E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαρία Ηλιάκη και Κατερίνα Καινούργιου συναντήθηκαν ξανά τηλεοπτικά, 11 χρόνια μετά

«Η σχέση μας έχει περάσει από 40 κύματα»

Δημοσίευση 5/11/2025 | 13:40

Μαρία Ηλιάκη και Κατερίνα Καινούργιου συναντήθηκαν ξανά τηλεοπτικά, 11 χρόνια μετά

Τη Μαρία Ηλιάκη συνάντησε τηλεοπτικά η Κατερίνα Καινούργιου την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου, έντεκα χρόνια μετά το τέλος της συνεργασίας τους στην εκπομπή «Δέστε τους» στον Alpha.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», με την Κατερίνα Καινούργιου να εκφράζει τη χαρά και τη συγκίνησή της για τη συνάντηση τους, λέγοντας: «Είναι από τις ημέρες που ανυπομονώ πολύ για τον καλεσμένο μας σήμερα».

Δείτε το βίντεο

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη σχέση τους, εξηγώντας πως έχει περάσει από δοκιμασίες. «Η σχέση μας έχει περάσει από σαράντα κύματα, αλλά όταν υπάρχουν στιγμές που δένουν δύο ανθρώπους, δεν χάνονται ποτέ ο ένας από τη ζωή του άλλου και ειδικά στα χαρμόσυνα γεγονότα. Χαίρομαι πολύ, γιατί μετά από πολλά χρόνια θα βρεθούμε ξανά τηλεοπτικά και θα υποδεχτώ τη Μαρία Ηλιάκη», σημείωσε.

Από την πλευρά της, η Μαρία Ηλιάκη εξέφρασε κι εκείνη τη συγκίνησή της: «Θα τρελαθώ, συγκινούμαι σήμερα. Χαίρομαι πολύ που σε βλέπω. Είναι και η πανσέληνος σήμερα και είμαι ευσυγκίνητη». Φυσικά, από τη συνάντησή τους δεν έλειψαν και τα πειράγματα, με αφορμή την εγκυμοσύνη της Κατερίνας Καινούργιου. «Πώς με βλέπεις; Στρουμπούλεψα», ρώτησε την καλεσμένη της, με εκείνη να απαντά χιουμοριστικά: «Ψήλωσες».

Οι δύο παρουσιάστριες είχαν συνεργαστεί για πέντε τηλεοπτικές σεζόν στην εκπομπή Δέστε τους, μαζί με τον Νίκο Μουτσινά και τον Γιώργο Δάσκαλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η νέα χριστουγεννιάτικη καμπάνια της Coca‑Cola δημιουργήθηκε με τεχνητή νοημοσύνη

Social 05.11.2025
Μήπως οι νοσταλγικές χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις της Coca-Cola ανήκουν πια στο παρελθόν;

Σμαράγδα Καρύδη: Η αποκάλυψη για το επετειακό επεισόδιο του «Παρά Πέντε»

Tabloid 05.11.2025
«Θα δείτε πράγματα που θέλαμε να πούμε και δεν είπαμε»

Νίκος Καρβέλας για Αννα Βίσση: «Μείναμε άφραγκοι, χωρίσαμε, μαλώσαμε»

Tabloid 05.11.2025
Η γνωριμία, ο έρωτας και ο επεισοδιακός χωρισμός

Μουτίδου: Η ανάρτησή της μετά τον σάλο με τον Γκλέτσο στο Real View – «Αθώες ψυχές παιδιών»

Tabloid 05.11.2025
Eκανε μια αιχμηρή ανάρτηση – σπόντα για τον καλεσμένο τους

Σάρα Γανωτή: Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν βαθιά ευγενής, ένας άνθρωπος που άκουγε πάρα πολύ τους γύρω του

Tabloid Χτες
Μαζί με εμάς που ήμασταν οι νεότεροι τότε στους «Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη», γινόταν πάλι κι αυτός έφηβος, πρόσθεσε η ηθοποιός