E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Καπουτζίδης για την Ειρήνη Κουμαριανού: «Με πήρε η κόρη της και μου είπε “πρέπει να έρθεις”»

Η συγκινητική εξομολόγηση

Δημοσίευση 19/12/2025 | 14:23

Γιώργος Καπουτζίδης για την Ειρήνη Κουμαριανού: «Με πήρε η κόρη της και μου είπε “πρέπει να έρθεις”»

Με αφορμή το εορταστικό επεισόδιο του «Παρά Πέντε» που θα προβληθεί στις 23 Δεκεμβρίου, μέσα από τη συχνότητα του Mega, ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Δεκεμβρίου καλεσμένος στο Buongiorno.

Μέσα σε όλα, ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε και στην Ειρήνη Κουμαριανού, τη «γιαγιά Σόφη» που αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, και δεν έκρυψε τη συγκίνησή του.

«Η Ειρήνη Κουμαριανού πραγματικά είναι ένας άνθρωπος ο οποίος με σημάδεψε στη ζωή μου και την κουβαλάω μέσα μου ακόμα. Είναι ένας άνθρωπος πολύ ευτυχισμένος που πραγματικά έδωσε αγάπη. Σκεφτείτε πόσο σημαντικό και πόσο σπάνιο είναι μια γυναίκα τη δεκαετία του 50, είχε επιλέξει σε εκείνη τη δεκαετία του 50 ποια δουλειά θα κάνει και ποιόν θα παντρευτεί.

Τότε που οι γυναίκες είχαν ένα σορό περιορισμούς να αντιμετωπίσουν. Για να καταλάβετε για τι άνθρωπο μιλάμε. Μια γυναίκα με τσαγανό. Όλη της η ζωή βασίστηκε στην αγάπη. Έκανε τη δουλειά που αγαπούσε. Παντρεύτηκε τον άνθρωπο που αγαπούσε. Σταμάτησε να δουλεύει για να μεγαλώσει τα παιδιά της, και όταν πια έφτασαν σε μια ηλικία, είπε ότι θα γυρίσει στη δουλειά.

Τότε ο άντρας της, τής είχε πει, “μετά από επτά χρόνια ποιος θα σε θυμάται να σε πάρει; Σου δίνω έξι μήνες να βρεις δουλειά, αν δε βρεις θα γυρίσεις πίσω στο σπίτι”. Μέσα σε 15 μέρες είχε βρει και θέατρο και ταινία να κάνει, τόσο πολύ την αγαπούσαν οι συνάδελφοί της. Αυτά είχα την ευκαιρία να τα ακούσω λίγο πριν κάνει την επέμβαση από την οποία δεν άντεξε.

Είχα πάει στο σπίτι, με είχε καλέσει η κόρη της και μου είπε, “νομίζω ότι πρέπει να ‘ρθεις”. Πήγα στο σπίτι και ξεκίνησε να μου λέει όλη την ιστορία της ζωής της. Δε θα την ξεχάσω αυτή την κουβέντα» είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Σου θυμίζουμε, ότι η Ειρήνη Κουμαριανού έφυγε από τη ζωή στις 25 Ιανουαρίου του 2013 σε ηλικία 82 ετών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρία Μενεγάκη: «Κλείνω τραπέζια με το επώνυμό μου – Περιμένουν την Ελένη και απογοητεύονται»

Tabloid 28.03.2026
Η ηθοποιός και σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι δεν γνωρίζει αν έχει συγγένεια με την παρουσιάστρια, αλλά θα ήθελε πολύ να τη γνωρίσει από κοντά.

Ρονάλντο και Ροντρίγκεζ: Ρολόγια 1,5 εκατ. ευρώ, δαχτυλίδι 3,5 εκατ. δολαρίων και μοναδική Bugatti

Tabloid 28.03.2026
Το ζευγάρι δημοσίευσε φωτογραφία μέσα στη σπάνια Bugatti Centodieci του Πορτογάλου σούπερ σταρ, επιδεικνύοντας πολυτελή Patek Philippe ρολόγια συνολικής αξίας άνω του 1,5 εκατ. ευρώ.

Η πρωταγωνίστρια του Baywatch που κατέληξε στη φυλακή

Celebrity Stories 28.03.2026
Η ζωή της Alexandra Paul δεν πήρε απλά άλλη τροπή - πήρε κατεύθυνση

Ιωάννα Τούνη: 8 φορές προβλήθηκε το επίμαχο βίντεο μέσα στο δικαστήριο

Tabloid Χτες
Στη διάρκεια της δίκης, το υλικό προβλήθηκε επανειλημμένα

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Ντέιβιντ Μπέκαμ λόγω της ρήξης με τον Μπρούκλιν: «Κλαίει με το παραμικρό»

Tabloid Χτες
Ο πρώην ποδοσφαιριστής φέρεται πως δυσκολεύεται περισσότερο από όλους στην οικογένεια να διαχειριστεί την κατάσταση

Η Frontstage Entertainment παραμένει στην κορυφή!

Media Χτες
Ο No. 1 Όμιλος Ραδιοφώνου, Digital και Events στην Ελλάδα κρατάει συντροφιά σε περισσότερους από 1.779.000 ακροατές εβδομαδιαίως

easy Movie Experience powered by ΔΕΗ: Η top secret movie εμπειρία βρίσκεται στον easy 97.2!

Media Χτες
Το easy Movie Experience powered by ΔΕΗ προσφέρει μια ξεχωριστή κινηματογραφική γεύση που επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που απολαμβάνουμε το σινεμά

Πάμελα Αντερσον: Η 58χρονη ηθοποιός ποζάρει αρετουσάριστη και στέλνει το δικό της μήνυμα στο Al

Tabloid Χτες
Eίναι το κεντρικό πρόσωπο εταιρικής καμπάνιας, η οποία προωθεί την αποφυγή χρήσης ψηφιακά δημιουργημένων προσώπων ή σωμάτων

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πότε και πού θα γίνει ο γάμος της

Tabloid Χτες
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ετοιμάζεται να παντρευτεί και αποκαλύπτει πώς θα είναι η γαμήλια τελετή.

Ταϊλάνδη: Απρόοπτο σε καλλιστεία ‑ Έπεσαν τα «ψεύτικα» δόντια διαγωνιζόμενης

Παράξενα Χτες
Το περιστατικό σημειώθηκε κατά την προκριματική φάση, με την αντίδρασή της να κερδίζει το κοινό

Η συγκλονιστική ιστορία της Duffy γίνεται ντοκιμαντέρ: Ο βιασμός, η απαγωγή και η εξαφάνιση μετά τη μεγάλη επιτυχία

Tabloid Χτες
Η Ουαλή τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει μέσω των social media ότι είχε κρατηθεί αιχμάλωτη σε άλλη χώρα

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Κοιμήθηκα στο τιμόνι και χτύπησα σε κολώνα της ΔΕΗ»

Tabloid Χτες
Με αφορμή τη χθεσινή ξαφνική αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από τo Buongiorno, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρθηκε στο ένστικτο της μάνας