E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily
ΠΑΟΚ – Γιουνγκ Μπόις 4-0: Τρένο σε Ελλάδα και Ευρώπη

Κρήτη: Συγκλονίζει η αδερφή του δασκάλου ‑ Ένιωσα ότι ο αδερφός μου είναι νεκρός`

Η αιτία θανάτου του 28χρονου Θοδωρή δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 13/2/2026 | 18:09

Κρήτη: Συγκλονίζει η αδερφή του δασκάλου ‑ Ένιωσα ότι ο αδερφός μου είναι νεκρός`

"Ράγισε" καρδιές η αδερφή του 28χρονου Θοδωρή, του δασκάλου που άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι όπου έμενε στην Κρήτη.

Ο 28χρονος Θοδωρής με καταγωγή από τον Τύρναβο, ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία, με όσους τον γνώριζαν να μιλούν για ένα παιδί γεμάτο χαμόγελο, με βαθιά ενσυναίσθηση και καλοσύνη. Τραγική ειρωνεία, πριν από 10 χρόνια είχε χάσει τη μητέρα του, μόλις στα 42 της χρόνια.

Η αιτία θανάτου του 28χρονου Θοδωρή δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.

Η αδελφή του, συντετριμμένη, μίλησε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα στο Star για την τραγωδία που "χτύπησε" την οικογένειά τους.

"Τον έψαχνα από χθες το πρωί. Δε μου απαντούσε στο τηλέφωνο και επειδή εγώ συνόδευα κάτι παιδάκια από το χωριό μου, γιατί μένουμε σε χωριό του Τυρνάβου, το άφησα. Λέω, θα κοιμάται, θα πήγε στο σχολείο. Εκείνος όμως είχε πάρει τηλέφωνο στο σχολείο και ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να πάει, δεν ένιωθε καλά. Μετά γύρισα, πήγε 2:30, 3:30, 5:30 και με ζώναν τα φίδια. Και μετά σε κάποια φάση έστειλα σε έναν φίλο του μήνυμα και του λέω "ακόμα κοιμάται ο αδελφός μου;”. Λέει "ε, είναι υπναράς τις τελευταίες μέρες. Θα πάω να δω”. Εν τω μεταξύ πήγε, είδε... Πήγε μαζί με αστυνομία... Και πήγαν μαζί... Και του έστειλα ξανά μήνυμα και δεν απάντησε", περιέγραψε.

Όσο, όμως, η ώρα περνούσε, η αδερφή του άρχισε να έχει κακό προαίσθημα. Κάτι που είχε διαισθανθεί και όταν είχε πεθάνει η μητέρα τους, όπως είπες η ίδια:

"Ήξερα ότι είχε "φύγει” ο αδελφός μου. Ένιωθα όπως ένιωθα και στη μαμά μου. Απλά έχουμε πολύ χτύπημα τώρα και... Έχουμε πολύ μεγάλη φωτιά... Δεν έχουμε ούτε τη μαμά μας στη ζωή".

Ώρες αργότερα, δέχθηκε το μοιραίο τηλεφώνημα από την αστυνομία, η οποία της ανακοίνωσε τη θλιβερή είδηση. Όπως τόνισε, ο αδερφός της δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας και αναμένει τα αποτελέσματα από την ιατροδικαστική, η οποία έχει καθυστερήσει, όπως λέει η ίδια.

"Δεν έχει βγει ούτε πόρισμα, ούτε τίποτα. Εδώ και τρεις μέρες είμαστε σαν πεθαμένοι και εμείς. Πώς γίνεται να μην έχει γίνει ακόμη η νεκροψία σε ολόκληρη την Κρήτη", κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συγκλονίζει η ναυαγοσώστρια που έσωσε το κοριτσάκι: «Ήταν παγωμένο, μελανιασμένο, με πρησμένα μάτια»

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
«Όλα γίνονται εντελώς μηχανικά. Βγαίνουν χωρίς να το σκεφτούμε καν»

ΟΠΕΚΕΠΕ: Παραπέμπεται σε δίκη για ψευδή κατάθεση ο «Φραπές»

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Εκκρεμεί επίσης δεύτερη δίκη για απείθεια, η οποία έχει οριστεί για τον ερχόμενο Οκτώβριο

Φωτιά στον Μαρμαρά Χαλκιδικής – Χαμός στην περιοχή από τους κεραυνούς

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Η Πυροσβεστική βρίσκεται ήδη στο σημείο

«Τσουχτερό» πρόστιμο 1.312 ευρώ σε οδηγό για αποτσίγαρο

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Υπάλληλοι του κλιμακίου αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού της Πυροσβεστικής επέβαλαν χρηματική ποινή 1.312 ευρώ στον οδηγό.

Απίστευτο! Πώς η ΑΑΔΕ εντόπισε κρυφό τζίρο 203.000 ευρώ από ένα ... φλιτζάνι καφέ

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Με βάση τις αγορές καφέ, σοκολάτας και τσαγιού, οι ελεγκτές εντόπισαν αδήλωτα έσοδα 203.000 ευρώ και η ΔΕΔ επικύρωσε τον καταλογισμό φόρου και ΦΠΑ.

Εκτάκτως στη Σύρο ο σύζυγος της νεκρής διασώστριας του ΕΚΑΒ – Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ανατροπή στα στοιχεία

Εκπληκτικό θέαμα: Λίμνη στην Κίνα δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι τα αυτοκίνητα οδηγούν στον ουρανό

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Ο συγκεκριμένος δρόμος βρίσκεται στο Τσιζού, στην επαρχία Ανχούι της Κίνας

Αλεξανδρούπολη: Τέσσερις αιτήσεις για την επιμέλεια των δίδυμων αδελφών του 3χρονου που πέθανε από ασιτία

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης εξετάζει τέσσερις αιτήσεις επιμέλειας για τα δίδυμα αδέλφια του τρίχρονου που έχασε τη ζωή του από ασιτία

Μηνύματα «112» σε κατοίκους Βόρειας Εύβοιας, Σκύρου και Λάρισας – «Να αποφεύγετε τις μετακινήσεις»

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας οι Αρχές – Οι πολίτες καλούνται να περιορίσουν τις άσκοπες μετακινήσεις στις περιοχές αυτές