E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αρης Τσάπης: Αποκαλύψεις για το «Ευτυχισμένοι Μαζί» – «Τα σκηνικά ήταν πολύ μπροστά για την εποχή τους!»

Mίλησε στην διαδικτυακή εκπομπή «Τσάι με ΛεμόΝ1»

Δημοσίευση 20/2/2026 | 14:47

Αρης Τσάπης: Αποκαλύψεις για το «Ευτυχισμένοι Μαζί» – «Τα σκηνικά ήταν πολύ μπροστά για την εποχή τους!»

Ο ηθοποιός Άρης Τσάπας, που έγινε γνωστός μέσα από την δημοφιλή σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί», μίλησε στην διαδικτυακή εκπομπή «Τσάι με ΛεμόΝ1», δίνοντας για πρώτη φορά στην δημοσιότητα πληροφορίες για τα γυρίσματα της σειράς, ενώ μίλησε και για την σχέση που είχε με τον Γιάννη Μπέζο.

Τι λέει ο Άρης Τσάπας για την σκηνογραφία της σειράς

Ο Άρης Τσάπας έδωσε στο φως πολλές λεπτομέρειες για τα σκηνικά της σειράς, αλλά και για το πως πήγαινε στα γυρίσματα, καθώς τότε ήταν ακόμα μαθητής. «Για το γύρισμα της σειράς με έπαιρνε ταξί από το σχολείο. Στην Αγία Παρασκευή ήταν το εξωτερικό του σπιτιού, όλα τα άλλα είναι ψεύτικα. Το σπίτι, η τάξη στο σχολείο, η ταβέρνα, ήταν όλα ψεύτικα. Μόνο το εξωτερικό του σπιτιού και τα εξωτερικά γυρίσματα σε πάρκα ήταν αληθινά. Σκηνογραφικά να ξέρεις ήταν πολύ μπροστά για την εποχή του. Σε όσους το λέω, νομίζω είναι η πληροφορία που ταρακουνιούνται περισσότερο. Πολλές φορές έχω δει σειρά και λέω: “Α! Αυτό είναι ψεύτικο”, αλλά εκεί δε φαινόταν».

Στην συνέχεια, μίλησε και για τα υπόλοιπα σκηνικά, εκτός του σπιτιού, όπως ήταν το μπαρ και το σχολείο. «Στα γυρίσματα φτάναμε και χαιρετιόμασταν όσοι ήμασταν εκεί. Οι υπόλοιποι έκαναν γύρισμα. Υπήρχε ένα φουαγέ με το βεστιάριο και το μακιγιάζ. Περίμενες να δεις αν θα μπεις μέσα, ανοίγεις μια μονωμένη πόρτα -για να μην ακούγεται ο θόρυβος- και αφού μπεις βλέπεις κάμερες και το σχολείο. Ήταν όλο σαν λαβύρινθος. Μπαίνεις από το σχολείο και στο τέλος του διαδρόμου του σχολείου βγαίνεις στην εξώπορτα του μαγαζιού. Πίσω από το μπαρ υπήρχε μια πόρτα και από εκεί έβγαινες στην είσοδο του σπιτιού. Όλο αυτό είναι ένας λαβύρινθος. Δεν ξέρω αν αυτά έπρεπε να τα πω. Όπως κατεβαίνεις τα σκαλιά του σπιτιού για να βγεις στην εξώπορτα, κάτω από τη σκάλα έχει μια βιβλιοθήκη. Αυτή όλη έβγαινε και πίσω από αυτόν τον τοίχο ήταν τα δωμάτια και η τουαλέτα. Σκηνογραφικά ήταν πολύ μπροστά. Ένας λαβύρινθος που πήγαινες να κάνεις τη σκηνή. Δεν το είχε αποκαλύψει κανείς τόσο καιρό; Όλα ήταν πολύ ρεαλιστικά».

Η σχέση του με τον Γιάννη Μπέζο

Όταν ερωτήθηκε για την εμπειρία του να δουλέψει με τον Γιάννη Μπέζο, ο Τσάπης είπε τα εξής: «Ήταν τιμή μου που έπαιξα με τέτοιο όνομα σε τέτοια ηλικία. Έρχονται πολλοί και μου λένε ότι είναι πολύ ιδιότροπος και απόμακρος. Ήταν άλλο πράγμα από αυτό που ακούγεται. Μας έλεγε ανέκδοτα πριν ξεκινήσει η σκηνή και μόλις ξεκινούσε το γύρισμα σταματούσε και εμείς γελάγαμε. Ήταν σαν μπαμπάς, ήταν απαιτητικός αλλά επαγγελματίας στη δουλειά του, αλλά δεν μας έδωσε ποτέ κάτι άκυρο αν θέλαμε να βάλουμε κάτι δικό μας, που ήταν ωραίο. Δεν μας έδωσε άκυρο σε μια καλή ατάκα που είχε σκεφτεί. Ο Μπέζος δούλευε για το σύνολο. Είναι εκεί για το σύνολο. Θα δώσει την ατάκα και δε θα την πάρει αυτός επειδή είναι ωραία ατάκα. Για αυτό νομίζω ότι κάνουν επιτυχία οι σειρές του».

Τι κάνει ο ηθοποιός τώρα

Ο Άρης Τσάπης διανύει μία εξαιρετική περίοδο στην ζωή του. Εδώ και τρία χρόνια είναι παντρεμένος με την εκλεκτή της καρδιάς του, Ειρήνη Ξυπνυτού, με την οποία έχει αποκτήσει 2 παιδιά. Ο μεγαλύτερος του γιός, Φίλιππος, ήρθε στην ζωή το 2020, ενώ ο μικρότερος, Σέργιος, γεννήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο. Η σύζυγός του αντιμετώπισε προβλήματα κατά τον τοκετό του δεύτερου παιδιού τους, καθώς το παιδί ήταν περιτυλιγμένο με τον λώρο γύρω από το λαιμό του, περιπέτεια για την οποία έχει μιλήσει δημόσια.

Στα επαγγελματικά του, την παρούσα χρονική στιγμή του ασχολείται με το podcast του «Spin the Story».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Έρικ Ντέιν έμενε δωρεάν σε σπίτι του Τζόνι Ντεπ για να μην επιβαρύνεται οικονομικά όσο «πάλευε» με την ALS

Tabloid 20.02.2026
Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου σε ηλικία 53 ετών μετά από μία δεκάμηνη μάχη με την πλάγια αμυοτροφική σκλήρυνση

Star: Ποιος παρουσιάζει το νέο τηλεοπτικό παιχνίδι LINGO;

Tabloid 20.02.2026
Το LINGO είναι ένα γρήγορο, διασκεδαστικό και εθιστικό παιχνίδι λέξεων, που συνδυάζει δεξιότητα, ένταση και χιούμορ, προσφέροντας στους παίκτες τη δυνατότητα να κερδίσουν μεγάλα χρηματικά έπαθλα

Αποκαλυπτική και σέξι η Σοφία Βεργκάρα ‑ Ανέβασε τόπλες φωτογραφίες της από τα παλιά

Tabloid 20.02.2026
Η Λατίνα ηθοποιός δημοσίευσε τόπλες εικόνα της με μικροσκοπικό μαγιό

Έρικ Ντέιν: Η σύζυγός του είχε αποσύρει το διαζύγιο μετά τη διάγνωση με ALS ‑ Εξηγεί τον λόγο

Tabloid 20.02.2026
Η Ρεμπέκα Γκέιχαρτ αναφέρει τους λόγους για την ανάκληση του διαζυγίου και την προτεραιότητα που έδωσε στην οικογένεια

Έρικ Ντέιν: «Κανείς δεν επιβιώνει από αυτό» ‑ Τι είχε πει στην τελευταία του συνέντευξη για τη νόσο

Tabloid 20.02.2026
Η γενναία εξομολόγηση του ηθοποιού για τη μάχη με την ALS, η δύναμη που αντλούσε από τη δουλειά και το μήνυμα που άφησε πίσω του μέχρι το τέλος

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Είμαι καλά, μην πιστεύετε αυτά που διαβάζετε

Tabloid 20.02.2026
Η ηθοποιός απάντησε για τις φήμες που την ήθελαν να νοσηλεύεται ξανά μετά την απώλεια του συντρόφου της

Δημοσιογράφος έδινε ρεπορτάζ υπό την επήρεια αλκοόλ – Μιλούσε… για ιγκουάνα

TV Buzz Χτες
Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η εμφάνισή της στην τηλεόραση για να δώσει ρεπορτάζ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, η δημοσιογράφος απολογήθηκε

Αντρέας Μικρούτσικος: «Είχα ντυθεί γυναίκα τις Απόκριες, ένας φίλος μού την έπεσε»

Tabloid Χτες
Ο Αντρέας Μικρούτσικος στον αέρα της εκπομπής Buongiorno

Μπραντ Πιτ: Ο Έλληνας σωσίας του στην Ύδρα για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Tabloid Χτες
Ο σωσίας του, Αρης Κόντος, μίλησε στο «Πρωινό», με την ομοιότητά να είναι συγκλονιστική

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Έχασε πάνω από 20 κιλά – Ανέβηκε στη ζυγαριά και έδειξε τον αριθμό

Tabloid Χτες
Πριν από μερικούς μήνες, ο γνωστός influencer είχε αποκαλύψει πως το βάρος του είχε φτάσει τα 120 κιλά