E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Κλόε Καρντάσιαν δήλωσε πως δεν φοβάται τον θάνατο: Ξέρω πού πηγαίνω και ανυπομονώ

Ξέρω ότι αυτό μπορεί να ακούγεται πολύ μακάβριο, διευκρίνισε η 41χρονη τηλεπερσόνα

Δημοσίευση 5/2/2026 | 17:20

Η Κλόε Καρντάσιαν δήλωσε πως δεν φοβάται τον θάνατο: Ξέρω πού πηγαίνω και ανυπομονώ
Youtube

Όχι φόβο, ενθουσιασμό προκαλεί η ιδέα του θανάτου στην Κλόε Καρντάσιαν. Η 42χρονη τηλεπερσόνα μοιράστηκε τις σκέψεις της γύρω από το αναπόφευκτο τέλος στο νέο επεισόδιο του podcast της, ξεκαθαρίζοντας πως δεν την τρομοκρατεί.

Η Καρντάσιαν είχε καλεσμένη στο «Khloé In Wonder Land» την παρουσιάστρια της εκπομπής της αμερικανικής τηλεόρασης«Long Island Medium», Τερέζα Καπούτο, και συζήτησαν για τον θάνατο.

«Δεν φοβάμαι καθόλου τον θάνατο», δήλωσε η 41χρονη τηλεπερσόνα. «Ξέρω πού πηγαίνω. Ανυπομονώ να πάω εκεί, αλλά όχι με την έννοια ότι θα έκανα κακό στον εαυτό μου. Ξέρω ότι αυτό μπορεί να ακούγεται πολύ μακάβριο. Απλώς ξέρω ότι θα είναι ένα τόσο όμορφο μέρος και ότι θα είμαι μαζί με όλους τους αγαπημένους μου», πρόσθεσε.

Ωστόσο, υπάρχει ένα πράγμα που τη φοβίζει σχετικά με τη στιγμή που θα φύγει από τη ζωή. «Το να αφήσω τα παιδιά μου και τους ανθρώπους που αγαπώ», εξομολογήθηκε. «Αυτό θα ήταν», είπε. «Κατά τα άλλα, αισθάνομαι καλά. Εκεί πάνω είμαι εντάξει, είμαι ήρεμη».

Η Κλόε Καρντάσιαν είχε αναφερθεί στο παρελθόν μέσα από το podcast της στον θάνατο και πιο συγκεκριμένα στην απώλεια του πατέρα της, όταν ρωτήθηκε ποια ήταν «η πιο καθοριστική στιγμή που άλλαξε τη ζωή της». Ο Ρόμπερτ Καρντάσιαν πέθανε το 2003, σε ηλικία 59 ετών, μόλις δύο μήνες μετά τη διάγνωση με καρκίνο του οισοφάγου.

«Πιθανότατα ο θάνατος του πατέρα μου. Και νομίζω ότι ήταν — προφανώς — το πιο τραυματικό πράγμα για οποιονδήποτε. Αλλά εγώ ήμουν 19, ο αδελφός μου 16, και για εμάς τους δύο ήταν πραγματικά τραυματικό», είχε πει αναφερόμενη στον εαυτό της και στον αδελφό της, Ρομπ. «Ήμασταν πολύ μαζί, οπότε ξέρω τι ζήσαμε από κοινού».

Την περίοδο του πένθους δεν μπορούσε να βρει καμία θετική πτυχή στον θανάτου του. «Εκείνη τη στιγμή δεν πιστεύεις ότι μπορεί να βγει κάτι θετικό από αυτό, αλλά αργότερα συνειδητοποιείς ότι μας έμαθε να είμαστε υπεύθυνοι, να βρούμε δουλειές και να σταθούμε στα δικά μας πόδια. Βασιζόμασταν πολύ στον πατέρα μου», είχε εξομολογηθεί.

«Όταν πέθανε, δεν είχαμε πια αυτό το προνόμιο να βασιζόμαστε πάνω του και έτσι αυτό μας έκανε πραγματικά δυνατούς, σωστούς και υπεύθυνους ανθρώπους», είχε καταλήξει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Celebrity σκάνδαλα από τα 00s που εχετε ξεχάσει (αλλά όχι εμείς)

Celebrity Stories 10.02.2026
Συλλήψεις, διαζύγια, ατυχήματα

Κάθριν Ο` Χάρα: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου της ηθοποιού

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στις 30 Ιανουαρίου 2026, σε ηλικία 71 ετών

Ιωάννα Τούνη: «Επιτέλους πάω ταξίδι χωρίς να πληρώνω εγώ»

Tabloid Χτες
Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο TikTok και όσα δήλωσε για τα έξοδα του ταξιδιού

Ο Bad Bunny διέγραψε όλες τις αναρτήσεις του στο Instagram και έκανε unfollow τους πάντες μετά το Super Bowl

Tabloid Χτες
Ο 31χρονος τραγουδιστής δεν εξήγησε τον λόγο πίσω από την απόφασή του

Light: Η σύντροφός του αποκάλυψε ότι έχουν παντρευτεί

Tabloid Χτες
Το μεγάλο πάρτι δεν έχει γίνει ακόμα, αλλά είμαστε παντρεμένοι, δήλωσε η Αννα Θεοδωρίδη

Οδυσσέας Σταμούλης για το γάμο του: «Ήταν η ολοκλήρωση της προσωπικής μας ζωής»

Tabloid Χτες
«Εδώ και ένα χρόνο ζω μια φοβερή αγκαλιά από τον κόσμο, ακόμα και από άγνωστους ανθρώπους», είπε ο ηθοποιός

Γιάννης Σμαραγδής: «Συναντήθηκα με τη Μαρία Καρυστιανού, της ξεκαθάρισα πως είμαι μοναχικός λύκος»

TV Buzz Χτες
«Ο πατέρας μου μού είχε πει να μην ασχοληθώ με την πολιτική γιατί είναι βρώμικο πράγμα, και αυτό θα κάνω», είπε ο σκηνοθέτης

Κώστας Μπακογιάννης: Ποια είναι η 17χρονη κόρη του που έκανε πανελλήνιο ρεκόρ στον στίβο

Tabloid Χτες
Ποια είναι η μεγάλη κόρη του πρώην δημάρχου Αθηναίων

Αλεξάνδρα Νίκα: Έγκυος στο δεύτερο παιδί της; Η αινιγματική δήλωση της Γκίλφοϊλ

Tabloid Χτες
Όσα δήλωσε η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στην κάμερα του Πρωινού