E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κατερίνα Γιατζόγλου: Ήμουν τερατογέννημα, μέχρι τα 14 μου ήμουν ένα ασχημόπαπο, κοκαλιάρα

Μόνο πρόβλημα ήταν η ομορφιά για εμένα, τόνισε η συγγραφέας

Δημοσίευση 25/10/2025 | 12:12

Κατερίνα Γιατζόγλου: Ήμουν τερατογέννημα, μέχρι τα 14 μου ήμουν ένα ασχημόπαπο, κοκαλιάρα

Τη σχέση με τον εαυτό και την εικόνα της στα εφηβικά της χρόνια περιέγραψε η Κατερίνα Γιατζόγλου, σχολιάζοντας ότι μέχρι την ηλικία των 14 ετών δεν ένιωθε όμορφη, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό της ως «τερατογέννημα», ενώ εξήγησε πως ήταν αρκετά αδύνατη, γεγονός που της δημιουργούσε περισσότερη ανασφάλεια.

Η συγγραφέας ήταν καλεσμένη την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και μεταξύ άλλων μίλησε για την παιδική και εφηβική της ηλικία, αποκαλύπτοντας πως μέχρι τα 14 της θεωρούσε τον εαυτό της «ασχημόπαπο».

Όπως είπε, εκείνα τα χρόνια ένιωθε ανασφαλής με την εμφάνισή της, ενώ αργότερα χρειάστηκε να αποδεικνύει ότι η ομορφιά της δεν αποτελεί εμπόδιο για να τη θεωρούν ικανή και σκεπτόμενη.

«Μόνο πρόβλημα ήταν η ομορφιά για μένα. Κατ’ αρχάς, γιατί πρέπει να αποδείξεις ότι ένα όμορφο κεφάλι κάτι έχει μέσα. Πρέπει να το αποδείξεις διπλά και τριπλά από μια άλλη γυναίκα. Βέβαια, και ο κόσμος έχει προκατάληψη», είπε η Κατερίνα Γιατζόγλου, σχετικά με την πίεση που ένιωθε αργότερα εξαιτίας της εξωτερικής της εμφάνισης.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην περίοδο της εφηβείας της, αποκαλύπτοντας πως τότε δεν αισθανόταν όμορφη: «Το έχω γράψει και σε βιβλίο, το αναφέρω πολλές φορές ως πρόλογο σε όσα γράφω, ότι εγώ ήμουν τερατογέννημα. Δηλαδή, αλήθεια, μέχρι τα 13–14 μου χρόνια ήμουν ένα ασχημόπαπο. Ήμουν πάρα πολύ αδύνατη, κοκαλιάρα. Μου έκοβαν τα μαλλιά πάρα πολύ κοντά και ήμουν ένα κοριτσάκι που νόμιζαν ότι είναι αγοράκι. Είχα πολύ λεπτή τρίχα, όπως έχω και σήμερα, αλλά δεν είχα πολλά μαλλιά και με είχαν κουρέψει μέχρι και με την ψιλή για να δυναμώσει το μαλλί».

Σε άλλο σημείο, στάθηκε στην εξωτερική εικόνα του αδερφού της, ο οποίος θεωρούταν «καλλονός» όπως δήλωσε η ίδια, με την Κατερίνα Γιατζόγλου να νιώθει ανασφάλεια για τη δική της εμφάνιση: «Μέχρι τα 10 ή τα 12 μου, είχα κοντά μαλλιά αγορέ. Ο αδερφός μου ήταν ένας κούκλος, καλλονός, πάρα πολύ ωραίος, οπότε εγώ ήμουν το πρόβλημα της ιστορίας που δεν ασχολιόταν κανείς. “Έχουμε και ένα άσχημο παιδί”, δηλαδή. Επειδή όμως ήμουν πολύ δραστήρια, έκλεβα λίγο την παράσταση από τις δραστηριότητες».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δεν θα πιστέψεις πώς κάνουν Χριστούγεννα οι celebrities: Παράξενες, υπέροχες και τελείως… δικές τους παραδόσεις

Celebrity Stories 28.12.2025
Έλκηθρα, οικογενειακά κρεβάτια, αυτοσχέδια κάλαντα και πολλή λάμψη: έτσι γιορτάζουν οι διάσημοι

Πάτερ Ημών: Τι κάνουν σήμερα η Μαριάννα και η Κορίνα, οι κόρες του Κώστα Καρρά στη σειρά;

Tabloid 28.12.2025
Από την παιδική τηλεοπτική επιτυχία στα μονοπάτια της καθημερινής ζωής: Πώς έχουν εξελιχθεί οι δύο «κόρες» του Κώστα Καρρά μετά το τέλος του «Πάτερ Ημών»

Η ευρωπαϊκή πόλη που απαγορεύεται να πεθάνεις ... Σαββατοκύριακο!

Παράξενα 28.12.2025
Όταν η γραφειοκρατία γίνεται ανέκδοτο και οι δήμαρχοι το γυρνάνε στη μαύρη κωμωδία

Γαλλίδα τενίστρια μετά την επέμβαση αύξησης στήθους, πήρε χορηγία από το Only Fans

Παράξενα Χτες
Η 29χρονη Οσεάν Ντοντέν, κάποτε Νο46 της παγκόσμιας κατάταξης, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες προκάλεσε σοκ στην οικογένεια του τένις

Κιμ Καρντάσιαν: Η 12χρονη κόρη της πόζαρε με μπλε μαλλιά, μακριά νύχια και διαμαντένια οδοντοστοιχία

Social Χτες
Η 12χρονη κόρη της Καρντάσιαν και του Κάνιε Γουέστ δημοσίευσε φωτογραφίες στο Instagram, παρουσιάζοντας το νέο της look

Η εκπληκτική απάντηση ενός γυμναστή σε γυναίκα που παραπονέθηκε ότι έχει «κοιλίτσα»

Social Χτες
Την έκανε να δει εντελώς διαφορετικά ό,τι εκείνη θεωρεί ατέλεια.

Γιώργος Μαζωνάκης: Προσέφερε 20.000 ευρώ στον τηλεμαραθώνιο του Ant1

Media Χτες
Η αποκάλυψη έγινε από τον Νίκο Κουρή που δέχθηκε το τηλεφώνημα

Η Έλενα Κρίστενσεν έκλεισε τα 57 και βούτηξε σε παγωμένα νερά

Social Χτες
Το διάσημο μοντέλο γιόρτασε τα γενέθλιά της και δημοσίευσε φωτογραφίες με μαγιό

Το συγκινητικό μήνυμα της Αννας Κανδαράκη: «Φέτος είναι μια χρονιά που ήρθα κοντά στο θάνατο»

Social Χτες
Η γνωστή ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια, μέσω ενός συγκινητικού βίντεο στο Instagram, εξομολογήθηκε ότι φέτος ήρθε πολύ κοντά στον θάνατο και συμβούλεψε τον κόσμο να μην ζει με τα «πρέπει» αλλά με τα «θέλω»

Stranger Things: Το ζευγάρι της σειράς που είναι 10 χρόνια μαζί

Tabloid Χτες
Natalia Dyer - Charlie Heaton - Μια σχέση που αντέχει στον χρόνο επειδή είναι χτισμένη με αληθινά υλικά

Το σπίτι της Sofia Vergara είναι ένα μάθημα κομψότητας – Οι λεπτομέρειες που μαγεύουν

Celebrity Stories Χτες
Αντίκες από όλη την Ευρώπη και τέχνη του Botero: Το εσωτερικό που κλέβει την παράσταση