E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ντουμπάι: Νεκρή σε ξενοδοχείο 25χρονη αεροσυνοδός ‑ Την μαχαίρωσαν 15 φορές με ψαλίδι

Κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 25χρονης είναι ο πρώην σύζυγός της

Δημοσίευση 22/12/2025 | 13:54

Ντουμπάι: Νεκρή σε ξενοδοχείο 25χρονη αεροσυνοδός ‑ Την μαχαίρωσαν 15 φορές με ψαλίδι

Φρικτό έγκλημα σημειώθηκε στο Ντουμπάι, όταν 25χρονη αεροσυνοδός εντοπίστηκε νεκρή σε δωμάτιο πεντάστερου ξενοδοχείου, αφού μαχαιρώθηκε τουλάχιστον 15 φορές με ψαλίδι.

Ο 41χρονος Άλμπερτ Μόργκαν - πρώην σύζυγος του θύματος - κρατήθηκε ως ύποπτος για ανθρωποκτονία μετά την άφιξή του στην Αγία Πετρούπολη, σύμφωνα με δικαστική απόφαση.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι ερευνητές πιστεύουν ότι κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ζήλια του 41χρονου ο οποίος πίστευε ότι το θύμα εργαζόταν ως συνοδός πολυτελείας για VIP επιβάτες, όσο ήταν σε σχέση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μόργκαν παρίστανε τον πελάτη για να αποκτήσει πρόσβαση στο δωμάτιό της στο ξενοδοχείο «Voco Bonnington», με σκοπό να την αλείψει με πράσινη μπογιά και να της κόψει τα μαλλιά με ψαλίδι.

Ωστόσο, όταν εμφανίστηκε, ξέσπασε έντονος καβγάς μεταξύ τους, με αποτέλεσμα την φρικτή δολοφονία της 25χρονης.

Η άτυχη αεροσυνοδός εντοπίστηκε νεκρή με 15 θανάσιμα τραύματα στον λαιμό, τον κορμό και τα άκρα.

Ο Μόργκαν φέρεται να ταξίδεψε στο Ντουμπάι με έναν συνεργό — έναν δικαστικό επιμελητή από την Αγία Πετρούπολη — ο οποίος ακολούθησε το θύμα από το λόμπι για να εντοπίσει τον αριθμό του δωματίου της.

Στη συνέχεια, αφού φόρεσε μια ρόμπα ξενοδοχείου από το δωμάτιο πλυντηρίου, ο Μόργκαν φέρεται να έπεισε μια καμαριέρα να τον αφήσει να μπει στο δωμάτιο, ισχυριζόμενος ότι είχε ξεχάσει το κλειδί του.

Η αστυνομία του Ντουμπάι ταυτοποίησε τον ύποπτο μέσω καμερών ασφαλείας του ξενοδοχείου και ενημέρωσε τις ρωσικές αρχές, οι οποίες προχώρησαν στη σύλληψη.

Πριν συλληφθεί, ο Μόργκαν φέρεται να είχε υποβάλει αιτήματα για να σταλεί να πολεμήσει στον πόλεμο του Πούτιν στην Ουκρανία.

Η κατάταξη στον στρατό αποτελεί συχνά «παραθυράκι» που χρησιμοποιούν πολλοί φερόμενοι εγκληματίες στη Ρωσία για να αποφύγουν τη δικαιοσύνη.

Παρά αυτή την προσπάθεια, ο Μόργκαν συνελήφθη από την αστυνομία και προφυλακίστηκε για δύο μήνες ενόψει περαιτέρω ερευνών.

Κατά τη διάρκεια του διετούς γάμου τους, η γυναίκα είχε καλέσει αρκετές φορές την αστυνομία λόγω άγριων τσακωμών με τον Μόργκαν, αλλά στη συνέχεια απέσυρε τις καταγγελίες της, σύμφωνα με αναφορές που επικαλούνται πηγές των αρχών.

Σε ανακοίνωση του δικαστηρίου αναφέρεται: «Το Περιφερειακό Δικαστήριο Οκτιάμπρσκι της Αγίας Πετρούπολης διέταξε την προφυλάκιση του Άλμπερτ Μόργκαν ως προληπτικό μέτρο, κατηγορούμενου για τη διάπραξη εγκλήματος βάσει του Άρθρου 105, Παράγραφος 1, του Ρωσικού Ποινικού Κώδικα (ανθρωποκτονία)».

Οι ανακριτικές αρχές της Αγίας Πετρούπολης δήλωσαν: «Σύμφωνα με τους ερευνητές, μεταξύ 17 και 18 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους, ο άνδρας, καταδιώκοντας το θύμα με το οποίο είχε προηγουμένως σχέση, της κατάφερε τουλάχιστον 15 μαχαιριές σε ζωτικά όργανα με αιχμηρό ή κοπτικό αντικείμενο, προκαλώντας τον θάνατό της.Μετά τη διάπραξη του εγκλήματος, ο άνδρας διέφυγε από τη χώρα και συνελήφθη κατά την επιστροφή του στην Αγία Πετρούπολη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μητσοτάκης στη Σύνοδο: Αμεσα στις αντλίες η μείωση του πετρελαίου

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
«Αυτή τη στιγμή η μεγάλη προτεραιότητα είναι η αποκατάσταση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ και παρατηρούμε με μεγάλη προσοχή τις τιμές του πετρελαίου και του φυσικού αερίου», δήλωσε ο πρωθυπουργός

Αρχαίο Στάδιο Επιδαύρου: Θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά μεταμεσονύχτιες παραστάσεις

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου σε συνεργασία με την ΚΤΕΛ Αργολίδας θα δρομολογήσει ειδικά λεωφορεία

Ανδρας στο Βόλο επιτέθηκε και χτύπησε τη μητέρα του επειδή δεν είχε λεφτά να του πληρώσει το μηχανάκι

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Το δικαστήριο επέβαλλε στον νεαρό ποινή φυλάκισης 15 μηνών - Υποχρεούται να συμμετάσχει σε συνεδρίες για όσο χρόνο κρίνουν οι θεραπευτές στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας

Μυστικές υπηρεσίες αγοράζουν δεδομένα πολιτών από διαφημιστικές εταιρείες, τι μπορούν να μάθουν από αυτά

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Η εμπορική αγορά δεδομένων γίνεται ολοένα μεγαλύτερη και πιο λεπτομερής

Μυστήριο με τον θάνατο Γερμανίδας στην Χαλκιδική, την εντόπισε νεκρή στο σπίτι η κόρη της

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Στο σημείο αναμένεται να μεταβεί ιατροδικαστής για να δώσει απαντήσεις για τις συνθήκες θανάτου

Axios: Ο Τραμπ αφήνει πολιτικά εκτεθειμένο τον Νετανιάχου με τη συμφωνία για το Ιράν

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός υποσχέθηκε «ολοκληρωτική νίκη» απέναντι στην Τεχεράνη, όμως βρέθηκε αντιμέτωπος με μια συμφωνία που θεωρεί στρατηγική ήττα

«Βρέχει» πετρέλαιο στη Μόσχα, εκτοξεύτηκε καπάκι δεξαμενής από το διυλιστήριο που χτύπησαν τα ουκρανικά drones: Δείτε βίντεο

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Για τη μεγαλύτερη επίθεση με drones που έχει δεχτεί η ρωσική πρωτεύουσα τα τελευταία χρόνια, μιλούν οι τοπικές Αρχές - Ζημιές σε κατοικίες και εμπορικά κέντρα, έκλεισαν αεροδρόμια - Για δεύτερη φορά σε μια εβδομάδα χτυπήθηκε το μεγαλύτερο διυλιστήριο της Μόσχας

Το γράμμα του Ντιομαντέ στη νεκρή αδερφή του που «ραγίζει» καρδιές

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Ο 19χρονος Ιβοριανός ποδοσφαιριστής ήδη θεωρείται από τα ανερχόμενα πρόσωπα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου

Μουντιάλ 2026: Τα διαλείμματα ενυδάτωσης προσφέρουν κέρδη 500 εκ. δολάρια στη FIFA

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Ορισμένοι παίκτες και προπονητές έχουν εκφράσει δημόσια τα παράπονά τους για αυτή τη μορφή διακοπής των αγώνων…

Μυστήριο με την κόρη βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη και τον πλούσιο σύζυγό της που βρέθηκαν νεκροί μέσα σε αυτοκίνητο με τη μηχανή αναμμένη

Κόσμος 18.06.2026
Η κόρη του σκηνοθέτη από τα «Ανεμοδαρμένα Ύψη» έφυγε από τη ζωή μαζί με τον σύζυγό της