E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Ήταν κόλαση»: Καθαρίστρια μπήκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου gamer μετά από δύο χρόνια

Ένοικος έμεινε σχεδόν δύο χρόνια σε ξενοδοχείο για gamers στην Κίνα χωρίς να βγαίνει. Όταν έφυγε, το προσωπικό βρέθηκε μπροστά σε εικόνες σοκ και «κόλασης»

Δημοσίευση 21/12/2025 | 16:37

«Ήταν κόλαση»: Καθαρίστρια μπήκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου gamer μετά από δύο χρόνια

Ένα δωμάτιο ξενοδοχείου σχεδιασμένο για μακροχρόνιες διαμονές gamers και esports μετατράπηκε σε σκηνικό εφιάλτη, όταν ο ένοικός του αποχώρησε έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια συνεχούς παραμονής. Το περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Τσανγκτσούν της Κίνας και έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις μετά τη δημοσιοποίηση σχετικού βίντεο.

Στις εικόνες που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και αναδημοσιεύτηκαν από τη The Sun, το δωμάτιο μοιάζει αγνώριστο: περιτυλίγματα φαγητού, άδεια μπουκάλια και πακέτα delivery σχηματίζουν σωρούς απορριμμάτων που καταλαμβάνουν σχεδόν κάθε διαθέσιμο χώρο. Σε ορισμένα σημεία, τα σκουπίδια φτάνουν σχεδόν το ένα μέτρο σε ύψος, καλύπτοντας τραπέζια, καρέκλες και τον εξοπλισμό gaming.

Η εικόνα στο μπάνιο χαρακτηρίστηκε από το προσωπικό ως το πιο σοκαριστικό στοιχείο. Σωροί από χαρτί υγείας ήταν στοιβαγμένοι πάνω από τη λεκάνη, ενώ οι επιφάνειες είχαν ουσιαστικά εξαφανιστεί κάτω από τα απορρίμματα, δημιουργώντας συνθήκες που, όπως ειπώθηκε, καθιστούσαν τον χώρο πρακτικά μη προσβάσιμο.

«Πελάτης από την κόλαση»

Το ξενοδοχείο απευθύνεται σε παίκτες που επιθυμούν να διαμένουν για μεγάλα χρονικά διαστήματα, προσφέροντας ιδιωτικά δωμάτια με υπολογιστές, εργονομικές καρέκλες και αξιόπιστη σύνδεση στο διαδίκτυο. Ωστόσο, σύμφωνα με τους υπαλλήλους, η περίπτωση του συγκεκριμένου ενοίκου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Όπως αναφέρουν, ο πελάτης ήταν σχεδόν «αόρατος»: σπάνια ερχόταν σε επαφή με το προσωπικό και κάποιοι εργαζόμενοι δεν τον είχαν δει ποτέ από κοντά. Η πραγματική έκταση της κατάστασης αποκαλύφθηκε μόνο μετά την αναχώρησή του.

Ακολούθησαν τρεις ημέρες εντατικού καθαρισμού και απολύμανσης, προκειμένου το δωμάτιο να καταστεί ξανά λειτουργικό. Παράλληλα, το ξενοδοχείο υποστηρίζει ότι ο ένοικος άφησε απλήρωτο ενοίκιο άνω των δέκα ημερών, ποσό που υπολογίζεται στα 400 δολάρια (περίπου 340 ευρώ).

Παρότι θα μπορούσαν να κινηθούν νομικά, οι υπεύθυνοι του καταλύματος φαίνεται πως επέλεξαν να μην προχωρήσουν περαιτέρω, επιδιώκοντας απλώς να κλείσουν οριστικά το κεφάλαιο αυτού που οι ίδιοι περιγράφουν ως «επισκέπτη από την κόλαση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρωσία: Προειδοποιεί Ευρώπη και Ελλάδα να μην φιλοξενήσουν γαλλικά βομβαρδιστικά με πυρηνικά όπλα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν ανακοίνωσε τον Μάρτιο σχέδια επέκτασης του πυρηνικού οπλοστασίου της χώρας του

Γαλλία: 40 χρόνια μετά το Τσερνόμπιλ η ραδιενέργεια εντοπίζεται σε γάλα, τυριά και κρέας

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τι αναφέρει η Αρχή πυρηνικής ασφάλειας και ακτινοπροστασίας της Γαλλίας

Πέθανε ο Ντιν Ταβουλάρης

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Έλληνας πίσω από τον «Νονό» και το «Αποκάλυψη Τώρα»

Ιράν: Ενεργοποιήθηκαν συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας στην Τεχεράνη

Κόσμος Χτες
Το ιρανικό πρακτορείο Mehr μεταδίδει ότι τα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας που «εμπλέκονται με εχθρικούς στόχους», ενεργοποιήθηκαν στην Τεχεράνη

Έκανε μπάνιο με τους φακούς επαφής και έχασε την όρασή της μέσα σε λίγες μέρες

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το καθημερινό λάθος με τους φακούς επαφής που μπορεί να σε τυφλώσει, όπως δυστυχώς συνέβη σε μία νεαρή Αμερικανίδα

Τραγωδία στην Πάτρα: Πέθανε βρέφος 14 ημερών

Ελλάδα Χτες
Το βρέφος γεννήθηκε πρόωρα και αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας από τη γέννησή του

Τροχαίο στον ΒΟΑΚ: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με τράκτορα – Ένας σοβαρά τραυματίας

Ελλάδα Χτες
Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, σοβαρά τραυματισμένος

Μυστήριο στον πλανήτη Αρη: Βράχος που θυμίζει κρανίο δεινοσαύρου «τρελαίνει» το διαδίκτυο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το Perseverance της NASA φωτογράφισε «κρανίο» στον Κόκκινο Πλανήτη

Κεφαλονιά: «Δεν είχε σχέση με ναρκωτικά η Μυρτώ, ούτε ποτό δεν έπινε», λέει ο σύντροφός της 19χρονης

Ελλάδα Χτες
Ο σύντροφος της Μυρτούς κατέθεσε στην ανακρίτρια για τα γεγονότα της νύχτας πριν τον θάνατό της, με την κατάθεσή του να θεωρείται κρίσιμη για την υπόθεση

Ποιος ράπερ είναι αντιμέτωπος ακόμη και με θανατική ποινή για τον διαμελισμό 14χρονης

Κόσμος Χτες
Η 14χρονη Σελέστε Ρίβας Ερνάντεζ πέθανε από πολλαπλά διαμπερή τραύματα, τα οποία χαρακτηρίστηκαν ως ανθρωποκτονία από το ιατροδικαστικό γραφείο του Λος Αντζελες

Θρίαμβος της Πρεβολαράκη! Εξασφάλισε το ασημένιο και πάει για νέο χρυσό στο Ευρωπαϊκό πάλης

Αθλητικά Νέα Χτες
Η Μαρία Πρεβολαράκη προκρίθηκε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πάλης και είναι έτοιμη να υπερασπιστεί τον θρόνο της.

Τροχαίο στη Λιοσίων: Στη φυλακή ο 16χρονος που παρέσυρε την ανήλικη

Ελλάδα Χτες
Τι υποστήριξε στην απολογία του