E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μπρούκλιν Μπέκαμ: Κατηγορεί τους γονείς του για ψέματα και και παρέμβαση στον γάμο του

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ αποκάλυψε ότι η μητέρα του έφτασε στο σημείο να καταστρέψει τη μέρα του γάμου του χορεύοντας ανάρμοστα πάνω του

Δημοσίευση 20/1/2026 | 12:37

Μπρούκλιν Μπέκαμ: Κατηγορεί τους γονείς του για ψέματα και και παρέμβαση στον γάμο του

Σαν μια βόμβα που ήταν έτοιμη από καιρό να πυροδοτηθεί έσκασε το βράδυ της Δευτέρας η μακροσκελής ανάρτηση του Μπρούκλιν Μπέκαμ κατά των γονέων του, Ντέιβιντ και Βικτόρια, στην οποία γράφει ότι εκείνοι πήγαν να καταστρέψουν τον γάμο του με την Νίκολα Πελτζ.

Σύμφωνα με την Page Six που επικαλείται άνθρωπο που ξέρει εκ των έσω λεπτομέρειες για την κόντρα των Μπέκαμ, αυτό που πυροδότησε τη δημόσια έκρηξη του γιου του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ ήταν «η μεγαλειώδης κατάρρευση της εμπιστοσύνης που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα».

«Από την πλευρά τους ο Μπρούκλιν και η Νίκολα έχουν προσπαθήσει τα πάντα για να αποκαταστήσουν τη σχέση τους με τον Ντέιβιντ και τη Βικτόρια, έχουν προσπαθήσει να το συζητήσουν, έχουν προσπαθήσει να συναντηθούν μαζί τους, αλλά τελικά δεν τους εμπιστεύονταν πια», υποστήριξε η ίδια πηγή.

Κατά το πρόσωπο αυτό ο Μπρούκλιν Μπέκαμ και η Νίκολα Πελτζ απογοητεύτηκαν διαβάζοντας πράγματα που «δεν ήταν αλήθεια». «Είχαν βαρεθεί», εξηγεί η πηγή και συμπληρώνει: «Το ζευγάρι απλά δεν θέλει να ασχοληθεί πια με αυτό. Έχουν βαρεθεί και θέλουν απλά να προχωρήσουν στη ζωή τους. Η περασμένη εβδομάδα ήταν η τελευταία σταγόνα, απλά δεν μπορούσαν να το αντέξουν πια».

Το κατηγορώ του Μπρούκλιν Μπέκαμ

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά μέσα από τα social media για τη μακροχρόνια ρήξη στη σχέση τους, παρουσιάζοντας τη δική του εκδοχή.

Μεταξύ άλλων, είπε ότι από την πρώτη στιγμή προσπάθησαν να «σαμποτάρουν» την σχέση του με τη Νίκολα Πελτζ, ακόμα και πριν τον γάμο τους, τους κατηγόρησε ότι έστρεψαν τα αδέρφια του εναντίον του και επιτέθηκε στη μητέρα του, Βικτόρια, για την οποία αποκάλυψε ότι χόρεψε «με έναν πολύ ανάρμοστο τρόπο πάνω του», στη δεξίωση του γάμου του.

Ο πρωτότοκος γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ έκανε το βράδυ της Δευτέρας 19 Ιανουαρίου μια ανάρτηση στο Instagram, στην οποία τόνισε ότι δεν επιθυμεί καμία συμφιλίωση με την οικογένειά του και ότι «για πρώτη φορά στη ζωή του» υπερασπίζεται τον εαυτό του.

Ο Μπρούκλιν και η σύζυγός του, Νίκολα Πελτζ, βρίσκονται στο επίκεντρο μιας οξείας οικογενειακής αντιπαράθεσης, που τους έχει οδηγήσει να απέχουν από όλες τις σημαντικές εκδηλώσεις της οικογένειας Μπέκαμ τους τελευταίους μήνες, μεταξύ αυτών και από τον εορτασμό για τα 50ά γενέθλια-ορόσημο του πατέρα του.

Στη δήλωσή του έγραψε:

«Έχω μείνει σιωπηλός για χρόνια και έκανα κάθε δυνατή προσπάθεια να κρατήσω αυτά τα ζητήματα ιδιωτικά. Δυστυχώς, οι γονείς μου και η ομάδα τους συνέχισαν να απευθύνονται στον Τύπο, αφήνοντάς μου καμία άλλη επιλογή από το να μιλήσω ο ίδιος και να πω την αλήθεια για μόνο ορισμένα από τα ψέματα που έχουν δημοσιευτεί».

Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί να συμφιλιωθεί με τους γονείς του: «Δεν θέλω να συμφιλιωθώ με την οικογένειά μου. Δεν με ελέγχει κανείς — υπερασπίζομαι τον εαυτό μου για πρώτη φορά στη ζωή μου. Σε όλη μου τη ζωή, οι γονείς μου διαμόρφωναν τις αφηγήσεις στον Τύπο για την οικογένειά μας».

Η απουσία αυθεντικότητας ήταν κάτι, όπως ανέφερε, που χαρακτήριζε τις σχέσεις που διαμόρφωνε η οικογένειά του. «Οι επιδεικτικές αναρτήσεις στα social media, οι οικογενειακές εκδηλώσεις και οι μη αυθεντικές σχέσεις ήταν σταθερό στοιχείο της ζωής στην οποία γεννήθηκα. Πρόσφατα, είδα με τα ίδια μου τα μάτια μέχρι πού μπορούν να φτάσουν για να διοχετεύσουν αμέτρητα ψέματα στα μέσα ενημέρωσης, συχνά εις βάρος αθώων ανθρώπων, προκειμένου να διατηρήσουν τη βιτρίνα τους. Όμως πιστεύω ότι η αλήθεια πάντα βγαίνει στο φως».

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι γονείς του προσπάθησαν να καταστρέψουν τη σχέση του με τη Νίκολα Πελτζ, πριν ακόμα προχωρήσουν σε γάμο.

Πιο αναλυτικά, επισήμανε:

«Οι γονείς μου προσπαθούν αδιάκοπα να καταστρέψουν τη σχέση μου από πριν ακόμη από τον γάμο μου, και αυτό δεν έχει σταματήσει. Η μητέρα μου ακύρωσε την τελευταία στιγμή τη δημιουργία του νυφικού της Νίκολα, παρότι εκείνη ανυπομονούσε να φορέσει το σχέδιό της, αναγκάζοντάς την να βρει επειγόντως άλλο φόρεμα. Λίγες εβδομάδες πριν από τον γάμο μας, οι γονείς μου με πίεζαν επανειλημμένα και προσπάθησαν να με δωροδοκήσουν για να παραιτηθώ από τα δικαιώματα στο όνομά μου, κάτι που θα επηρέαζε εμένα, τη σύζυγό μου και τα μελλοντικά μας παιδιά. Ήταν ανένδοτοι στο να υπογράψω πριν από την ημερομηνία του γάμου, ώστε να τεθούν σε ισχύ οι όροι της συμφωνίας. Η άρνησή μου επηρέασε την πληρωμή και από τότε δεν μου φέρθηκαν ποτέ με τον ίδιο τρόπο».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε:

«Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του γάμου, η μητέρα μου έφτασε στο σημείο να με αποκαλέσει “κακό” επειδή η Νίκολα κι εγώ επιλέξαμε να έχουμε στο τραπέζι μας τη γιαγιά μου, Σάντρα, και τη γιαγιά της Νίκολα, τη Ναούνι, καθώς και οι δύο δεν είχαν τους συζύγους τους. Και οι δύο γονείς μας είχαν τα δικά τους τραπέζια, εξίσου κοντά στο δικό μας. Το βράδυ πριν από τον γάμο, μέλη της οικογένειάς μου μου είπαν ότι η Νίκολα “δεν είναι αίμα” και “δεν είναι οικογένεια”».

Περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο η μητέρα του κατέστρεψε τον πρώτο του χορό με τη Νίκολα Πελτζ, ως νεόνυμφο ζευγάρι στη δεξίωση του γάμου τους:

«Από τη στιγμή που άρχισα να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου απέναντι στην οικογένειά μου, δέχομαι αδιάκοπες επιθέσεις από τους γονείς μου, τόσο ιδιωτικά όσο και δημόσια, οι οποίες διοχετεύονται στον Τύπο κατ’ εντολή τους. Ακόμη και τα αδέλφια μου στάλθηκαν να μου επιτεθούν στα social media, πριν τελικά με μπλοκάρουν απροσδόκητα το περασμένο καλοκαίρι. Η μητέρα μου καπέλωσε τον πρώτο μου χορό με τη σύζυγό μου, ο οποίος είχε προγραμματιστεί εδώ και εβδομάδες σε ένα ρομαντικό τραγούδι αγάπης», θυμήθηκε.

«Μπροστά στους 500 καλεσμένους του γάμου μας, ο Μαρκ Άντονι με κάλεσε στη σκηνή, όπου σύμφωνα με το πρόγραμμα θα χόρευα ρομαντικά με τη σύζυγό μου, αλλά αντί γι’ αυτό με περίμενε η μητέρα μου για να χορέψει μαζί μου. Χόρεψε πάνω μου με εντελώς ακατάλληλο τρόπο μπροστά σε όλους. Δεν έχω νιώσει ποτέ στη ζωή μου πιο άβολα ή πιο ταπεινωμένος. Θέλαμε να ανανεώσουμε τους όρκους μας για να δημιουργήσουμε νέες αναμνήσεις από την ημέρα του γάμου μας που να μας φέρνουν χαρά και ευτυχία, όχι άγχος και ντροπή», συνέχισε την αφήγησή του.

Η οικογένειά του δεν αντιμετώπισε ποτέ με σεβασμό τη Νίκολα Πελτζ:

«Η σύζυγός μου έχει αντιμετωπιστεί με έλλειψη ασέβειας από την οικογένειά μου, όσο κι αν προσπαθήσαμε να ενωθούμε ως ένα. Η μητέρα μου έχει επανειλημμένα προσκαλέσει γυναίκες από το παρελθόν μου στη ζωή μας, με τρόπους που ξεκάθαρα είχαν στόχο να μας κάνουν και τους δύο να νιώσουμε άβολα».

Αναφερόμενος στην απουσία του από το πάρτι του Ντέιβιντ Μπέκαμ για τα 50ά του γενέθλια, εξήγησε:

«Παρόλα αυτά, ταξιδέψαμε στο Λονδίνο για τα γενέθλια του πατέρα μου και αγνοηθήκαμε για μία εβδομάδα, περιμένοντας στο ξενοδοχείο μας να κανονίσουμε χρόνο μαζί του. Αρνήθηκε κάθε μας προσπάθεια, εκτός αν γινόταν στο μεγάλο πάρτι γενεθλίων του, με εκατοντάδες καλεσμένους και κάμερες παντού. Όταν τελικά δέχτηκε να με δει, έθεσε ως όρο να μην προσκληθεί η Νίκολα. Ήταν χαστούκι στο πρόσωπο. Αργότερα, όταν η οικογένειά μου ταξίδεψε στο Λος Άντζελες, αρνήθηκαν να με δουν καθόλου».

Σύμφωνα με τον Μπρούκλιν, ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ βάζουν τη δημόσια εικόνα τους πάνω από όλα:

«Η οικογένειά μου βάζει πάνω απ’ όλα τη δημόσια προβολή και τις συνεργασίες. Το brand Beckham έρχεται πρώτο. Η “αγάπη” της οικογένειας κρίνεται από το πόσο ανεβάζεις στα social media ή από το πόσο γρήγορα αφήνεις τα πάντα για να ποζάρεις σε μια οικογενειακή φωτογραφία, ακόμη κι αν αυτό γίνεται εις βάρος των επαγγελματικών μας υποχρεώσεων. Για χρόνια κάναμε τα πάντα για να είμαστε παρόντες και να στηρίζουμε κάθε επίδειξη μόδας, κάθε πάρτι και κάθε δραστηριότητα προβολής, για να δείχνουμε την “τέλεια οικογένειά” μας. Όμως τη μία φορά που η σύζυγός μου ζήτησε τη στήριξη της μητέρας μου για να σωθούν εκτοπισμένα σκυλιά κατά τις πυρκαγιές στο Λος Άντζελες, εκείνη αρνήθηκε. Η αφήγηση ότι η σύζυγός μου με ελέγχει είναι εντελώς αντεστραμμένη. Για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου ήμουν εγώ αυτός που ελεγχόταν από τους γονείς του».

Μετά την απομάκρυνσή του από την οικογένειά του το άγχος που τον ταλαιπωρούσε από την παιδική του ηλικία εξαφανίστηκε και πλέον δηλώνει ευγνώμων για τη ζωή του:

«Μεγάλωσα με έντονο άγχος. Για πρώτη φορά στη ζωή μου, από τότε που απομακρύνθηκα από την οικογένειά μου, αυτό το άγχος έχει εξαφανιστεί. Ξυπνάω κάθε πρωί ευγνώμων για τη ζωή που επέλεξα και έχω βρει γαλήνη και ανακούφιση. Η σύζυγός μου κι εγώ δεν θέλουμε μια ζωή διαμορφωμένη από την εικόνα, τον Τύπο ή τη χειραγώγηση. Το μόνο που θέλουμε είναι ειρήνη, ιδιωτικότητα και ευτυχία για εμάς και τη μελλοντική μας οικογένεια», κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ακης Δείξιμος για Κώστα Δόξα: Ο αδερφός μου θα δικαιωθεί, γνωρίζω την αλήθεια

Tabloid 11.03.2026
Tι είπε και για την απομάκρυνσή του αδερφού από το J2US

Η κίνηση του Αντόνιο Μπαντέρας που συγκίνησε τον πλανήτη

Celebrity Stories 11.03.2026
Ο διάσημος ηθοποιός ενώνει τη φωνή και τους πόρους του με κορυφαίο επιστήμονα σε μια μάχη ζωής, χρηματοδοτώντας έρευνα που μπορεί να αλλάξει το μέλλον της ογκολογίας

Bruno Mars: Ιστορική επιστροφή στην κορυφή του Billboard 200 μετά από 13 χρόνια

Media Χτες
Ο Bruno Mars επέστρεψε δυναμικά στην κορυφή του Billboard 200 με το νέο του άλμπουμ «The Romantic», το οποίο έκανε το ντεμπούτο του απευθείας στο Νο.1

Έξαλλος ο Τσαλίκης: «Η Χαρά Τσιώλη βρίζει κάτω από τις αναρτήσεις μου ‑ Γράφει ξεπεσμένος, κλέφτης»

Tabloid Χτες
Ένα νέο beef ξεκίνησε στην ελληνική σόουμπιζ, ανάμεσα στον Γιώργο Τσαλίκη και τη Χαρά Τσιώλη και μάλιστα δημόσια θέα

Thylane Blondeau: «Το πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου» αρραβωνιάστηκε στην Ελλάδα

Tabloid Χτες
Η Γαλλίδα καλλονή και μοντέλο Thylane Blondeau, που έγινε παγκοσμίως γνωστή ως «το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο», ανακοίνωσε ότι αρραβωνιάστηκε

Ο YouTuber Γιάννης Αεράκης ανακοίνωσε ότι έχει καρκίνο: «Ξεκινάω χημειοθεραπείες, σύντομα θα με δείτε καραφλό»

Tabloid Χτες
O νεαρός αποκάλυψε τη διάγνωση σε βίντεο στο TikTok - «Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε», είπε στους followers του

Ανδρέας Μικρούτσικος: Όσα είχε αποκαλύψει για τον γάμο του, πριν από έναν μήνα στο «Buongiorno»

Tabloid Χτες
«Εγώ δεν μπορώ τους παπατζήδες της θρησκείας», είχε σημειώσει ο γνωστός παρουσιαστής που φέρεται ότι θα ενώσει τη ζωή του με τη σύντροφό του, Έλενα Μαστραγγελή

Σούπερ Κική: Η σχέση με τους γονείς, η φυλακή και η Ζήνα Κουτσελίνη – «Γιατί να ζητήσω συγγνώμη;»

Tabloid Χτες
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Super Κική στην διαδικτυακή εκπομπή του Παντελή Τουτουντζή

Γκουέν Στέφανι: Μίλησε για το θαύμα που συνέβη στην ζωή της

Tabloid Χτες
«Ο γιος μου παρακαλούσε τον Θεό κάθε βράδυ, ήταν θαύμα», είπε η τραγουδίστρια

Ναταλία Λιονάκη: Δεν έχει πάρει χιλιάδες ευρώ από τις επαναλήψεις των σειρών που πρωταγωνιστούσε

Tabloid Χτες
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» πρόκειται για ένα σημαντικό χρηματικό ποσό

Η Γιόκο Όνο πίστευε ότι ο Τζον Λένον ίσως ήταν γκέι

Tabloid Χτες
Η χήρα του Τζον Λένον είχε εκμυστηρευτεί τη σκέψη της στον Πολ ΜακΚάρτνεϊ

Διάσημος σταρ έγινε πατέρας για πρώτη φορά

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφίες με τη σύντροφό του και το παιδί τους