E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Σπιλώνει τη μνήμη του»: Η οικογένεια του 22χρονου που πνίγηκε με burger επιμένει ότι δεν ήταν challenge

«Δεν ξέρω ποιος το έβγαλε από το μυαλό του» ξεσπά συγγενής του άτυχου 22χρονου

Δημοσίευση 21/11/2025 | 11:43

«Σπιλώνει τη μνήμη του»: Η οικογένεια του 22χρονου που πνίγηκε με burger επιμένει ότι δεν ήταν challenge

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 22χρονος που κατάπιε ολόκληρο burger κατέληξε μετά από επτά ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ.

O 22χρονος πνίγηκε όταν κατάπιε αμάσητο κομμάτι burger σε ταχυφαγείο και έκτοτε νοσηλεύονταν διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» με σημαντικές βλάβες στα ζωτικά του όργανα.

Οι γιατροί εξαρχής είχαν εξηγήσει στους συγγενείς του άτυχου νεαρού πως η κατάστασή του ήταν εξαιρετικά δύσκολη, καθώς έμεινε χωρίς οξυγόνο για περίπου δύο λεπτά.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να υποστεί εγκεφαλική υποξία και η κατάστασή του να αποβεί μη αναστρέψιμη. Παράλληλα, η οικογένεια αλλά και οι φίλοι του επιμένουν πως ο θάνατός του δεν ήταν αποτέλεσμα κάποιου challenge, όπως είχε γραφτεί αρχικά.

«Το παιδί έχει πάθει κάτι καθημερινό που θα μπορούσε να το πάθει ο οποιοσδήποτε. Επειδή έχω μιλήσει με όλους τους φίλους του, challenge δεν υπήρχε. Αυτό είναι ανακρίβεια και σπιλώνει τη μνήμη του παιδιού μας. Δεν ξέρω ποιος το έβγαλε από το μυαλό του. Δεν μπορεί να μπει σε ένα παιδί που φεύγει... Μακάρι να ήταν καλά και να μπορούσε να βγει να πει μόνος του όλη την αλήθεια για το τι έγινε. Θα θέλαμε μια συγγνώμη από όσους λένε αυτά τα ψέματα», ανέφερε συγγενής του 22χρονου μιλώντας στο Live News.

Είναι ένα παιδί 22 χρονών που δεν έχει ζήσει τη ζωή του ακόμα. Εμείς σαν οικογένεια θα θέλαμε αυτό το πράγμα να μην συμβεί σε καμία άλλη οικογένεια. Είναι πάρα πολύ βαρύ. Προσπαθούμε να πάρουμε δύναμη ο ένας από τον άλλον και να καταλάβουμε τι έχει γίνει. Δεν θέλουμε να το σκεφτόμαστε και να ξαναζούμε αυτές τις στιγμές», κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δολοφονία στα Εξάρχεια: Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Στη σύλληψη ενός άνδρα ο οςποίος έχει ταυτοποιηθεί ως δράστης της δολοφονίας του 25χρονου Τούρκου στα Εξάρχεια προχώρησαν οι Αρχές, το πρωί της Δευτέρας

Πέθανε η Πενέλοπε Κιθ

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Η σπουδαία ηθοποιός της βρετανικής τηλεόρασης άφησε την τελευταία της πνοή στα 86 της χρόνια στο σπίτι της στο Σάρεϊ, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο

«Φρένο» στα ηλεκτρικά πατίνια: Έρχονται ηλικιακό όριο, υποχρεωτική ασφάλιση και «τσουχτερά» πρόστιμα

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Νέο νομοθετικό πλαίσιο κατατίθεται στη Βουλή με απαγορεύσεις, υποχρεωτική ασφάλιση και πρόστιμα έως 1.000 ευρώ για τα ηλεκτρικά πατίνια.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ανοίγει έρανο για τα θύματα του σεισμού στη Βενεζουέλα

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
«Τα χρήματα που θα μαζευτούν θα στηρίξουν την τιτάνια προσπάθεια του Ερυθρού Σταυρού της Βενεζουέλας για τους πληγέντες»

Ποιοι έστησαν το «Μουντιάλ» μέσα στα ερείπια της Γάζας και γιατί παίζουν ξυπόλητοι

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Νεαροί Παλαιστίνιοι στη Χαν Γιουνίς διοργανώνουν αυτοσχέδιο τουρνουά ποδοσφαίρου σε αλάνα με άμμο, αναζητώντας μια ανάσα κανονικότητας μέσα στον πόλεμο.

Λήμνος: Το Λιμενικό διέσωσε 5χρονο που παρασύρθηκε από θαλάσσια ρεύματα πάνω σε φουσκωτό στρώμα

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Το μικρό παιδί είναι καλά στην υγεία του - οι γονείς του τέθηκαν υπό κράτηση

Κομοτηνή: 17χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα ‑ Νοσηλεύεται διασωληνωμένος

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένος ένας 17χρονος που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα Αρωγής του Δήμου Κομοτηνής.

Συνελήφθη 65χρονος στη Φθιώτιδα για υπόθεση αποπλάνησης 12χρονου

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Τον παρέσυρε στο όχημά του και τον οδήγησε σε ερημικό μέρος, κλείδωσε την πόρτα και τον ανάγκασε σε γενετήσιες πράξεις

Καύσωνας: Γέμισαν τα νεκροτομεία και τα γραφεία τελετών στο Παρίσι ‑ «Στείλτε πιο μακριά τις σορούς»

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Tα νεκροτομεία στη γαλλική πρωτεύουσα έφτασαν στο όριο της χωρητικότητάς τους

Κρίσιμη σύσκεψη στο Μαξίμου για την ακρίβεια

Ελλάδα 29.06.2026
Κρίσιμη σύσκεψη σήμερα με βιομηχανία και σούπερ μάρκετ – Στο τραπέζι συμφωνία για μειώσεις τιμών ή παράταση του πλαφόν