Ρίγη συγκίνησης στο αεροδρόμιο της Τιμισοάρα της Ρουμανίας, με το C-130 να ετοιμάζεται παραλάβει τις σορούς των επτά αδικοχαμένων φίλων του ΠΑΟΚ, προκειμένου να τους μεταφέρει στη Θεσσαλονίκη.
Τελείται τρισάγιο στη μνήμη των φίλων του ΠΑΟΚ, που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία.
Περίπου στις 18:45 αναμένεται να φτάσουν στη Θεσσαλονίκη οι σοροί των οπαδών του ΠΑΟΚ ενώ εκτιμάται ότι γύρω στις 19:30 θα είναι στην Τούμπα.
Στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» οι τραυματίες
Στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» έφτασαν το μεσημέρι με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, οι δύο φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, ηλικίας 20 και 28 ετών, οι οποίοι διακομίστηκαν αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη από το Νοσοκομείο «Pius Brinzeu» της Τιμισοάρα, στη Ρουμανία, μετά το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα με 7 νεκρούς.
Ο τρίτος τραυματίας, ο 20χρονος Κώστας, θα παραμείνει στο νοσοκομείο της Ρουμανίας για άλλες 10 ημέρες.





Πάσχα
Eurovision
Summer
Xmas
