E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα να μείνω μόνος μαζί της» έλεγε ο 9χρονος για τη μητέρα του που τον μαχαίρωσε

Η δολοφονία του 9χρονου από την 55χρονη Ουκρανή μητέρα του έχει συγκλονίσει την Ιταλιά

Δημοσίευση 17/11/2025 | 08:12

«Δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα να μείνω μόνος μαζί της» έλεγε ο 9χρονος για τη μητέρα του που τον μαχαίρωσε
Dentro la Notizia

Θλίψη εξακολουθεί να προκαλεί στην Ιταλία η αγρία δολοφονία ενός 9χρονου αγοριού από τη μητέρα του η οποία τον σκότωσε κόβοντας τον λαιμό του με μαχαίρι.

Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης το μοιραίο βράδυ στο Τριέστε ήταν μια από τις πρώτες φορές που η 55χρονη Ολένα Στάσιουκ και ο μικρός Τζιοβάνι έμειναν μόνοι τους μετά από μια οκταετή μάχη για την επιμέλειά του ανάμεσα στη γυναίκα από την Ουκρανία και τον Πάολο, τον Ιταλό πατέρα του 9χρονου μετά το διαζύγιο που πήραν το 2017.

Όπως αποκαλύφθηκε, μάλιστα, ο Τζιοβάνι είχε πει σε έναν ψυχολόγο ότι δεν ένιωθε άνετα όταν ήταν μόνος με τη μητέρα του.

Αν και σύμφωνα πληροφορίες είχε πει στον ψυχολόγο, ο οποίος συνέτασσε μια έκθεση για το δικαστήριο στο πλαίσιο της διαμάχης για την επιμέλεια, ότι το όνειρό του ήταν να ξανασμίξουν οι γονείς του, όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα να μείνει μόνος με τη μητέρα του, απάντησε: «Δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα».

Ιταλικά ΜΜΕ αποκάλυψαν, επίσης, ότι ο Πάολο είχε δώσει ως δώρο στον γιο του ένα smartwatch για να μπορεί να επικοινωνεί μαζί του σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Ωστόσο εκείνο το βράδυ η συσκευή δεν χρησιμοποιήθηκε.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν ο πατέρας του παιδιού που είχε πάρει διαζύγιο από την 55χρονη Ολένα Στάσιουκ, δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί της προκειμένου να του παραδώσει το παιδί.

Οι αστυνομικοί και οι πυροσβέστες που μπήκαν στο διαμέρισμα βρήκαν το παιδί νεκρό και την γυναίκα σε σοκ. Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης το παιδί ήταν νεκρό για ώρες με τη μητέρα του να το σκοτώνει κόβοντας τον λαιμό του με μαχαίρι.

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία

Στην κηδεία του 9χρονου στη Μούτζια όπου συνέβη το έγκλημα, ο πατέρας του με δάκρυα στα μάτια, φέρεται να είπε «αυτό το παιδί ήταν όλη μου η ζωή».

Ένας από τους φίλους του, δε, ο Πιέτρο άφησε ένα σημείωμα με ένα σχέδιο ιστιοφόρου «επειδή ήξερα ότι σου άρεσε πολύ» ενώ σε άλλο σημείωμα, που άφησε ο πατέρας ενός από τους φίλους του 9χρονου, έγραφε «σ' ευχαριστώ που ήσουν φίλος του γιου μου. Συγχώρεσέ μας που δεν σε σώσαμε. Συγχώρεσέ μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Μαμά όλα θα πάνε τέλεια! Μην φοβάσαι» ‑ Συγκινεί το μήνυμα του 18χρονου Μάριου πριν τη μεταμόσχευση στην Ιταλία

Ελλάδα 17.11.2025
O 18χρονος βρίσκεται στην Ιταλία από το βράδυ της Κυριακής - Πάσχει από σπάνιο σύνδρομο

Πότε θα γίνει η πρώτη πληρωμή για το επίδομα θέρμανσης 2025‑2026 ‑ Πλήθος αιτήσεων

Οικονομία 17.11.2025
Πότε θα καταβληθεί η πρώτη δόση από το επίδομα θέρμανσης 2025-2026. Πώς γίνεται η αίτηση στο myΘέρμανση όταν πρόκειται για πολυκατοικίες

Καιρός: Καμπανάκι από τον Σάκη Αρναούτογλου ‑ «Προσοχή σε 2 περιοχές τις επόμενες ημέρες»

Καιρός 17.11.2025
Για «εμμονική» κακοκαιρία κάνει λόγο ο έμπειρος προγνώστης

Temu και Shein: Πότε κλείνει το «παράθυρο» των αφορολόγητων δεμάτων

Κόσμος 17.11.2025
Τι αλλάζει για τον καταναλωτή

«Δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα να μείνω μόνος μαζί της» έλεγε ο 9χρονος για τη μητέρα του που τον μαχαίρωσε

Κόσμος 17.11.2025
Η δολοφονία του 9χρονου από την 55χρονη Ουκρανή μητέρα του έχει συγκλονίσει την Ιταλιά

Νωρίτερα πληρώνονται φέτος συντάξεις και δώρο Χριστουγέννων

Οικονομία 17.11.2025
Οι επικρατέστερες ημερομηνίες πληρωμής ανά ταμείο

Απόφαση του ΣτΕ αλλάζει τις αγοραπωλησίες ακινήτων

Οικονομία 17.11.2025
Η ΑΑΔΕ «σκανάρει» τα συμβόλαια

Οι διάλογοι που ξεσκέπασαν τον ρόλο της αθλήτριας στην εγκληματική οργάνωση

Ελλάδα 17.11.2025
«Αφησα τα λεφτά σπίτι, να πάω να τα πάρω;»

Επέτειος Πολυτεχνείου: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ τη Δευτέρα (17/11) ‑ Η ανακοίνωση ΟΑΣΑ

Ελλάδα Χτες
Τροποποιήσεις στην κυκλοφορία λεωφορείων, τρόλεϊ και μετρό, με αφορμή τον εορτασμό της 52ης επετείου του Πολυτεχνείου