E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιατί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκλεισε νωρίτερα την εκπομπή της

Η ανακοίνωση του καναλιού

Δημοσίευση 17/11/2014 | 00:38

Γιατί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκλεισε νωρίτερα την εκπομπή της

Η εκπομπή ξεκίνησε με απόντα τον Παύλο Σταματόπουλο. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εξήγησε στο τηλεοπτικό κοινό πως ο συνεργάτης της λείπει εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που προέκυψε ξαφνικά σε στενό συγγενικό του πρόσωπο. Αν και τόνισε από την αρχή ότι θα της λείψει, τίποτα δεν προμήνυε το κλίμα που θα υπήρχε καθ' όλη τη διάρκεια της εκπομπής: βαριά στεναχώρια.

Πέραν αυτού, ορισμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο σκηνοθέτης της εκπομπής, Περικλής Βούρθης, για προσωπικούς λόγους αναγκάστηκε να λείψει από το κοντρόλ. Έτσι, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μη μένοντας ευχαριστημένη από τη ροή της εκπομπής, γνωστοποίησε σε διευθυντικά πρόσωπα ότι δεν έχει διάθεση να την ολοκληρώσει και έτσι το «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» τελείωσε στη μία και όχι στις δύο, όπως θα έπρεπε κανονικά, βγάζοντας τον σταθμό, προφανώς, εκτός προγραμματισμού.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή υπήρχαν εμφανείς αλλαγές στη θεματολογία της εκπομπής. Προστέθηκαν πολλά παραπάνω γυναικεία θέματα, καθώς αρχισυντάκτης ανέλαβε ο Γιώργος Βλαχογιάννης, γνωστός από το «Δέστε τους» και τους «Πέδες». Παρ' όλα αυτά, η συγκεκριμένη αλλαγή δεν φάνηκε να ευνοεί τα ποσοστά τηλεθέασης στο «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου», αφήνοντας για ακόμα μία ημέρα την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη να κρατούν σταθερά την πρωτιά της κούρσας.

Πάντως, λίγο μετά τις 18:00 ο Alpha εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για τη διακοπή της εκπομπής, στην οποία σημειώνεται: «Ο Alpha ζητάει την κατανόηση των τηλεθεατών, γιατί αναγκάστηκε να διακόψει τη ροή του προγράμματος της εκπομπής «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» λόγω προβλήματος υγείας που προέκυψε σε βασικό τεχνικό συντελεστή της εκπομπής».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αγνώριστος πασίγνωστος ηθοποιός για γυρίσματα ταινίας

Celebrity Stories 27.04.2024
Ο ηθοποιός υποδύεται έναν προπονητή πυγμαχίας στο Giant

«Ο Γιώργος Λιάγκας έχει προφανώς περισσότερο IQ από μένα»

TV Buzz 27.04.2024
«Κάποιοι που είμαστε παλιοί δημοσιογράφοι δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε στο να παίρνουμε τον παχυλό μισθό μας» υπογράμμισε ο Νίκος Μάνεσης

Λάτεξ, δαντέλα και «καυτό» μίνι: Σκέτη «πυρκαγιά» η Λιζ Χάρλεϊ στα 58 της

Social 27.04.2024
Η ηθοποιός πόζαρε με δαντελωτή μπλούζα και κόκκινη φούστα

Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου: Ηθοποιοί του «Σασμού» και του «Ήλιου» παντρεύτηκαν

Tabloid 27.04.2024
Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου την Παρασκευή 26 Απριλίου

Χωρίς ρούχα, μόνο με κοσμήματα: Η αποκαλυπτική εμφάνιση της Πάρις Χίλτον

Tabloid 27.04.2024
Τι είπε η χρυσή κληρονόμος για τα παιδιά και τον σύζυγό της

Ερωτικές ιστορίες διασήμων της δεκαετίας του 80 που σίγουρα δεν θυμάσαι

Tabloid 27.04.2024
Η δεκαετία του `80 ήταν γεμάτη με διασημότητες των οποίων οι ρομαντικές ιστορίες έγιναν τόσο θρυλικές όσο και η καριέρα τους.

Από «κορίτσι της διπλανής πόρτας» έγινε σταρ στο Instagram με τατουάζ στο 95% του σώματος

Παράξενα Χτες
Πολλοί ακόλουθοι στα social media κάνουν στη Μπέθανι Μουρ πρόταση γάμου - Η μεταμόρφωσή της διήρκεσε 10 χρόνια και κόστισε 35 χιλιάδες ευρώ

Viral αποφοίτηση: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε... την Αννα Βίσση

Παράξενα Χτες
Απόφοιτη Πανεπιστημίου ορκίστηκε ευχαριστώντας την… Αννα Βίσση