E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η απάντηση της Κόνι Μεταξά στον Τάσο Ξιαρχό: Γιατί θεωρείται κακό το ότι έχω δουλέψει σε πανηγύρι;

Αν εγώ σε κράζω επειδή εσύ τραγουδάς σε πανηγύρια, δεν φταίω, είχε πει ο χορογράφος για την τραγουδίστρια και άλλοτε φίλη του

Δημοσίευση 5/12/2025 | 18:14

Η απάντηση της Κόνι Μεταξά στον Τάσο Ξιαρχό: Γιατί θεωρείται κακό το ότι έχω δουλέψει σε πανηγύρι;

Τη δική της απάντηση στον Τάσο Ξιαρχό έδωσε η Κόνι Μεταξά μετά από όσα είπε για εκείνη.

Ο χορογράφος τοποθετήθηκε μέσα από ένα βίντεο στο TikTok σχετικά με την αναφορά της τραγουδίστριας και άλλοτε φίλης του ότι την κακολογούσε σε άλλα πρόσωπα, τονίζοντας ότι «Αν εγώ σε κράζω επειδή εσύ τραγουδάς σε πανηγύρια, δεν φταίω» και ότι «αυτά τα καραγκιοζιλίκια δεν τα σηκώνω».

Με τη σειρά της, η Κόνι Μετάξα δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram διερωτώμενη γιατί θεωρείται ντροπή να κάνει κάποιος εμφανίσεις σε πανηγύρια, ενώ ξεκαθάρισε ότι η ίδια δεν ντρέπεται καθόλου. Όπως ανέφερε, έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται επαγγελματικά.

Πιο αναλυτικά, είπε: «Να ρωτήσω κάτι. Για ποιο λόγο, το ότι έχω δουλέψει σε πανηγύρι, θεωρείται κάτι κακό; Εσείς όλοι δεν τρέχετε το καλοκαίρι να βρείτε πανηγύρι όπου πάτε και μετά πάτε εκεί και περνάτε φανταστικά; Και κάποιοι από σας πηγαίνετε αλλά δεν ανεβάζετε στόρι γιατί ντρέπεστε. Στην πραγματικότητα όμως, ψοφάτε να πάτε στα πανηγύρια. Η διαφορά μας ποια είναι λοιπόν; Εγώ δεν ντρέπομαι για το πώς μπορώ να προσαρμοστώ σε όλες τις καταστάσεις».

Στη συνέχεια, δήλωσε περήφανη για όσα πετύχει επαγγελματικά μέχρι τώρα: «Μπορώ να εργαστώ παντού, περνάω τέλεια όπου πάω και ο κόσμος δεν νομίζει ότι είμαι κομπλεξικιά, σαν εσάς που σας βλέπει εκεί, αλλά δεν υπάρχουν story. Είμαι περήφανη για όλα αυτά που κάνω. Περνάω ωραία με ό,τι κάνω. Δεν νιώθω καμία ντροπή, γενικά για αυτά που κάνω. Ειδικά στη δουλειά μου. Και το ότι μπορώ να αλλάζω και να προσαρμόζομαι, σημαίνει ότι εγώ πάντα θα έχω δουλειά. Ενώ κάποιοι από σας όχι. Και αυτό δεν το λέω μόνο συγκεκριμένα για τα πανηγύρια, το λέω γενικά».

Η Κόνι Μεταξά επισήμανε ότι η αρνητική κριτική την αφήνει αδιάφορη: «Πχ, άνθρωποι που θέλουν να πουλήσουνε aesthetic και δεν ανεβάζουν πράγματα τα οποία όντως τους κάνουν να αισθάνονται ωραία και τους βοηθάνε να περνάνε καλά και απλά κρύβουν αυτό το κομμάτι της ζωής τους, το οποίο είναι η πραγματικότητά τους για να μη φανεί κάτι στον κόσμο. Μαντέψτε. Εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν κάποιος θα με κρίνει, γιατί εγώ ήρθα εδώ σε αυτή τη ζωή για να περνάω καλά».

Κλείνοντας, σχολίασε ότι δεν περιορίζεται και ότι μπορεί να εμφανιστεί σε πανηγύρια, σε μπουζούκια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου. «Ναι, μπορώ να πάω στο πανηγύρι, ναι, μπορώ να πάω στα μπουζούκια, ναι, μπορώ να πάω στο Σταυρό του Νότου, ναι, μπορώ να πάω σε ένα κουτούκι. Όλα αυτά τα πράγματα με κάνουν να περνάω καλά τη δεδομένη στιγμή που πάω εκεί πέρα να δουλέψω ή να διασκεδάσω. Δεν έχω κανένα κόμπλεξ και ίσα ίσα πιστεύω ότι εγώ ζω τη ζωή μου έτσι όπως θα έπρεπε να τη ζούνε όλοι. Με το να είμαι εντάξει με αυτό που πραγματικά είμαι», κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φαίη Σκορδά: «Το έπαιξα μάγκας και ξεφτιλίστηκα» – Η αποκάλυψη για τη θεατρική παράσταση

Tabloid 19.01.2026
Ένα περιστατικό που της συνέβη το Σαββατοκύριακο και την έφερε σε δύσκολη θέση περιέγραψε σήμερα το πρωί στην εκπομπή της η Φαίη Σκορδά

Survivor: Η ψηφοφορία στο αποψινό συμβούλιο του νησιού φέρνει στην επιφάνεια προβλήματα που δεν είχαν φανεί

TV Buzz 19.01.2026
Οι Επαρχιώτες βρίσκονται σε σύγκρουση μεταξύ τους αλλά και με τους αντιπάλους

Ο γιος της Μέλπως Ζαρόκωστα αποκαλύπτει: «Έχω ενοχές που δεν την πήγα νωρίτερα στο γηροκομείο»

Tabloid 19.01.2026
«Σαν μητέρα ήταν ιδιαίτερα δεμένη μαζί μου», πρόσθεσε ο Αλέξανδρος Παγουλάτος

«Ferto»: Αποθέωση στα social media για το υποψήφιο τραγούδι του ελληνικού τελικού της Eurovision 2026

Eurovision 19.01.2026
Ξέσπασε σε δάκρυα ο Akylas: «Δεν το πιστεύω αυτό που συμβαίνει»

Bρετανία: Χιλιάδες τηγανητές πατάτες ξεβράστηκαν σε παραλία ‑ Το ασυνήθιστο θέαμα

Παράξενα 19.01.2026
Χιλιάδες τηγανητές πατάτες ξεβράστηκαν σε παραλία του Ηνωμένου Βασιλείου με τους ντόπιους να απευθύνουν έκκληση σε εθελοντές για τον καθαρισμό των ακτών

Στα 88 της καθηλώνει ακόμα: Η Τζέιν Φόντα σε αναπηρικό καροτσάκι αλλά πιο λαμπερή από ποτέ

Tabloid Χτες
Ο χρόνος φαίνεται πως είναι σύμμαχός της και μεγάλος θαυμαστής της

Σίσσυ Χρηστίδου για Μητσοτάκη: «Και το να είσαι γιος πρωθυπουργού μέχρι να γίνεις, θα έπρεπε να έχει απόσταση»

Tabloid Χτες
Το αιχμηρό σχόλιο για τον πρωθυπουργό και τη δήλωσή του για τη Μαρία Καρυστιανού