Αλέξανδρος Κοψιάλης: Έχασε πάνω από 20 κιλά – Ανέβηκε στη ζυγαριά και έδειξε τον αριθμό
Πριν από μερικούς μήνες, ο γνωστός influencer είχε αποκαλύψει πως το βάρος του είχε φτάσει τα 120 κιλά
Δημοσίευση 19/2/2026 | 19:12

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης δεν κρύφτηκε σε ό,τι αφορά την εικόνα του, ανεβαίνοντας στη ζυγαριά μπροστά στην κάμερα και δείχνοντας τον αριθμό. Πριν από μερικούς μήνες, ο γνωστός influencer είχε αποκαλύψει πως το βάρος του είχε φτάσει τα 120 κιλά, μιλώντας ανοιχτά για τη δύσκολη σχέση του με το φαγητό και την ψυχολογία του.
View this post on Instagram
Στο νέο βίντεο που ανέβασε έδειξε στους followers του τη σημερινή του κατάσταση. Η ζυγαριά έδειξε 99,90 επιβεβαιώνει ότι ο Αλέξανδρος Κοψιάλης έχει χάσει πάνω από 20 κιλά συνολικά, με την προσπάθειά του να είναι πλέον εμφανής τόσο στον ίδιο όσο και στο σώμα του. Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση πήραν «φωτιά», με πολλούς να τον συγχαίρουν για τη συνέπεια και τη δύναμη που δείχνει, ενώ δεν έλειψαν και όσοι τον ενθάρρυναν να συνεχίσει δυναμικά.
Αλέξανδρος Κοψιάλης – Πώς ξεκίνησε η αλλαγή στο σώμα του
Τον περασμένο Νοέμβριο ο Αλέξανδρος Κοψιάλης είχε παραδεχτεί ότι ζυγίζει 120 κιλά, μια στιγμή ειλικρίνειας που, όπως φαίνεται, λειτούργησε ως αφετηρία. Έναν μήνα πριν είχε αποκαλύψει ότι είχε ήδη χάσει 15 κιλά, δείχνοντας πως η απόφαση ήταν συνειδητή.
Ο ίδιος έχει μιλήσει για τη μάχη του. Σε ημερίδα για την παχυσαρκία είχε περιγράψει το πώς συνέδεε το φαγητό με κάθε συναίσθημα: επιτυχία, αποτυχία, άγχος, χαρά, ακόμα και βαρεμάρα. Όπως είχε πει χαρακτηριστικά, το φαγητό λειτουργούσε σαν μηχανισμός εκτόνωσης, μια συνήθεια που μπορούσε να κρατήσει ώρες, ημέρες, ακόμα και εβδομάδες.
«Το θεωρώ αρρώστια»
Οι δηλώσεις του τότε είχαν προκαλέσει αίσθηση. Περιέγραψε υπερφαγικά επεισόδια, παρορμητικές αγορές φαγητού και σκέψεις που περιστρέφονταν γύρω από το τι θα φάει σε κάθε έξοδο, ακόμη και σε έναν παιδότοπο με τον γιο του.
«Άρχισα να τρώω, όχι όταν είχα όρεξη, αλλά ανάλογα με το συναίσθημα. Το είχα, και το έχω ακόμα, συνδυάσει το φαγητό και με μια επιτυχία, και με μια κακή σκέψη, και με μια αποτυχία, και με στρες, με χαρά, με βαρεμάρα, με τα πάντα. Το καλό συναίσθημα διαρκεί για εμένα λίγο πριν γίνει, αυτά τα 120 δευτερόλεπτα περίπου. Αυτή η καταστροφική κίνηση που έχουμε με το στόμα, να μασάμε και να καταπίνουμε την τροφή, ήταν όλο στο μυαλό μου φτιαγμένο έτσι ώστε να βγαίνει ένα συναίσθημα καταστροφής. Για μένα ένα υπερφαγικό επεισόδιο, που για κάποιους διαρκεί μια ώρα, σε μένα μπορεί να διαρκέσει 24ωρα, εβδομάδες…»
«Τι μπορεί να πάρεις από ένα περίπτερο 30 ευρώ. Ακόμα και όταν θα είναι να πάω σε ένα παιδότοπο τον μικρό, το μυαλό μου σκέφτεται αυτόματα ποιός παιδότοπος έχει την πιο ωραία κοτομπουκιά. Τρώω δίχως αύριο μόνο άσχημα. Αν με δει κάποιος έξω θα πει ότι είμαι άρρωστος, που είναι και η αλήθεια. Το θεωρώ αρρώστια. Πολλοί λένε, “αγάπα το σώμα σου, αποδέξου το”. Δε μπορώ να αποδεχτώ ότι θα έχω αυτή την εικόνα. Με τίποτα. Τρώω. Είμαι χοντρός. Δε θα αλλάξει αυτό. Είμαι 120 κιλά. Όσο και να με αγαπήσω, άμα κοιταχτώ, ξέρω τι θα δω. Είμαι 120 κιλά. Κι εγώ άμα συνεχίσω, θα φράξουν όλα» ανέφερε στην ομιλία του ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.






