68χρονος που καταπλακώθηκε από δέντρο μπροστά στα μάτια της συζύγου του

Είχε πάει με τη σύζυγό του σε χωράφι της περιοχής για ξυλεία, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, καταπλακώθηκε από δέντρο

 
Δημοσίευση 23/3/2026 | 15:57
Τραγωδία στην Υπάτη: Νεκρός 68χρονος που καταπλακώθηκε από δέντρο μπροστά στα μάτια της συζύγου του

Τραγωδία σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (23/3) στα Λουτρά Υπάτης όταν 68χρονος έχασε την ζωή του την ώρα που έκοβε ξύλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο άνδρας είχε πάει με τη σύζυγό του σε χωράφι της περιοχήςγια ξυλεία, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, καταπλακώθηκε από δέντρο.

Σύμφωνα με το tvstar.gr, το περιστατικό εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της συζύγου του που έντρομη ενημέρωσε τις Αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν τον 68χρονο. Τον παρέδωσαν σε διασώστες του ΕΚΑΒ που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο της Λαμίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ