E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Evangelia: Παντρεύεται στην Κρήτη

Όλα δείχνουν πως η τραγουδίστρια Evangelia και ο αρραβωνιαστικός της, Jay Stolar ετοιμάζονται για κρητικό γάμο

Δημοσίευση 31/1/2026 | 17:09

Evangelia: Παντρεύεται στην Κρήτη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών, ο γάμος θα είναι παραδοσιακός και θα πραγματοποιηθεί στο χωριό της νύφης.

Πρόσφατα, η Evangelia δήλωσε: «Ο Jay είναι ο άνθρωπός μου. Θέλουμε να παντρευτούμε. Τον Μάρτιο μού έκανε πρόταση γάμου. Μέχρι στιγμής το ξέρουν μόνο οι πολύ δικοί μας άνθρωποι. Ήμασταν στο σπίτι μας στο Los Angeles, είχε γράψει ένα τραγούδι και μου ζήτησε να το ακούσω. Το τραγουδούσε ο ίδιος και σε έναν στίχο με ρώτησε στα αγγλικά: “Will you marry me;”. Και φυσικά του απάντησα “ναι”. Μου πρόσφερε ένα πολύ όμορφο δαχτυλίδι, έχει ένα διαμάντι σε σχήμα ματιού», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το πού θα πραγματοποιηθεί ο γάμος, η τραγουδίστρια εξέφρασε την επιθυμία της να γίνει στον τόπο της, την Κρήτη.

«Ήταν πάντα όνειρό μου να παντρευτώ στην Κρήτη. Το θέλει και ο Jay. Οπότε δεν μπορεί να γίνει αλλού».

Η Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια ξεχωρίζει για το ταλέντο της και τη μουσική της, που έχει επιρροές από τους ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς, αλλά και τη σύγχρονη pop.

Η Evangelia γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Νιου Τζέρσεϋ, ωστόσο έχει ρίζες από την Κρήτη, όπου μικρή περνούσε όλα της τα καλοκαίρια. Είναι 32 ετών (γεννήθηκε στις 24 Μαΐου 1996).

Η τραγουδίστρια άφησε το επάγγελμά της ως δασκάλα για να ασχοληθεί με τη μεγάλη της αγάπη, το τραγούδι. Μέσα σε μόλις δύο χρόνια, μοιράζοντας τη ζωή της ανάμεσα στην Καλιφόρνια και την Αθήνα, κατάφερε να κάνει αίσθηση στο ελληνικό κοινό. Το πρώτο της single είχε τίτλο «Pame Pame» (2020).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αφησε το Χόλιγουντ στην κορυφή της καριέρας του για έναν λόγο που συγκίνησε τον κόσμο

E-Daily 3.Left 04.05.2026
Ο αγαπημένος σταρ της κωμωδίας εξαφανίστηκε για σχεδόν 25 χρόνια και η απόφασή του έγινε σύμβολο ζωής

O Λάκης Λαζόπουλος ανακοίνωσε το τέλος της θεατρικής του διαδρομής – «Θέλω να βρω τον εαυτό μου»

E-Daily 3.Left Χτες
Τον Λάκη Λαζόπουλο υποδέχτηκε η Νίκη Λυμπεράκη στην εκπομπή «Πάμε μια βόλτά;», το απόγευμα της Κυριακής 3 Μαΐου

Φειδίας Παναγιώτου – Στυλιάνα Αβερκίου: Ο παθιασμένος πρώτος χορός του γάμου και η τούμπα στον αέρα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Φειδίας Παναγιώτου και η Στυλιάνα Αβερκίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου την περασμένη Πέμπτη 30 Απριλίου σε μία παραμυθένια τελετή στη Λεμεσό της Κύπρου

Ιουλία Καλλιμάνη: Αφιέρωσε στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου τραγούδι του και αυτή ήταν η αντίδρασή του!

E-Daily 3.Left Χτες
Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Ιουλία Καλλιμάνη βρέθηκε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου το βράδυ της Πρωτομαγιάς, με την καλλιτέχνιδα να ενθουσιάζεται ιδιαίτερα με την παρουσία του

Αφροδίτη Γραμμέλη: Η εξομολόγηση για τον σύντροφό της – «Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αφροδίτη Γραμμέλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού, το μεσημέρι της Κυριακής 3 Μαΐου

Στέλιος Ρόκκος: Έκανε τον ζητιάνο στην Ιταλία και έγινε viral

Tabloid Χτες
Στην Ιταλία απολαμβάνει ο Στέλιος Ρόκκος όμορφες στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης με τη σύζυγό του Λελέ Γκόφα και μεταξύ άλλων, σπάει και πλάκα με τον κόσμο!

J2US: Αγρια κόντρα ανάμεσα σε Θώδη και Φασουλή – Σκληρές κουβέντες!

E-Daily 3.Left Χτες
Τι συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο του J2US ανάμεσα στην Έφη Θώδη και τον Σταμάτη Φασουλή

Μαρία Αλιφέρη: Χόρεψε ζειμπέικο στη σκηνή του J2US

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσία της εκεί τράβηξε τα βλέμματα και όχι άδικα, αφού η “λεβεντιά” στον χορό της είναι το κάτι άλλο!