E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Stefany: Η εκκολαπτόμενη JLo της Ελλάδας!

Είναι μόλις 21 ετών, με το πρώτο της video clip να κερδίζει τις εντυπώσεις στο διαδίκτυο

Δημοσίευση 2/11/2014 | 00:00

Stefany: Η εκκολαπτόμενη JLo της Ελλάδας!

«H Stefany είναι η Jennifer Lopez της Ελλάδας», σχολιάζει κάποιος κάτω από το video clip της στο YouTube, το οποίο, αν και έχει ανέβει εδώ και μόλις τρεις μήνες στο Ιnternet, μετρά ήδη πάνω από 200.000 views. Το τραγούδι «Explode» είναι μία παραγωγή των Orange Music Productions και του Ήζυ Κουτιέλ, ενώ το project κυκλοφόρησε με τη χορηγία του πολυτελούς smartphone «Antares by Tonino Lamborghini», το οποίο έχει φτιαχτεί εξ ολοκλήρου με εξαρτήματα της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

 

Παρότι στο συγκεκριμένο βίντεο εμφανίζεται με άκρως ερωτική διάθεση, στην κανονική της ζωή είναι ένα κορίτσι 21 ετών, ντροπαλό, συνεσταλμένο και εντυπωσιακά συγκροτημένο για την ηλικία της. Ίσως αυτό να οφείλεται και στην πολυπολιτισμική της οικογένεια. Γεννήθηκε στο Βουκουρέστι, ενώ μόλις έγινε 2 ετών μετακόμισαν οικογενειακώς στην Αθήνα. Ο πατέρας της είναι από τη Ρουμανία, η μητέρα της από το Παλέρμο της Ιταλίας και ο παππούς της από την Ελλάδα. «Από το Βουκουρέστι δεν θυμάμαι τίποτα, διότι ήρθα πολύ μικρή εδώ. Αυτό, όμως, που μου κάνει εντύπωση όποτε το επισκέπτομαι, είναι πως έχει πολύ πράσινο. Είναι σαν μεγάλο χωριό», παραδέχεται. Πώς, όμως, ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι; «Η μητέρα μου μου είχε πει ότι μωράκι έβγαζα κάτι περίεργους ήχους, σαν να μουρμούριζα τραγουδάκια. Ουσιαστικά, πρώτα τραγούδησα και μετά μίλησα»!

 

«Μέχρι σήμερα τραγουδάω όλη μέρα, ακόμα και όταν πλένω τα πιάτα, μαγειρεύω ή κάνω τις δουλειές του σπιτιού», λέει η Stefany γελώντας στο «People». Στο σχολείο ήταν επιμελής μαθήτρια, με αποτέλεσμα να περάσει στο ΤΕΙ Αθηνών, στο τμήμα Νοσηλευτικής, όπου ακόμα φοιτά. Τον τελευταίο χρόνο, παράλληλα με τις σπουδές της κάνει εντατικά ιδιαίτερα μαθήματα ακουστικής κιθάρας, «κάτι που θα με βοηθήσει στην εξέλιξή μου στον μουσικό χώρο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σε αυτή τη χώρα κινδυνεύεις με φυλάκιση 5 ετών αν ξεχάσεις τα γενέθλια της συζύγου σου

Stories 05.04.2026
Ο νόμος υπάρχει για να διατηρηθεί η συζυγική αρμονία

Ελεονώρα Ζουγανέλη για Νίκο Συρίγο: «Με φοβίζουν οι επαγγελματικές ανησυχίες του»

TV Buzz Χτες
Οι στιγμές στο σπίτι με τον σύντροφό της, τι λέει για Eurovision και την συνεργασία με τον πατέρα της

«Δεν γίνονται εξαιρέσεις στην εφαρμογή του αυτοφώρου»: Η απάντηση της Δημογλίδου για τη σύλληψη της Τούνη

Tabloid Χτες
Η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. ξεκαθαρίζει πως ο νόμος ισχύει για όλους, απαντώντας στις αντιδράσεις για τη σύλληψη της Ιωάννας Τούνη.

Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο 24ωρο στο μαιευτήριο

Tabloid Χτες
Tα δάκρυα ευτυχίας του Κουτσουμπή και η αποκάλυψη για την πεθερά της

Δάκρυσε on air η Χρύσα Ρώπα: Μέσα μου ζει και ένα μικρό παιδί που δεν το αγάπησαν

Media Χτες
Η ηθοποιός ξέσπασε σε κλάματα όταν άκουσε το τραγούδι «Το μωρό» να ηχεί, καθώς όπως δήλωσε οι στίχοι την εκφράζουν απόλυτα

Η 19χρονη κόρη του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί έκανε το ντεμπούτο της σε βιντεοκλίπ

Social Χτες
Η Σάιλο Τζολί εμφανίζεται στο «What`s a Girl to Do» της τραγουδίστριας Dayoung ως χορεύτρια

Σοφία Κουρτίδου: «Είμαι 100 κιλά, ακούγεται τρομακτικό αλλά δεν είναι»

Social Χτες
Η εξομολόγηση για τις διατροφικές διαταραχές

Η Τούνη στο ίδιο μαγαζί με τον άνθρωπο που καταδικάστηκε για το revenge ρorn

Social Χτες
Ζήτησα πολλές φορές να τον διώξουν αλλά δεν συνέβη ποτέ

Millenials εναντίον Boomers μπαμπάδων: Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο

Family Χτες
Μπορεί το generation gap να μικρύνει;