E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ιωάννης Παπαζήσης για Βανέσα Αδαμοπούλου: «Είμαι ευτυχισμένος χωρισμένος – Η καλή σχέση μας οφείλεται σε εκείνη»

Ο γιος τους είναι 11 ετών και είναι ένα «αντράκι», είπε ο ηθοποιός

Δημοσίευση 2/12/2025 | 11:13

Ιωάννης Παπαζήσης για Βανέσα Αδαμοπούλου: «Είμαι ευτυχισμένος χωρισμένος – Η καλή σχέση μας οφείλεται σε εκείνη»

Ο Ιωάννης Παπαζήσης ήταν καλεσμένος στο «The 2Night Show», όπου μίλησε για την πρώην σύζυγό του, Βανέσα Αδαμοπούλου με την οποία έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Ιάσονα.

«Ο γιος μου μεγάλωσε, είναι αντράκι. Πήγε στα 11, είναι στην προεφηβεία. Ο Ιάσονας περνάει πολύ χρόνο στα παρασκήνια. Είναι η εποχή που περισσότερο γεύομαι εγώ αυτόν, παρά εκείνος εμένα. Τον έχω εγώ μεγαλύτερη ανάγκη. Έχω τον καλύτερο φίλο που είχα ποτέ. Πάντα πίστευα ότι ο καλύτερος φίλος του εαυτού μας, είμαστε εμείς. Πλέον πιστεύω ότι το παιδί μου είναι ο καλύτερός μου φίλος που υπάρχει», ανέφερε ο ηθοποιός.

«Έχουμε πολύ καλή σχέση με την πρώην σύζυγό μου, αυτό οφείλεται σε εκείνη»

«Η Βανέσα (Αδαμοπούλου) ομορφαίνει μέρα με τη μέρα. Χωρισμένος, ευτυχισμένος χωρισμένος. Και εγώ και η Βανέσα. Μένω σε απόσταση δυο λεπτών από το σπίτι του γιου μου. Επιδίωξα τελευταία να είμαι απέναντι ακριβώς, αλλά έχασα το σπίτι, για να καταλάβεις για το πόσο καλή σχέση έχουμε. Έχουμε πολύ καλή σχέση με την πρώην σύζυγό μου. Αυτό οφείλεται σε εκείνη. Πάντα πιστεύαμε στο ταξίδι της ζωής. Πιστεύαμε ότι οι μικρότητες δεν αξίζουν μέσα στη ζωή. Δηλαδή ακόμα και στις προσωπικές φασαρίες, στην καθημερινότητα δεν πήγαινε πουθενά. Είμαστε καλά. Είμαστε εδώ, ζούμε. Δεν έχει τίποτα άλλο αξία. Και έτσι εξελίχθηκε και αυτό το πράγμα, ότι η σχέση μας ήταν από εδώ μέχρι εδώ. Ακόμα και αν όλες οι σχέσεις, ακόμα και αν είναι ο θάνατος αυτός που θα χωρίσει μία σχέση, όλες οι σχέσεις σε αυτή τη ζωή έχουν ημερομηνία λήξης. Όλες. Δεν υπάρχει κανένας λόγος δηλαδή για οποιαδήποτε πικρία», σχολίασε ο Ιωάννης Παπαζήσης για την τραγουδίστρια, Βανέσα Αδαμοπούλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Katy Perry: «Επισημοποίησε» την σχέση της με τον Justin Trudeau μέσω Instagram

Tabloid 06.12.2025
Η ανάρτηση της διάσημης τραγουδίστριας από το ταξίδι με τον αγαπημένο της στην Ιαπωνία

Σίσσυ Χρηστίδου: Η εξομολόγηση για τη μάχη της με τα κιλά

Tabloid 06.12.2025
«Παχαίνω όταν νιώθω ότι απειλούμαι»

Η Τζίτζι Χαντίντ και ο Μπράντλεϊ Κούπερ έκαναν τις πρώτες τους κοινές δηλώσεις

Tabloid 06.12.2025
Το ζευγάρι αιφνιδιάστηκε σε έξοδό του, όταν δέχτηκε ερωτήσεις από δημοφιλή influencer

Bonnie Blue: Συνελήφθη με 17 άντρες στο Μπαλί για γυρίσματα εpωτικών βίντεο

Tabloid 06.12.2025
Στην Ινδονησία είναι παράνομη η κινηματογράφηση ταινιών ποpνό σε δημόσιους χώρους

Κρις Τζένερ: Αποκάλυψε το μοναδικό σημείο του προσώπου της που είναι αληθινό

Tabloid 06.12.2025
Αναφέρθηκε στις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει.

Έγκυος στο τρίτο της παιδί η Σιένα Μίλερ ‑ Η αποκαλυπτική της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί

Tabloid 06.12.2025
Η 43χρονη ηθοποιός, συνοδευόμενη από τον σύντροφό της Όλι Γκριν, παρευρέθηκε στα βραβεία φορώντας ένα διαφανές λευκό φόρεμα μέσα από το οποίο φαινόταν η φουσκωμένη της κοιλιά και έκλεψε όλες τις εντυπώσεις

Τζένη Μπότση για τις ερωτικές σκηνές με τον Στράτο Τζώρτζογλου: Ήμουν τόσο ψαρωμένη, ξεχνούσα και το όνομά μου

Media 06.12.2025
Υπάρχει μία ιστορία από πίσω που πρέπει να τη ζήσεις, ανέφερε η ηθοποιός για τις ερωτικές σκηνές

Χάρης Ρώμας για την πιθανή επιστροφή της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης»: Δεν θέλουμε να το κάνουμε

Tabloid 06.12.2025
Δεν θέλουμε να ανταγωνιστούμε τον παλιό μας εαυτό , συμπλήρωσε ο ηθοποιός και σεναριογράφος

Τα πιο σπάνια ελληνικά ονόματα ‑ Σχεδόν απίθανο να τα συναντήσεις

Παράξενα 06.12.2025
Πραγματικά σπάνια και περίεργα!