E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

MasterChef: Συγκίνησε με την ιστορία του ‑ «Ήρθα 14 ετών, όπως και άλλα πολλά ασυνόδευτα προσφυγόπουλα»

Πρμιέρα για τον νέο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 19/1/2026 | 07:09

MasterChef: Συγκίνησε με την ιστορία του ‑ «Ήρθα 14 ετών, όπως και άλλα πολλά ασυνόδευτα προσφυγόπουλα»

Μαζί με την ξεχωριστή προσωπική του ιστορία ήρθε ο 23χρονος Μοχάμεντ από την Αίγυπτο στο MasterChef, το βράδυ της Κυριακής, όπως παρακολουθήσαμε στην πρεμιέρα για τον νέο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής του STAR.

Ενώ μαγείρευε, λοιπόν, ο νεαρός μάγειρας μοιράστηκε με τους τρεις σεφ και κριτές του MasterChef όσα βίωσε μέχρι να κατορθώσει να βρεθεί μπροστά τους. “Ήρθα στην Ελλάδα 14 ετών και τώρα είμαι 23. Ταξίδεψα, όπως και άλλα πολλά παιδιά, ασυνόδευτα προσφυγόπουλα. Ήμουν μόνος μου, για μια καλύτερη ζωή, για ένα καλύτερο μέλλον. Ήμουν μόνος μου, ασυνόδευτος”.

“Ήρθα στην Κρήτη και ήμουν τυχερός γιατί μπήκα σε δομή. Τους ζήτησα να μπω σε σχολείο ώστε να μορφωθώ, έμαθα τα ελληνικά και έχω τελειώσει Γενικό Λύκειο. Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 12 ετών και την μητέρα μου την έχασα μέσα στα χρόνια που πέρασαν. Τα πρώτα χρόνια ήταν δύσκολα, ειδικά όταν μπαίνεις σε μια κουλτούρα καινούργια”.

“Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ γιατί δεν μιλούσα ελληνικά οπότε έπρεπε να δουλέψω σε δουλειές σαν οικοδόμος και σαν λαντζέρης. Μέχρι που αγάπησα τη μαγειρική και αποφάσισα να μπω σε κουζίνα για να δουλέψω. Εξακολουθώ να ‘μαι μόνος αλλά με αγκάλιασε μια οικογένεια από την Κρήτη και με φιλοξένησαν από το 2019 μέχρι και τώρα έχουμε επικοινωνία, είμαστε μια οικογένεια” πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο 23χρονος Μοχάμεντ από την Αίγυπτο στον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Για την ιστορία του MasterChef, ωστόσο, ο νεαρός διαγωνιζόμενος δεν κατόρθωσε να συγκινήσει τους τρεις κριτές με την μαγειρική του προσπάθεια με αποτέλεσμα να μην συνεχίσει στον διαγωνισμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εύη Δρούτσα για Akyla: «Δεν ξέρω αν πρέπει να πάει με αυτό το ντύσιμο, θα πουν ότι ήρθε ο καραγκιοζάκος»

Tabloid 16.02.2026
Ο τραγουδιστής επικράτησε στον ελληνικό τελικό της Eurovision και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Βιέννη με το «Ferto»

Φεύγει μακριά από το Χόλιγουντ η Αντζελίνα Τζολί

Tabloid 16.02.2026
Μέσα στο καλοκαίρι η διάσημη ηθοποιός ετοιμάζεται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της, μακριά από την λάμψη του Χόλιγουντ

James Van Der Beek: Αγόρασε σπίτι στην οικογένειά του, λίγο πριν φύγει από την ζωή

Tabloid 16.02.2026
Το ράντσο στο Τέξας, αξίας άνω των 4 δισ. δολαρίων που προσέφερε στη σύζυγο και τα παιδιά του

Καλομοίρα: «Περίπου για τρία χρόνια, έκλαιγα στην τουαλέτα μόνη μου» – Η εξομολόγηση για την κατάθλιψη

Tabloid 16.02.2026
Η Καλομοίρα φιλοξενήθηκε στη διαδικτυακή εκπομπή του Παντελή Τουτουντζή και προχώρησε σε μία κατάθεση ψυχής

Eurovision 2026: Το πρώτο μήνυμα του Akyla μετά την νίκη στον Εθνικό Τελικό

Social 16.02.2026
Η συγκινητική ανάρτηση του καλλιτέχνη

Rainbow Mermaids: «Είμαστε σε σχέση από τα 18 και παντρευτήκαμε πριν από έναν χρόνο»

Tabloid 16.02.2026
Στον καναπέ του «Buongiorno» κάθισαν το μεσημέρι της Δευτέρας 16 Φεβρουαρίου οι Rainbow Mermaids

Εύη Δρούτσα: «Τη φωνή του Akyla δεν την έχουμε ακούσει – Θα πάει εκεί και θα λέει πάρτο, πάρτο;»

Tabloid 16.02.2026
«Δεν ξέρω αν πρέπει να πάει στο εξωτερικό με αυτό το ντύσιμο, θα πουν ότι ήρθε ο καραγκιοζάκος», είπε η Εύη Δρούτσα

Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για Μόνικα Μπελούτσι και τον Τιμ Μπάρτον ‑ «Ο σερβιτόρος μας έκανε παρατήρηση»

Tabloid 16.02.2026
Με αφορμή το quiz της Έλενας Πολυκάρπου η Κατερίνα Καινούργιου διηγήθηκε ένα αστείο περιστατικό που της συνέβη πριν λίγους μήνες

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μεταμορώθηκε σε Akyla – Δείτε το viral βίντεο

Social 16.02.2026
Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 φόρεσε μαύρα ρούχα και σκούφο

Αννα Φλωρινιώτη: Η νέα ζωή μετά τον θάνατο του πατέρα της – «Εργάζομαι πλέον σε κομμωτήριο»

Tabloid 16.02.2026
«Ήθελα μονίμως να δουλεύω και ήθελα να δοκιμάζω κι άλλα πράγματα» λέει μεταξύ άλλων η Αννα Φλωρινιώτη

Eurovision 2026: Τι απαντά ο Καπουτζίδης σε ερώτηση για το Ισραήλ

Tabloid 16.02.2026
Ο Γιώργος Καπουτζίδης παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες μετά τον εθνικό τελικό για τη Eurovision 2026