Φερεντίνος: Η σχέση με τους γιους του και ο χωρισμός από την Παυλίδου – «Ήταν ένα σοκ»
Ο παρουσιαστής σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση
Δημοσίευση 15/1/2026 | 20:01

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (15/1) ο Χρήστος Φερεντίνος και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Νανσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Μέσα σ’ όλα, ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για τη σχέση του με τους δίδυμους γιους του, Δημήτρη και Κωνσταντίνο, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πώς διαχειρίστηκε τον χωρισμό του από τη Σοφία Παυλίδου.
Αρχικά, μιλώντας για το πώς διαχειρίστηκε τον χωρισμό, εξομολογήθηκε: «Όλα συνηθίζονται και ξεσυνηθίζονται. Και μετά, όταν ξανασυνηθίσεις, πάλι δυσκολεύεσαι να ξεσυνηθίσεις. Αν εννοούμε δηλαδή το πως ήμουν στο μεταβατικό στάδιο. Όταν έμεινα τελείως μόνος ήταν μια δύσκολη διαδικασία. Είναι ένα σοκ, σοκάρεσαι. Δηλαδή γυρνάς, κοιτάς το σπίτι και… σε σώζει ο σκύλος.
Εκεί είναι απαραίτητος ένας σκύλος που, τώρα, έχω τον Λόρυ και δεν μπορώ χωρίς αυτόν! Ο Λόρυ είναι πια μέλος της οικογένειας κανονικά, ενώ πριν ήταν η μαμά του. Πάντα υπήρχε ένα σκυλάκι μες στο σπίτι και είναι μια παρηγοριά. Στην αρχή, όμως, όντως με δυσκόλεψε για ένα διάστημα αλλά μετά συνήθισα και έλεγα… τι ωραία που είμαι.
Υπάρχουν στάδια που στην αρχή δυσκολεύεσαι, αλλά μετά αυτό το γυρνάς. Έχει να κάνει βέβαια και με το τι χαρακτήρας είσαι, ανάλογα πως λειτουργείς. Εγώ είχα και πολλούς φίλους που έρχονταν συνέχεια στο σπίτι, μαζευόμασταν και ενώ πέρασα ένα διάστημα δύσκολο, μετά το άλλαξα το κλίμα. Θα έλεγα πως καλομαθαίνει ένας άνθρωπος στη μοναξιά, είναι ωραία η μοναξιά».
Στη συνέχεια, για τη σχέση του με τους γιου του, εξομολογήθηκε: «Eίμαι και κοντά τους άλλα έχουμε και τις αποστάσεις. Τα αγόρια είναι 22 ετών. Μένουμε μαζί, θα μπορούσαν να φύγουν αλλά προς το παρόν μένουμε μαζί. Συνεννοούμαστε σε όλα. Εμένα γενικότερα δεν μου αρέσουν οι τσακωμοί, οι εντάσεις. Έχουν μεγαλώσει με πολύ ωραίο τρόπο και αν κάτι μας ενοχλήσει στο σπίτι, βρίσκουμε λύση με ωραίο τρόπο».






