E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω δει ανθρώπους στο περιβάλλον μου να φεύγουν από αυτή την ασθένεια»

Η συγκινητική, προσωπική αναφορά που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου για τον καρκίνο

Δημοσίευση 4/2/2026 | 15:30

Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω δει ανθρώπους στο περιβάλλον μου να φεύγουν από αυτή την ασθένεια»
@katken

Το πρωί της Τετάρτης, στην εκπομπή Super Κατερίνα, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε με ειλικρίνεια και συγκίνηση για τον καρκίνο, αναδεικνύοντας την αξία της πρόληψης και της ευγνωμοσύνης απέναντι στη ζωή.

Η παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: "Έχω δει ανθρώπους στο περιβάλλον μου να φεύγουν από αυτή την ασθένεια και ανθρώπους να γίνονται καλά και απλά να κάνουν τις εξετάσεις τους και να έχουν θεραπευτεί εκατό τοις εκατό. Σε όλους αυτούς που θεραπεύονται από αυτή τη νόσο εγώ αυτό που έχω να πω είναι "ευγνωμοσύνη". Καθημερινά να ευχαριστείς το Θεό γι' αυτό το θείο δώρο, ότι είσαι από τους τυχερούς που το πρόλαβε και αυτή τη στιγμή να είσαι ζωντανός".

Μία αποκάλυψη έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στη "Super Κατερίνα" της Τρίτης. Η παρουσιάστρια του Alpha μοιράστηκε στον αέρα της εκπομπής το δεύτερο όνομα που θα δώσει στην κόρη της.

Κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής συνάντησης με τη Γιάννα Παναγοπούλου, η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε ότι θα ονομάσει την κόρη της "Αλεξάνδρα", τιμώντας την καλή της φίλη Αλεξάνδρα Νικολαΐδου που έχει φύγει από τη ζωή.

Αναλυτικότερα, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: "Την ημέρα που βγήκε η χοριακή ήμασταν στην Πάρο στο σπίτι μας. Πάω να ανάψω ένα κεράκι μέχρι να βγει, μιλάω με την κολλητή μου που έχει φύγει από τη ζωή… εκείνες οι ημέρες ήταν οι τελευταίες της Αλεξάνδρας. Με πήρε αδερφή της ξαφνικά, παρόλο που ξέραμε ότι είναι σε κώμα, και μου λέει "θέλει να σου μιλήσει”. Λέω "τι έγινε;”. Μου λέει "γιατί έχεις μέρες έρθεις να με δεις;”. Της λέω "κοιμόσουν και είμαι στην Πάρο, θέλω και κάτι να σου πω”.

Κλείνουμε το τηλέφωνο, παίρνω το θετικό αποτέλεσμα, περνάνε ώρες να το πω και στον Παναγιώτη και όταν την πήρα ξανά το απόγευμα είχε ξαναπέσει. Είπα στον εαυτό μου και στην μητέρα της και στην αδερφή της, θα το πω Αλεξάνδρα (σ.σ το παιδί). Θα το πω Πολυξένη, Αλεξάνδρα. Λέω στην αδερφή της "πήγαινε στη ΜΕΘ και πες της το στο αυτί, θα καταλάβει".

Μία συγκινητική αναφορά στην Αλεξάνδρα Νικολαΐδου έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της "Super Κατερίνα".

Με αφορμή τη συζήτηση που είχε με τη Χριστίνα Ψάλτη, η παρουσιάστρια του Alpha αποκάλυψε πως διαβάζει και ακούει παλαιότερα ηχητικά μηνύματα της καλής της φίλης που έφυγε από τη ζωή το καλοκαίρι, μετά από μάχη με τον καρκίνο.

"Βάζω και ακούω τη φωνή της. Το κάνω αυτό με την κολλητή μου που έχασα το καλοκαίρι, την Αλεξάνδρα. Πολλές φορές βάζω τα παλιά ηχητικά της μηνύματα να ακούω τη φωνή. Το λέω τώρα και δεν... Από την άλλη είμαι και σε ενδιαφέρουσα ίσως δεν πρέπει να το κάνω. Τα τελευταία της μηνύματα ήταν πολύ εμψυχωτικά" είπε δακρυσμένη η Κατερίνα Καινούργιου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η πρωταγωνίστρια του Baywatch που κατέληξε στη φυλακή

Celebrity Stories 28.03.2026
Η ζωή της Alexandra Paul δεν πήρε απλά άλλη τροπή - πήρε κατεύθυνση

Ιωάννα Τούνη: 8 φορές προβλήθηκε το επίμαχο βίντεο μέσα στο δικαστήριο

Tabloid Χτες
Στη διάρκεια της δίκης, το υλικό προβλήθηκε επανειλημμένα

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Ντέιβιντ Μπέκαμ λόγω της ρήξης με τον Μπρούκλιν: «Κλαίει με το παραμικρό»

Tabloid Χτες
Ο πρώην ποδοσφαιριστής φέρεται πως δυσκολεύεται περισσότερο από όλους στην οικογένεια να διαχειριστεί την κατάσταση

Η Frontstage Entertainment παραμένει στην κορυφή!

Media Χτες
Ο No. 1 Όμιλος Ραδιοφώνου, Digital και Events στην Ελλάδα κρατάει συντροφιά σε περισσότερους από 1.779.000 ακροατές εβδομαδιαίως

easy Movie Experience powered by ΔΕΗ: Η top secret movie εμπειρία βρίσκεται στον easy 97.2!

Media Χτες
Το easy Movie Experience powered by ΔΕΗ προσφέρει μια ξεχωριστή κινηματογραφική γεύση που επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που απολαμβάνουμε το σινεμά

Πάμελα Αντερσον: Η 58χρονη ηθοποιός ποζάρει αρετουσάριστη και στέλνει το δικό της μήνυμα στο Al

Tabloid Χτες
Eίναι το κεντρικό πρόσωπο εταιρικής καμπάνιας, η οποία προωθεί την αποφυγή χρήσης ψηφιακά δημιουργημένων προσώπων ή σωμάτων

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πότε και πού θα γίνει ο γάμος της

Tabloid Χτες
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ετοιμάζεται να παντρευτεί και αποκαλύπτει πώς θα είναι η γαμήλια τελετή.

Ταϊλάνδη: Απρόοπτο σε καλλιστεία ‑ Έπεσαν τα «ψεύτικα» δόντια διαγωνιζόμενης

Παράξενα Χτες
Το περιστατικό σημειώθηκε κατά την προκριματική φάση, με την αντίδρασή της να κερδίζει το κοινό

Η συγκλονιστική ιστορία της Duffy γίνεται ντοκιμαντέρ: Ο βιασμός, η απαγωγή και η εξαφάνιση μετά τη μεγάλη επιτυχία

Tabloid Χτες
Η Ουαλή τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει μέσω των social media ότι είχε κρατηθεί αιχμάλωτη σε άλλη χώρα

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Κοιμήθηκα στο τιμόνι και χτύπησα σε κολώνα της ΔΕΗ»

Tabloid Χτες
Με αφορμή τη χθεσινή ξαφνική αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από τo Buongiorno, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρθηκε στο ένστικτο της μάνας

Κλόε Καρντάσιαν: «Τον χτύπησα στο πρόσωπο, γιατί έκανε χρήση» – Η σοκαριστική εξομολόγηση για τον Λαμάρ Όντομ

Tabloid Χτες
Η Κλόε Καρντάσιαν προχώρησε σε μια από τις πιο σκληρές εξομολογήσεις της, μιλώντας ανοιχτά για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της Λαμάρ Όντομ και τη μάχη του με τα ναρκωτικά

Γαλάτεια Βασιλειάδη για Παπαδόπουλο: «Βρήκα στρινγκάκι και προφυλακτικό στην τσέπη του!»

Tabloid Χτες
Η Γαλάτεια Βασιλειάδη και ο Γιώργος Παπαδόπουλος βρέθηκαν καλεσμένοι Στην αγκαλιά του Φάνη, το βράδυ της Πέμπτης 26/3