E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ουαλία: Η αστυνομία συνέλαβε νταή ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή που χτύπησε με αγκωνιά αντίπαλό του, δείτε βίντεο

Ο Τομ Τέιλορ, ποδοσφαιριστής της Treaddur Bay, ομάδας της Γ` κατηγορίας της Ουαλίας, συνελήφθη από την αστυνομία καθώς σε βίντεο που έγινε viral στα social media φαίνεται να χτυπά εν ψυχρώ αντίπαλο του την ώρα του αγώνα

Δημοσίευση 19/1/2026 | 16:59

Ουαλία: Η αστυνομία συνέλαβε νταή ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή που χτύπησε με αγκωνιά αντίπαλό του, δείτε βίντεο

Αν κάτι χαρακτηρίζει τους αγώνες ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου είναι η άγρια ομορφιά τους. Κυριολεκτικά και μεταφορικά... Μεταφορικά είναι κάτι που δύσκολα το βιώνεις στις αναμετρήσεις των μεγαλύτερων κατηγοριών.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο όμως, σε αγώνα της 3ης κατηγορίας της Ουαλίας, ένας ποδοσφαιριστής μπέρδεψε τα αθλήματα καθώς με μία αδιανόητη ενέργεια έθεσε νοκ άουτ έναν αντίπαλο του. Για κακή του τύχη, καθώς «ξέχασε» ότι ζούμε στην εποχή των social media και των κινητών τηλεφώνων, η αγκωνιά που έριξε στον αντίπαλο του καταγράφηκε από τους φιλάθλους που παρακολουθούσαν τον αγώνα και πλέον κινδυνεύει σοβαρά με φυλάκιση.

Όλα αυτά συνέβησαν στον αγώνα Treaddur Bay FC - Porthmadog FC με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Τομ Τέιλορ της πρώτης. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κερδίσει πέναλτι και με τους παίκτες παρατεταγμένους στη γραμμή της μεγάλης περιοχής, ο Τέιλορ χτύπησε με αγκωνιά τον επιθετικό των φιλοξενούμενων Ντάνι Μπρούκγουελ, ο οποίος σωριάστηκε στο χορτάρι έχοντας χάσει τις αισθήσεις του.

Με την ολοκλήρωση του αγώνα (οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 3-2) το video είχε γίνει viral με εκατομμύρια προβολές κι αυτό το γεγονός κινητοποίησε την αστυνομία της Ουαλίας η οποία προχώρησε στη σύλληψη του Τέιλορ με την κατηγορία της επίθεσης.

Ο νταής ποδοσφαιριστής παραμένει υπό κράτηση μέχρις ότου του απαγγελθούν και επίσημα κατηγορίες, με το θύμα να βρίσκεται σπίτι του καθώς στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε αρχικά διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί διάσειση.

Η Treaddur Bay εξέδωσε ανακοίνωση μετά από «έκτακτη γενική συνέλευση», γνωστοποιώντας ότι αποφάσισε την άμεση αποδέσμευση του Τέιλορ ενώ ζήτησε συγγνώμη από τον παίκτη της αντίπαλης ομάδας, αλλά και από την ευρύτερη ποδοσφαιρική κοινότητα, τονίζοντας ότι «δεν ανέχεται τη βία σε καμία μορφή» και ότι το περιστατικό «δεν θα έπρεπε να είχε συμβεί».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μετά το Κατάρ κλείνει κάνουλες και το Κουβέιτ: Το ντόμινο από τους μεγάλους παραγωγούς θα εκτοξεύσει το πετρέλαιο

Οικονομία Χτες
Τα πρώτα σημάδια περικοπών και ο κορεσμός των αποθηκών δίνουν ώθηση στις τιμές του πετρελαίου

Οι χρήστες του ChatGPT το «ξεφορτώνονται» μαζικά: Οι απεγκαταστάσεις της εφαρμογής αυξήθηκαν κατά 295% σε μία μόνο ημέρα

Tech + Science Χτες
Χάνει χρήστες το ChatGPT ή είναι η έξαρση στις απεγκαταστάσεις μια βραχυπρόθεσμη αντίδραση; Τα σενάρια της «μαζικής φυγής»

Εντυπωσιακό βίντεο από τον απόπλου της φρεγάτας Κίμων από Λιμένα Λεμεσού

Ελλάδα Χτες
Οι δυνατότητες της φρεγάτας «Κίμων»

Ανησυχητική εξέλιξη στο Ισραήλ: Κατηγορούν το Ιραν πως ρίχνει βόμβες διασποράς

Κόσμος Χτες
Πως λειτουργεί το απαγορευμένο αμφιλεγόμενο όπλο

Η στιγμή που βόμβα πέφτει κοντά στο συνεργείο του Mega στον Λίβανο: Η αντίδραση της δημοσιογράφου

Κόσμος Χτες
Συγκλονιστικά πλάνα από τα σύνορα Ισραήλ και Λιβάνου

Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε ότι έχει εκρηκτικά έξω από τη ΓΑΔΑ

Ελλάδα Χτες
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για αλλοδαπό

Ένας Έλληνας μετέφερε το πρώτο φορτίο πετρελαίου από τη μετά Μαδούρο Βενεζουέλα

Κόσμος Χτες
Ο εφοπλιστής Τσάκος και το πρώτο φορτίο πετρελαίου που έφυγε από τη Βενεζουέλα μετά τη σύλληψη Μαδούρο από την κυβέρνηση Τραμπ.

Ιρανοί παρακρατικοί ντύνονται γυναίκες για να κρυφτούν από τα ισραηλινά drone

Κόσμος Χτες
Ιρανοί αξιωματούχοι ντύνονται με τσαντόρ και γυναικεία ρούχα για να γλιτώσουν από τα ισραηλινά drone, με τον αρχηγό της Μπασίτζ στην Τεχεράνη να κρύβεται πίσω από το ίδιο σύμβολο καταπίεσης των Ιρανών γυναικών

Τραμπ: Καμία συμφωνία με το Ιράν, μόνο παράδοση άνευ όρων και μετά θα επιλέξουμε τον νέο ηγέτη

Κόσμος Χτες
Ο Αμερικανός πρόεδρος κάλεσε τους συμμάχους των ΗΠΑ να εργαστούν για να «κάνουν το Ιράν μεγάλο ξανά»