E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δάφνη Καραβοκύρη για Τζένη Μελιτά: «Ήταν άσχημη η συμπεριφορά της»

Στη συνεργασία που είχε πριν μερικά χρόνια με την Τζένη Μελιτά στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Κυψέλη» αναφέρθηκε η Δάφνη Καραβοκύρη στη νέα της συνέντευξη

Δημοσίευση 10/12/2025 | 14:57

Δάφνη Καραβοκύρη για Τζένη Μελιτά: «Ήταν άσχημη η συμπεριφορά της»

Η δημοσιογράφος που αυτή την περίοδο συμμετέχει στην εκπομπή The Real View μαζί με την Ελίνα Παπίλα, την Έλενα Χριστοπούλου και τη Σοφία Μουτίδου, βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα να τη ρωτά τον λόγο που έχει δηλώσει ότι η συνεργασία της με την Τζένη Μελιτά δεν ήταν καλή.

Η δημοσιογράφος που αυτή την περίοδο συμμετέχει στην εκπομπή The Real View μαζί με την Ελίνα Παπίλα, την Έλενα Χριστοπούλου και τη Σοφία Μουτίδου, βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα να τη ρωτά τον λόγο που έχει δηλώσει ότι η συνεργασία της με την Τζένη Μελιτά δεν ήταν καλή.

«Το είπα και το εννοώ. Είχαμε και έχουμε εντελώς διαφορετικό ηθικό σύστημα αξιών. Θεωρώ ότι όταν σε μία εκπομπή ένας άνθρωπος έχει το lead, αν εσύ είσαι ο αρχισυντάκτης ή ο αρχηγός μας πες το μου: “Δαφνούλα, έχει το lead η τάδε, κάνε εσύ λίγο πιο πίσω, τι να κάνουμε, έτσι είναι τα πράγματα”.

Τουλάχιστον να μου δώσεις την επιλογή να δω τι θα κάνω. Αν το ζυγίσω και πω ναι, εγώ θέλω να είμαι κομμάτι αυτής της εκπομπής, θα με εξελίξει γιατί θα αποτελέσει γέφυρα για το μέλλον μου, τουλάχιστον εις γνώση μου να το κάνω. Δεν μπορεί να με φέρεις προ τετελεσμένων.

Είναι πολύ άσχημο κι εσύ το ξέρεις πολύ καλύτερα από μένα και από πολλούς. Όταν είσαι στον αέρα, θες κι εσύ να έχεις τον ρόλο σου και τη θέση σου. Δεν μπορεί να είσαι κομοδίνο» εξήγησε η Δάφνη Καραβοκύρη.

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας προσπάθησε να μάθει περισσότερα, η Δάφνη Καραβοκύρη του είπε: «Ήταν άσχημη η συμπεριφορά της, ναι. Και το έχω πει και στην ίδια, γι’ αυτό μπορώ άνετα να το πω τώρα εδώ. Δε θα ήθελα να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες, θα ήθελα να ήταν η ίδια εδώ να γίνει μια κουβέντα, το θεωρώ πιο τίμιο».

Η εκπομπή Κυψέλη παρουσιάστηκε τη σεζόν 2021-2022 στην ΕΡΤ από τη Δάφνη Καραβοκύρη, την Τζένη Μελιτά και τη Ξένια Ντάνια. Επρόκειτο για ένα καθημερινό μαγκαζίνο με νεανικές και εναλλακτικές του ιδέες που φιλοδοξούσε να συγκεντρώσει περισσότερο κοινό στη δημόσια τηλεόραση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δύσκολες ώρες για τη Νίκη Κάρτσωνα

Tabloid 05.02.2026
Πένθος για τη Νίκη Κάρτσωνα, η οποία τις τελευταίες ώρες θρηνεί για τον θάνατο της μητέρας της, Τζένης

Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Πριν από ένα χρόνο διαγνώστηκα με αγκυλοποιητική σπονδυλοαρθρίτιδα»

Tabloid 05.02.2026
Καλεσμένη στο Happy Day ήταν σήμερα 5/2 η Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και μίλησε για όλα

Britney Spears: «Νιώθω τυχερή που είμαι ζωντανή» ‑ Νέα ανάρτηση με αιχμές για την οικογένειά της

Tabloid 05.02.2026
Η τραγουδίστρια προχώρησε σε νέες δηλώσεις μέσω Instagram, κάνοντας αναφορές στο οικογενειακό της περιβάλλον

Η Βόρεια Κορέα «εκτελεί δημόσια εφήβους» επειδή είδαν το Squid Game

Παράξενα Χτες
Μαρτυρίες φυγάδων περιγράφουν εκτελέσεις, στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας και δημόσιους εξευτελισμούς για όσους βλέπουν νοτιοκορεατικές σειρές

Δώρα Χρυσικού για τον καρκίνο της: «Εκείνη την περίοδο ευχόμουν να πίστευα στον Θεό – Ζήλεψα όσους πιστεύουν»

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός αναφέρεται στη γνώση, τη χημειοθεραπεία και στη σχέση της με την έννοια της πίστης

Στο νοσοκομείο ο Τσάνινγκ Τέιτουμ: Αυτό θα είναι δύσκολο, έγραψε

Social Χτες
Ο ηθοποιός ενημέρωσε τους θαυμαστές του ότι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μετά από εξάρθρωση ώμου

Παπαδοπούλου: Συγκλονίζει για τον καρκίνο – «Με είχαν ξοφλημένη από τη ζωή»

Tabloid Χτες
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Νέες φωτογραφίες από την αποκατάστασή της

Tabloid Χτες
«Δεν ξέρω πώς αντέχω, αλλά δεν τα παρατάω»

Ματούλα Ζαμάνη για το περιστατικό που είχε μείνει με το σουτιέν σε συναυλία της: Γουστάρω να τα βγάζω, είναι δικά μου

Tabloid Χτες
Με στενοχώρησε όταν είδα πολλές γυναίκες να κράζουν, έγραφαν ακραία πράγματα, σχολίασε η τραγουδίστρια