E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Μοιάζουν σαν να πηγαίνουν σε κηδεία»: Χαμός με τη χριστουγεννιάτικη φωτογραφία του Τραμπ με τη Μελάνια

Και οι δύο είναι ντυμένοι στα μαύρα και κοιτούν απευθείας τον φακό με απολύτως σοβαρό ύφος

Δημοσίευση 24/12/2025 | 15:11

«Μοιάζουν σαν να πηγαίνουν σε κηδεία»: Χαμός με τη χριστουγεννιάτικη φωτογραφία του Τραμπ με τη Μελάνια

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, και η πρώτη κυρία, Μελάνια Τραμπ, έδωσαν στη δημοσιότητα την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη φωτογραφία τους, ωστόσο αρκετοί χρήστες των social media έσπευσαν να σχολιάσουν ότι το στιγμιότυπο δεν αποπνέει ιδιαίτερα εορταστικό κλίμα.

Η φωτογραφία αναρτήθηκε το πρωί της Τρίτης στον επίσημο λογαριασμό του Λευκού Οίκου στην πλατφόρμα X, με τη λεζάντα να εύχεται «Καλά Χριστούγεννα». Σχεδόν αμέσως, χρήστες των κοινωνικών δικτύων άρχισαν να επικρίνουν το ζευγάρι για τις σοβαρές εκφράσεις του, σημειώνοντας ότι δεν δείχνει σε εορταστική διάθεση.

Στο στιγμιότυπο, ο Ντόναλντ Τραμπ και η Μελάνια Τραμπ ποζάρουν πιασμένοι χέρι-χέρι μπροστά από χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις, με την αμερικανική σημαία και τη σημαία του προέδρου να δεσπόζουν στον χώρο του Λευκού Οίκου. Και οι δύο είναι ντυμένοι στα μαύρα και κοιτούν απευθείας τον φακό με απολύτως σοβαρό ύφος.

Η πρώτη κυρία φορούσε ένα μακρύ, αμάνικο μαύρο φόρεμα, το οποίο συνδύασε με διακριτικά σκουλαρίκια από πέρλες και ένα διαμαντένιο βραχιόλι. Ο πρόεδρος εμφανίστηκε με μαύρο σμόκιν και μαύρο παπιγιόν, ολοκληρώνοντας την εμφάνισή του με ένα ζευγάρι γυαλιστερά, μαύρα παπούτσια από λουστρίνι.

Παρότι η φωτογραφία είχε ως στόχο να συνοδεύσει το χριστουγεννιάτικο μήνυμα του ζεύγους, πολλοί χρήστες στο X στάθηκαν στο γεγονός ότι δεν φαίνονται ιδιαίτερα χαρούμενοι. Κάποιοι σχολίασαν αστειευόμενοι την απουσία χαμόγελου, ενώ άλλοι έφτασαν στο σημείο να πουν ότι μοιάζει σαν να «πηγαίνουν σε κηδεία».

«Μοιάζουν σαν να πηγαίνουν σε κηδεία», έγραψε ένας χρήστης, με έναν άλλον να συμφωνεί σχολιάζοντας: «Θεέ μου, πόσο… εεε… χαρούμενοι…». Άλλος διερωτήθηκε: «Γιατί δεν χαμογελάει;». Ένας ακόμη χρήστης έγραψε: «Ειλικρινά, τραγική επιλογή φωτογραφίας. Σίγουρα θα έχετε κάποια καλύτερη με χαμόγελα, σωστά; Τους αγαπώ αυτούς τους δύο. Έχουν κάνει τόσα πολλά, έχουν αντέξει τόσα, έχουν δεχθεί τόσο εκφοβισμό. Κι όμως, κάθε μέρα αγωνίζονται για εμάς. Βρείτε μια καλύτερη φωτογραφία. Την αξίζουν». Δεν έλειψαν και πιο αιχμηρά σχόλια, όπως «Θα σας σκότωνε να χαμογελάσετε;», «Δεν θα έπρεπε να χαμογελούν;» και «Η πραγματική έλλειψη χαμόγελου ταιριάζει με το μαύρο φόρεμα».

Το ντοκιμαντέρ για την Μελάνια

Η δημοσίευση της χριστουγεννιάτικης φωτογραφίας συμπίπτει χρονικά με την κυκλοφορία του τρέιλερ για το νέο ντοκιμαντέρ της πρώτης κυρίας, με τίτλο «Μελάνια», το οποίο αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους στις 30 Ιανουαρίου. Το ντοκιμαντέρ, διάρκειας 104 λεπτών, επικεντρώνεται στις 20 ημέρες που προηγήθηκαν της ορκωμοσίας του συζύγου της.

Η Amazon εξασφάλισε τα δικαιώματα της ταινίας έναντι 40 εκατομμυρίων δολαρίων, στο μεγαλύτερο deal ντοκιμαντέρ στην ιστορία, επικρατώντας των Disney, Netflix και Paramount σε έναν έντονο πλειοδοτικό ανταγωνισμό. Το τρέιλερ ανοίγει με μια εντυπωσιακή στιγμή, καθώς η Μελάνια Τραμπ ετοιμάζεται να εισέλθει στη ροτόντα του Καπιτωλίου φορώντας το πλέον εμβληματικό σύνολο της ορκωμοσίας της. «Πάμε πάλι», λέει με ένα γνώριμο χαμόγελο στην κάμερα, κάτω από το καπέλο με το φαρδύ γείσο.

Πλάνα από τα παρασκήνια αποτυπώνουν επίσης τρυφερές οικογενειακές στιγμές με τον γιο της, Μπάρον, και τον πατέρα της, ενώ παράλληλα αναδεικνύονται τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας που περιβάλλουν την πρώτη οικογένεια των ΗΠΑ. Σε μία ακόμη χαρακτηριστική σκηνή, η πρώτη κυρία εμφανίζεται να μιλάει τηλεφωνικά με τον σύζυγό της από το ρετιρέ του Trump Tower στο Μανχάταν.

«Γεια σας, κύριε Πρόεδρε», ακούγεται να λέει. «Συγχαρητήρια». Ο Ντόναλντ Τραμπ απαντά με ενθουσιασμό: «Το είδες;». Για να του απαντήσει η Μελάνια Τραμπ χαλαρά: «Όχι, δεν το είδα. Ναι, θα το δω στις ειδήσεις».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Από talent show… με Όσκαρ στα χέρια της: H απίθανη πορεία της Jessie Buckley

Tabloid 20.03.2026
Από reality τηλεόραση, βρέθηκε λίγα χρόνια μετά να δουλεύει με τεράστια ονόματα

Παναγιώτης Κουτσουμπής: «Η Κατερίνα λόγω εγκυμοσύνης τρώει παραπάνω, έχει αδυναμία στα burgers»

Tabloid Χτες
Ο Παναγιώτης Κουτσουμπής αποκαλύπτει τα μυστικά της Κατερίνας Καινούργιου

Αντιγόνη Κουλουκάκου για την ανάρτηση που αναγκάστηκε να κατεβάσει: «Οι γυναίκες με αποδοκίμασαν φουλ»

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός μιλά για το «αποτυχημένο πείραμα» στο Instagram, την επίθεση που δέχθηκε από γυναίκες και τη φιλοσοφία της για την ανατροφή του γιου της

Έγκυος η Ελεάνα Παπαϊωάννου: Η χιουμοριστική ανακοίνωση από την κόρη της

Social Χτες
Η 42χρονη τραγουδίστρια περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον Δημήτρη Βεργίνη

Σκάρλετ Γιόχανσον: Οι πρώτες φωτογραφίες της χωρίς μακιγιάζ στα γυρίσματα του «Εξορκιστή»

Social Χτες
Η ηθοποιός εθεάθη στη Νέα Υόρκη για τα γυρίσματα της νέας εκδοχής του επερχόμενου φιλμ

Τα «γυρίζει» η Κρίστιν Κάμποτ της viral kiss cam στους Coldplay και τα βάζει με τον CEO: «Μου είπε ψέματα ότι χώριζε»

Tabloid Χτες
«Δεν ήταν το άτομο που παρουσίαζε τον εαυτό του σε μένα» δήλωσε η Κάμποτ στην Όπρα Γουίνφρεϊ

Μαρία Κωνσταντάκη: Ούρησα στην πάνα του σκύλου μου και με κοίταγε με ύφος «θέλω να πάω σε άλλο σπίτι»

Tabloid Χτες
«Προσπαθούσα να της δείξω ότι δεν πειράζει, μπορείς και να λερώσεις», διευκρίνισε για τη σκυλίτσα της

Αντώνης Κανάκης: Έχω εσωτερικό προβληματισμό για το αν πρέπει να συνεχίσω την τηλεόραση, σκέφτομαι… τι νόημα έχει;

Tabloid Χτες
«Νιώθω κουρασμένος ψυχολογικά τα τελευταία χρόνια από τη μαυρίλα και την τοξικότητα που μας περικυκλώνει» ανέφερε σε άλλο σημείο ο Αντώνης Κανάκης

Η αδελφή του Μπάμπη Λαζαρίδη καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Αγγελικής Ηλιάδη

Tabloid Χτες
Η Λίτσα Λαζαρίδη, που εξ αρχής είχε εκφράσει την ενόχλησή της με τα όσα δήλωσε η Αγγελική Ηλιάδη, αποφάσισε τελικά να προχωρήσει σε μήνυση

Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαι έγκυος στον 9ο μήνα και θέλω...» ‑ Η λιγούρα την ώρα της εκπομπής

Tabloid Χτες
Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκίνησε την εκπομπή Super Κατερίνα με την ίδια να αποκαλύπτει στο κοινό της την λιγούρα που έχει

Μαίρη Βυτινάρος: «Οι άντρες κομπλάρουν δίπλα μου, ένας μου είπε να μην φοράω τακούνια»

Tabloid Χτες
«Είμαι 1,84 χωρίς τακούνια και σήμερα νιώθω ότι είμαι 2 μέτρα» πρόσθεσε η Μαίρη Βυτινάρος