ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μητσοτάκης για αγρότες: Η συντριπτική πλειοψηφία δεν είναι στα μπλόκα – Θέλουν διάλογο και τους «τραμπουκίζουν»

«Αυτοί που φώναζαν για τον ΟΠΕΚΕΠΕ δεν στήριξαν τη μεταρρύθμιση στη Βουλή»

Από το NEWSROOM 
Δημοσίευση 29/12/2025 | 20:28
Μητσοτάκης για αγρότες: Η συντριπτική πλειοψηφία δεν είναι στα μπλόκα – Θέλουν διάλογο και τους «τραμπουκίζουν»
ACTION 24

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε συνέντευξη στο Action 24 και σχολιάζοντας τις κινητοποιήσεις των αγροτών, δήλωσε ότι η πλειοψηφία δεν βρίσκεται στα μπλόκα.

«Πως κλείνουν δρόμους και ταλαιπωρούν την κοινωνία και ταυτόχρονα δεν έρχονται να συζητήσουν με την κυβέρνηση; 400.000 οι κατ’ επάγγελμα αγρότες, 4.000 τα τρακτέρ στα μπλόκα – Η συντριπτική πλειοψηφία δεν είναι στα μπλόκα – Δεν συνομιλούμε μόνο με αυτούς αλλά με τη μεγάλη πλειοψηφία των αγροτών και κτηνοτρόφων», είπε ο πρωθυπουργός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια ανέφερε:

Στα μπλόκα αρκετοί θέλουν να συνομιλήσουν μαζί μας και κάποιοι τους «τραμπουκίζουν» για «να μη σπάσει το μέτωπο» – Η λύση θα προκύψει μόνο μέσα από διάλογο.

Μέχρι τα Φώτα να δείξουν όλοι κατανόηση – Ακούσαμε και ότι «τους δρόμους τους κλείνει η Τροχαία» -πλήρης αντιστροφή της πραγματικότητας – Η Τροχαία διευκολύνει την κίνηση και εξασφαλίζει την ασφάλεια – Όσο ταλαιπωρούνται οι πολίτες, οι αγρότες χάνουν το δίκιο τους. Όλοι αυτοί που φώναζαν για τον ΟΠΕΚΕΠΕ δεν στήριξαν τη μεταρρύθμιση στη Βουλή.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ