E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καρύδη: Η αποκάλυψη για το reunion του «Παρά Πέντε» – «Θα φορέσω ξανά την περούκα της Ντάλιας»

Όλες οι λεπτομέρειες

Δημοσίευση 5/11/2025 | 20:16

Καρύδη: Η αποκάλυψη για το reunion του «Παρά Πέντε» – «Θα φορέσω ξανά την περούκα της Ντάλιας»

Η Σμαράγδα Καρύδη σήμερα, Τετάρτη 5 Νοεμβρίου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Buongiorno του MEGA και παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και, έκανε μεγάλες αποκαλύψεις για όλα όσα πρόκειται να δούμε στο επετειακό επεισόδιο του «Παρά Πέντε» που θα προβληθεί τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Τι αποκάλυψε η Σμαράγδα Καρύδη για το reunion του «Παρά Πέντε»

Αρχικά λοιπόν, μιλώντας για γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς, αποκαλύπτει: «Ξεκινήσαμε Σεπτέμβρη τα γυρίσματα του Παρά Πέντε, θα είναι ένα μεγάλο επετειακό επεισόδιο. Θα είναι backstage, συνεντεύξεις, θα είναι πράγματα που θέλαμε να πούμε και δεν τα είπαμε. Χτενίσαμε και φτιάξαμε την περούκα της Ντάλιας και θα την ξαναφορέσω. Όταν ο Γιώργος ρώτησε τι θα ήθελαν να δουν, το βλέπαμε που ο κόσμος το αγαπούσε πάρα πολύ. Εχθές πήγα και τους είδα όλους, είναι σαν να βλέπω μια παρέα μου από το σχολείο.

Εξελιχθήκαμε, δεν θεωρώ ότι είμαστε διαφορετικοί από τότε. Μεγαλώσαμε, πέρασαν 20 χρόνια από τότε, δεν νομίζω ότι έχουμε αλλάξει ιδιαιτέρως. Είναι πολύ αγαπημένο κομμάτι της ζωής μου η Ντάλια, είναι πολύ αγαπημένη μου ιστορία του Παρά Πέντε. Η Ντάλια θα είναι μια εξελιγμένη Ντάλια, θα είναι μέσα σε αυτά τα χρόνια διάφορα κομμάτια. Θα έχω λεφτά, ειδικά αν δεν έχεις και συναίσθηση, επειδή η Ντάλια τα λεφτά τα είχε για παιχνίδι, έπαιζε μαζί τους, δεν τη αγχώνανε. Έχει πολλά πράγματα το επεισόδιο, δεν ξέρω αν μπορώ να αποκαλύψω άλλα.

Εμείς κάναμε και πολύ παρέα εκτός από το Παρά Πέντε, εκεί γνωριστήκαμε και δέσαμε. Οι τρεις από εμάς αγοράσαμε και σπίτι στην Αίγινα και βρισκόμαστε εκεί τα καλοκαίρια. Η επιτυχία του σίριαλ δεν έχει να κάνει με την σχέση μας, έχει να κάνει με τα πρόσωπα. Σίγουρα χαθήκαμε, δεν είμαστε κάθε μέρα στα τηλέφωνα, όταν όμως βρισκόμαστε μιλάμε κανονικά και λέμε τα νέα μας. Είμαι πολύ χαρούμενη που το κάνουμε αυτό τώρα, δεν με αγχώνει. Όλοι θα περάσουν από το Παρά Πέντε, όχι από όλες τις σκηνές, αλλά από το επετειακό θα περάσουν όλοι» αποκάλυψε η ηθοποιός.

Η ανάρτηση του Γιώργου Καπουτζίδη μέσα από το σπίτι του στο Παρά Πέντε

Μια πολύ συγκινητική ανάρτηση έγινε στις 26 Σεπτεμβρίου από τον επίσημο λογαριασμό του Mega στο Instagram, με αφορμή το γεγονός ότι συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από την ημέρα που η σειρά Στο Παρά Πέντε έκανε πρεμιέρα.

Το κανάλι θέλησε να θυμίσει αυτή τη σημαντική επέτειο μέσα από ένα βίντεο όπου ο Γιώργος Καπουτζίδης, επιστρέφει στο γνώριμο σκηνικό του σπιτιού όπου ο τηλεοπτικός Σπύρος έζησε αξέχαστες στιγμές με τη γιαγιά Ειρήνη, για να δώσει μια μικρή γεύση στους τηλεθεατές για το επερχόμενο reunion της σειράς.

«Σήμερα είναι 26 Σεπτεμβρίου 2025, ακριβώς 20 χρόνια μετά. Ήταν 26 Σεπτεμβρίου 2005, Δευτέρα τότε ενώ σήμερα είναι Παρασκευή, που ξεκινούσε στο Mega μια σειρά που άλλαξε τη ζωή πολλών από εμάς που συμμετείχαμε σ’ αυτή. Σίγουρα άλλαξε τη δική μου ζωή ριζικά και νομίζω πως άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε μέσα στην καθημερινότητα σας με τους φίλους, την οικογένεια σας, τους δικούς σας ανθρώπους.

Το Παρά Πέντε συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια ζωής και τα οφείλει σε εσάς. Εμείς μπορεί να δουλέψαμε γι’ αυτό αλλά εσείς, με την αγάπη σας, το κρατήσατε ζωντανό όλα αυτά τα χρόνια και ποιος ξέρει και πόσα χρόνια ακόμα. Θέλουμε, λοιπόν, να γιορτάσουμε αυτά τα 20 χρόνια και να τα γιορτάσουμε μαζί σας», ακούγεται να λέει ο Γιώργος Καπουτζίδης στο βίντεο.

View this post on Instagram

A post shared by Mega TV (@megatvcom)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Anne Hathaway αποκάλυψε (με τέλειο τρόπο) πως περιμένει τρίτο παιδί

E-Daily 3.Left 20.06.2026
Η ηθοποιός αποκάλυψε ξανά τη δύσκολη διαδρομή προς τη μητρότητα

Συγκινημένη η Μαρία Μπεκατώρου: Η on air έκπληξη για τα 1.000 επεισόδια «The Chase»

TV Buzz Χτες
Η τούρτα έκπληξη από τους chasers και η συγκινητική αναφορά για τα πέντε χρόνια προβολής του δημοφιλούς τηλεοπτικού παιχνιδιού γνώσεων

«Πυρά» Πάολα Μπαντόσα κατά Στέφανου Τσιτσιπά: «Έζησα τοξικά πράγματα, δεν ήταν εύκολο»

Tabloid Χτες
Για την σχέση της με τον Στέφανο Τσιτσιπά και τον λόγο που οδηγήθηκαν στον χωρισμό μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Πάολα Μπαντόσα

Ο Αρμι Χάμερ συνέκρινε τον εαυτό του με τον Ιησού μιλώντας για τις καταγγελίες σε βάρος του: Ήμουν πάνω στον σταυρό

E-Daily 3.Left Χτες
Τα καρφιά είναι στα χέρια μου, έλεγε ο ηθοποιός, όταν είχε κατηγορηθεί για σeξουαλική κακοποίηση και κανιβαλιστικές φαντασιώσεις

Δείτε βίντεο: «Αστατος» ο Ιμπραΐμοβιτς, ακούει... Πασχάλη Τερζή και γίνεται viral

Tabloid Χτες
Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται ο πρώην ποδοσφαιριστής να απολαμβάνει ένα remix του τραγουδιού από την Βόσνια σταρ Lepa Brena, χτυπώντας παλαμάκια έχοντας δίπλα του Τιερί Ανρί και Αλεξ Λάλας

Ανδρομάχη: «Υπάρχει βοήθεια στο μεγάλωμα του γιου μου ‑ Όταν ξενυχτάς, χρειάζεσαι δυο μέρες για να επανέλθεις»

Tabloid Χτες
«Η απόδοσή μου στον ημιτελικό της Eurovision δεν ήταν καλή, λογικό που αποκλείστηκα», εξομολογήθηκε

Ο Αντώνης Κανάκης κυκλοφόρησε το πρώτο τραγούδι του: «Το σκάρωσα πριν 38 χρόνια» ‑ Βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής αποκάλυψε την ιστορία δημιουργίας του τραγουδιού

Μουντιάλ 2026: Έξαλλες οι Γιαπωνέζες με τους οπαδούς που καθάρισαν το γήπεδο ‑ «Κάντε το και σπίτι»

E-Daily 3.Left Χτες
Οι Ιάπωνες οπαδοί καθάρισαν τις κερκίδες μετά το ματς με την Ολλανδία, αλλά σπίτι τους αφιερώνουν ελάχιστο χρόνο στις οικιακές εργασίες παραπονιούνται οι γυναίκες τους

Mad VMA 2026: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποκαλύπτει γιατί απουσίαζε από τα βραβεία

Tabloid Χτες
«Την επόμενη φορά θα είμαι και πάλι δίπλα σας» εξήγησε σε βίντεό του

Πάνος και Τάσος διεκδικούν το έπαθλο στο φετινό MasterChef

TV Buzz Χτες
Ο διαγωνισμός μαγειρικής μπαίνει στην τελική ευθεία…