E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νικολούλη: «Δεν θα γίνουμε εμείς νούμερα για τα νούμερα» – Το μήνυμα λίγο πριν την πρεμιέρα με το Τούνελ

«Μακριά από εμάς αυτό»

Δημοσίευση 16/10/2025 | 15:07

Νικολούλη: «Δεν θα γίνουμε εμείς νούμερα για τα νούμερα» – Το μήνυμα λίγο πριν την πρεμιέρα με το Τούνελ

H Αγγελική Νικολούλη, με αφορμή την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της στο Mega με το Φως στο Τούνελ, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Buongiorno και τη Νάνσυ Νικολαΐδου.

Μέσα σ’ όλα, η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος μίλησε για όλα αυτά τα χρόνια που παρουσιάζει την εκπομπή έρευνας και τους απαράβατους κανόνες που έχει, αναφέρθηκε στην υπόθεση με την οποία θα ασχοληθεί στην πρεμιέρα της, αλλά και στο χρώμα που φορά πάντα στην πρώτη εκπομπή της σεζόν.

«Αναρωτιέμαι πολλές φορές πώς φτάσαμε εδώ, να διανύουμε την 31η χρονιά. Σαν νεράκι έφυγαν. Βρίσκομαι εδώ στο Τούνελ, στο πλατό και εδώ μένει και η ψυχή μου. Είναι η έρευνα η βαθιά που γίνεται, είναι η αγωνία για την έκβαση κάθε ιστορίας και όλα αυτά σε καλύπτουν και δεν καταλαβαίνεις τα χρόνια πώς περνούν. Το Τούνελ, οι συνεργάτες, η ιστορία που θα ερευνήσουμε και η αλήθεια και η δικαίωση για τον κόσμο που ψάχνει. Αυτό μόνο μου μένει. Είναι οικογένεια το Τούνελ, είναι ο αγώνας όλων για την αλήθεια», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Απαράβατος κανόνας είναι να μην εκθέτουμε τους ανθρώπους. Να μην κάνουμε τον πόνο show. Και αυτό που έλεγα πάντα, το λέω και το τονίζω, είναι να μην γίνουμε εμείς νούμερα για τα νούμερα. Μακριά από εμάς αυτό. Είναι αληθινή εκπομπή, είναι ζωντανή εκπομπή, ποιος να κρυφτεί; Δεν φαίνεσαι; Όλα δεν βγαίνουν; 30 χρόνια μπορείς να προσποιείσαι; Την Παρασκευή θα ερευνήσουμε μία νέα υπόθεση μυστηρίου. Το γεγονός ότι ξεθάβουμε την ιστορία αυτήν και την φέρνουμε στην επικαιρότητα, σημαίνει κάτι».

Όσο για το λευκό, που είναι το χρώμα τις στις πρεμιέρες, σημείωσε: «Η πρεμιέρα έχει πάντα λευκό! Αλλά εντάξει, το κόκκινο είναι το χρωματάκι μας. Είμαστε έτοιμοι να φέρουμε το φως τις αλήθειες και να φέρουμε δικαίωση».

Η επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα

«Το Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη, η μακροβιότερη εκπομπή – σύμβολο της ερευνητικής δημοσιογραφίας, επιστρέφει την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου στις 23:20, στο MEGA.

Για 31η συνεχόμενη σεζόν, η Αγγελική Νικολούλη και η έμπειρη ομάδα της ρίχνουν φως σε ανεξιχνίαστα εγκλήματα, μυστηριώδεις εξαφανίσεις και πολύκροτες υποθέσεις, με την επιμονή και τη συνέπεια που τους χαρακτηρίζουν.

Το Φως στο Τούνελ, με αποκαλύψεις που καθόρισαν εξελίξεις και έρευνες που άνοιξαν νέους δρόμους, έχει αποδείξει όλα αυτά τα 30 χρόνια, ότι καμία υπόθεση δεν είναι χαμένη, κανένα στοιχείο δεν είναι ασήμαντο, κανένα ερώτημα δεν μένει αναπάντητο. Σύμμαχος πάντα το τηλεοπτικό κοινό που, με την ενεργή συμμετοχή του, προσφέρει πληροφορίες, μαρτυρίες και κρίσιμα στοιχεία που οδηγούν στην αποκάλυψη της αλήθειας και τη δικαίωση.

Το «Φως στο Τούνελ» είναι και φέτος εδώ, με αποφασιστικότητα, με το ίδιο πάθος για έρευνα και μόνο στόχο την ουσιαστική βοήθεια σε οικογένειες που την έχουν ανάγκη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το Selling Sunset δεν ήταν έτοιμο για αυτή τη μεταμόρφωση – γιατί όλοι μιλούν για την Chelsea;

Tabloid 17.11.2025
Πώς η Chelsea Lazkani έκανε τη μεγαλύτερη επανάσταση απέναντι στην κουλτούρα των αδύνατων σωμάτων

Μπέλα Χαντίντ: Το μήνυμα για τη μάχη με τη νόσο Lyme λίγους μήνες μετά τη νοσηλεία της

Tabloid Χτες
Τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε στα social media και το μήνυμα για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει δίνοντας μάχη με τη νόσο Lyme

Αθηνά Οικονομάκου: Έπαιξε σε αγώνα μπάσκετ με την Κιάρα Φεράνι και τον σύντροφό της, Μπρούνο Τσερέλα

Tabloid Χτες
Στο Μιλάνο ταξίδεψε αυτό το Σαββατοκύριακο η Αθηνά Οικονομάκου, αυτή τη φορά όμως, μαζί της ταξίδεψαν και τα παιδιά της

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Την έχω πληρώσει την αυστηρότητα με πολύ στρες και λάθος επιλογές...»

Tabloid Χτες
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε το πρωινό της Κυριακής στην εκπομπή «Καλημέρα είπαμε;» της ΕΡΤ, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Ζωή Κρονάκη και τον Τάσο Ιορδανίδη

Η Ελένη Μενεγάκη μελαχρινή σε βίντεο κλιπ του Αντύπα – Ήταν μόλις 22 ετών και παντελώς άγνωστη

Tabloid Χτες
Γυρίστηκε πριν από 34 χρόνια όταν η παρουσιάστρια ήταν ακόμα άγνωστη

Ο Εντ Σίραν εξηγεί το μυστικό μεταθανάτιο project του: «Είναι γραμμένο στη διαθήκη»

Tabloid Χτες
Όπως εξήγησε σε συνέντευξή του, έχει συμφωνήσει με τη σύζυγό του, Τσέρι Σιμπόρν, για το πώς θα επιλεγεί και θα παρουσιαστεί το υλικό

The Voice: «Είμαι μόνη μου, χωρίς οικογένεια, είμαι όμως τυχερή που έχω μια υπέροχη κόρη»

TV Buzz Χτες
«Είναι πάρα πολύ σημαντικό για μένα να με βλέπει και να με θαυμάζει γιατί μ’ αυτόν τον τρόπο θαυμάζει και τον εαυτό της»

«Sex, ναρκωτικά και… δάκρυα»: Η ταραχώδης σχέση της Paris Hilton που κράτησε μόλις λίγους μήνες

Celebrity Stories Χτες
Fake όργιο, τσακωμοί και άφθονο ξενύχτι: η wild πλευρά του Χόλιγουντ πίσω στο 2003

Από συμπρωταγωνιστές σε «open relationship» και τώρα κολλητοί: η ιστορία πίσω από την πιο cool σχέση του Χόλιγουντ

Celebrity Stories Χτες
Το ρομάντζο που έγραψε ιστορία στα ’90s: Από παθιασμένο ζευγάρι σε κολλητοί φίλοι

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Δεν έχω φιλοδοξία να ασχοληθώ με τα κοινά για να ντρέπομαι να βγω από το σπίτι»

Media Προχτές
Ο γνωστός σκηνοθέτης σημείωσε ότι θα έπαιρνε την απόφαση να μπει σε αυτόν τον «κυκεώνα» μόνο αν υπήρχε κάποιο πρόσωπο που θα τον ενέπνεε