E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Survivor: Η λιποθυμία, τα δάκρυα της Μαντίσα και ο τραυματίας που έφυγε με φορείο από τον αγώνα

Στο επεισόδιο της Κυριακής 25 Ιανουαρίου οι παίκτες του ριάλιτι έφτασαν στα όριά τους

Δημοσίευση 26/1/2026 | 08:30

Survivor: Η λιποθυμία, τα δάκρυα της Μαντίσα και ο τραυματίας που έφυγε με φορείο από τον αγώνα

Δύσκολες είναι αυτές οι μέρες για τους παίκτες του Survivor οι οποίοι αρχίζουν να αισθάνονται την πείνα να τους επηρεάζει. Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής 25 Ιανουαρίου αρκετοί έφτασαν στα όριά τους εξαιτίας αυτής.

Ο Καρασαϊλίδης μίλησε για το άσχημο περιστατικό που έζησε, καθώς λιποθύμησε, με τους συμπαίκτες του να του εξηγούν τι συνέβη αφού τον βοήθησαν να συνέλθει.

Όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε στην κάμερα του ριάλιτι έφτασε στο σημείο να σκέφτεται μέχρι και να αποχωρήσει: «Ήταν πάρα πολύ δύσκολη μέρα χθες. Κυριολεκτικά έφτασα στα όρια μου. Πρώτη φορά στη ζωή μου στα 27 χρόνια λιποθύμησα και δεν ήξερα καν τι συνέβαινε. Τα παιδιά δηλαδή μου έλεγαν, εγώ απλά ξύπνησα ξαφνικά πάνω στην άμμο και αναρωτιόμουν γιατί είχα άμμο παντού. Γενικά ήταν δύσκολη και η βραδιά. Ένιωθα ότι κρυώνω. Πιστεύω ότι για όλο αυτό φταίει σίγουρα ότι είμαστε νηστικοί. Για να είμαι ειλικρινής όμως δεν έχω το αίσθημα της πείνας, απλά δεν έχω πλέον ενέργεια. Δηλαδή το να μην φας, αυτό σου δημιουργεί. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Νιώθεις πως όλα γυρίζουν. Δεν είχα στο μυαλό μου να φύγω, αλλά έφτασα σε ένα σημείο να λιποθυμάω στις 17 μέρες... όταν μπαίνει ο παράγοντας υγεία, το σκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά. Όλα παίζουν στο μυαλό μου», είπε.

Δείτε το βίντεο

Η Μαντίσα Τσότα, από την ομάδα των κόκκινων, ήταν επίσης επηρεασμένη ψυχολογικά εξαιτίας των δύσκολων συνθηκών στις οποίες ζει. «Είδα στο όνειρο μου, χθες το βράδυ, κάτι πίτες που κάνει η μητέρα μου. Κάτι κοτόπιτες, κάτι κολοκυθόπιτες, κάτι κιμαδόπιτες. Είχε κάνει κάτι ταψιά, ας πούμε, τα λιγουρεύτηκα και ένιωθα ότι τα έτρωγα εκείνη τη στιγμή. Ξύπνησα το πρωί και λέω "τι θα φάμε τώρα;". Θα φτιάξουμε πιτούλες για να φάμε και καρύδα. Η αλήθεια είναι ότι ζαλιζόμαστε, δεν μπορούμε οριακά να περπατήσουμε. Δηλαδή περπατάμε και πάμε με το ζόρι, αναγκαστικά, γιατί πρέπει να σηκωθούμε, να περπατήσουμε», δήλωσε δακρυσμένη.

Δείτε το βίντεο

Παρά την πείνα, ωστόσο, οι παίκτες μπήκαν στον στίβο μάχης. Εκεί, άλλη μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους κόκκινους, καθώς ο Γιάννης Στίνης τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα και αποχώρησε με φορείο.

Δείτε το βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το έγκλημα που πάγωσε το Χόλιγουντ: Ο ανεξιχνίαστος φόνος που διέλυσε καριέρες και σκέπασε την αλήθεια με σκάνδαλα

Celebrity Stories 24.03.2026
Μια δολοφονία στο επίκεντρο της λάμψης μετατράπηκε σε σκοτεινό θρίλερ γεμάτο ίντριγκες, φήμες και κατεστραμμένες ζωές

Κρίση στη σχέση τους: Τι συμβαίνει στο γάμο του Justin Timberlake μετά τη σύλληψή του

Tabloid 24.03.2026
Η Jessica Biel φαίνεται πως δεν έκρυψε την ενόχλησή της μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο από τη σύλληψη του συζύγου της

Κώστας Τερζάκης για τον ρόλο του «Ευλογητού» στη «Λάμψη»: Δεν ήξερε κανείς ποιος είμαι

Tabloid Χτες
Πήγα δύο φορές στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη με τη μάσκα, θυμήθηκε ο ηθοποιός

Παππούς 101 ετών γίνεται viral από μάθημα κεραμικής ‑ Το βίντεο που ξεπέρασε τα 3 εκατ. views

Tabloid Χτες
Ο George Strausman παραδέχεται ότι η ξαφνική του δημοσιότητα τον έχει αφήσει έκπληκτο

Νέο βίντεο από τη σύλληψη του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ το 2024

Tabloid Χτες
Ο ίδιος αρνείται να κάνει αλκοτέστ και δείχνει να χάνει την ισορροπία του αρκετές φορές όταν του ζητείται να περπατήσει

Τιμοτέ Σαλαμέ: Η Κάιλι Τζένερ θέλει ακόμη ένα παιδί και δεν θεωρεί απαραίτητο να προηγηθεί γάμος

Tabloid Χτες
Η επιχειρηματίας και ο ηθοποιός δεν βιάζονται να παντρευτούν όμως φέρεται πως υπάρχουν σκέψεις να αρραβωνιαστούν μέσα στη χρονιά

Ρία Ελληνίδου: «Δεν ήμουν εγώ στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου»

Tabloid Χτες
Τη Ρία Ελληνίδου εντόπισε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο ρεπόρτερ, Γρηγόρης Μπάκας με την κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1

Μπάμπης Λαζαρίδης: «Είχε τρία παιδιά μαζί με το δικό μου», λέει πρώην σύντροφος του

Tabloid Χτες
«Δεν θεωρώ σωστό μετά από 17 χρόνια να βγαίνουν και να μιλάνε για εκείνον, ενώ είναι νεκρός» ανέφερε η πρώην σύντροφος του Μπάμπη Λαζαρίδη

Νίνο – Ζόζεφιν: Μετά την επανασύνδεση, έρχεται το πρώτο τους ντουέτο

Tabloid Χτες
Μια σχέση με πολλές εντάσεις, χωρισμούς και πάθος