E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κατερίνα Πλουμιδάκη: Η ζωή μου τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι μία κόλαση, δεν μπορώ να κλάψω, να γελάσω, να φιλήσω

Η δημοσιογράφος και συγγραφέας περιέγραψε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει μετά από μια αποτυχημένη επανορθωτική επέμβαση στα χείλη

Δημοσίευση 7/10/2025 | 16:57

Κατερίνα Πλουμιδάκη: Η ζωή μου τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι μία κόλαση, δεν μπορώ να κλάψω, να γελάσω, να φιλήσω

Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει εδώ και τέσσερα χρόνια, μετά από μια αποτυχημένη επανορθωτική επέμβαση στα χείλη της, περιέγραψε η Κατερίνα Πλουμιδάκη.

Η συγγραφέας και δημοσιογράφος, τα χείλη της οποίας καταστράφηκαν, ανέφερε πως παρότι έχει αποκατασταθεί σε σημαντικό βαθμό η εικόνα της, εξακολουθεί να μην είναι λειτουργική. Όπως είπε, δεν μπορεί ακόμα να εκφραστεί μέσα από το κλάμα ή το γέλιο, αλλά ούτε και να φιλήσει. Ενώ ετοιμάζεται για το 21ο χειρουργείο, δήλωσε πως η ζωή της είναι «μια κόλαση».

Η Κατερίνα Πλουμιδάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό», την Τρίτη 7 Οκτωβρίου, και στάθηκε στις ταλαιπωρίες που βιώνει τα τελευταία χρόνια. «Λειτουργικά θα παραμείνω το ίδιο χάλια μέχρι το 2027. Δεν μπορώ να κλάψω, δεν μπορώ να γελάσω, δεν μπορώ να φιλήσω εδώ και τέσσερα χρόνια. Θεωρώ ότι ανήκω στην ανθρώπινη φυλή οπτικά πια -γιατί ήμουν στην τερατώδη φυλή- αλλά λειτουργικά δεν ανήκω ακόμα στην ανθρώπινη φυλή. Δεν έχω τα χαρακτηριστικά που έχουν όλοι οι άνθρωποι τα τελευταία τέσσερα χρόνια και δεν θα τα έχω για ακόμα δύο».

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος και συγγραφέας εξήγησε ότι το τελικό χειρουργείο έχει προγραμματιστεί για το 2027: «Ο λόγος που δεν μπορώ να γελάσω είναι επειδή δεν ανοίγει το στόμα πλάγια, το τελικό χειρουργείο το 2027 θα είναι γι’ αυτό το άνοιγμα του στόματος. Αν με εγχειρήσει τώρα, θα ανοίξει η περιοχή στα δύο. Δεν μπορώ να φιληθώ με τον άντρα μου».

Η ζωή της, όπως είπε, είναι μια κόλαση. Παρομοιάζοντας το χείλος της με σαμπρέλα, η Κατερίνα Πλουμιδάκη εξήγησε ότι έχει χάσει τη σταθερότητά του. Γι' αυτόν τον λόγο, ακόμα και το να πιει από το ποτήρι, χωρίς καλαμάκι, της δημιουργεί μια δυσάρεστη αίσθηση. «Η ζωή μου τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι μία κόλαση, μην κοιτάς που προσπαθώ να το ξεπερνάω και να είμαι καλά. Αντικειμενικά, δεν πάει χειρότερα από αυτό που έχω ζήσει. Το χείλος μου είναι σαν σαμπρέλα. Μπορώ τώρα να πιω από το ποτήρι νερό, αλλά το χείλος μου παίρνει το σχήμα του ποτηριού, είναι σαν σαμπρέλα, δεν είναι στιβαρό. Είναι πολύ μαλακό και το αισθάνομαι σε οτιδήποτε αγγίξω», πρόσθεσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Ιμπραΐμοβιτς δεν σταματά να σηκώνει βάρη και μετά... κερνάει τον εαυτό του μπάρμπεκιου!

Tabloid 07.10.2025
Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δείχνει ξανά το μοναδικό του στυλ

Κιμ Καρντάσιαν: Η νέα εμφάνισή της θύμισε σε πολλούς την Μπιάνκα Σενσόρι

Tabloid 07.10.2025
Την κατηγορούν ότι αντέγραψε το look της

Κατερίνα Πλουμιδάκη: Η ζωή μου τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι μία κόλαση, δεν μπορώ να κλάψω, να γελάσω, να φιλήσω

Tabloid 07.10.2025
Η δημοσιογράφος και συγγραφέας περιέγραψε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει μετά από μια αποτυχημένη επανορθωτική επέμβαση στα χείλη

Αντζελα Δημητρίου – Η ενόχλησή της με ερώτηση δημοσιογράφου: «Θα μου το ματιάσετε»

Tabloid 07.10.2025
Βρέθηκε στην απονομή χρυσού δίσκου του Δήμου Αναστασιάδη

Χώρισαν η Klavdia και ο Oge

Tabloid 07.10.2025
Η Klavdia μιλά για τον χωρισμό της από τον Oge

Η κόρη του Ρόμπιν Γουίλιαμς ξεσπά για τα deepfake που «ανασταίνουν» τον πατέρα της

Tabloid 07.10.2025
Η Ζέλντα Γουίλιαμς, κόρη του Ρόμπιν Γουίλιαμς, ξεσπά κατά της τεχνητής νοημοσύνης και των deepfake βίντεο

Λιάγκας για Μπισμπίκη: Αφελής μπέμπης που έκανε τη μία μ…κία μετά την άλλη

Tabloid 07.10.2025
H Βανδή δεν πρέπει να πάει στο δικαστήριο

Η Ντέμι Μουρ έκανε ξανά την εμβληματική φράντζα της από την ταινία «Striptease»

Tabloid 07.10.2025
Η ηθοποιός αναβίωσε το χαρακτηριστικό look της δεκαετίας του ’90 από τον ρόλο της ως Έριν Γκραντ στο φιλμ

Δήμος Αναστασιάδης: Οι πρώτες δηλώσεις για τη γέννα της Θεωνά – «Ήμουν μέσα στον τοκετό»

Tabloid 07.10.2025
«Ο μεγάλος μας γιος δεν ξέρει ακόμα ότι έχει αδερφάκι»

J.Lo και Ben Affleck μαζί ξανά στο κόκκινο χαλί ‑ Η συνάντηση και τα χαμόγελα

Tabloid 07.10.2025
Το πρώην ζευγάρι έδωσε το «παρών» στη Νέα Υόρκη στην πρεμιέρα του «Kiss of the Spider Woman»

Σοφία Μουτίδου: «Υπάρχει παρουσιαστής, ο οποίος λέει αισχρότητες και συνεχίζει να υπάρχει ...»

Tabloid 07.10.2025
Δείτε όσα είπε η ηθοποιός με αφορμή την ερώτηση που δέχτηκε για τη νέα της εκπομπή

Ξέσπασμα Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Σταματήστε να λέτε ψέματα, θέτετε σε κίνδυνο την οικογένειά μου»

Social 07.10.2025
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξέσπασε στο Instagram αναφορικά με τα πρόσφατα δημοσιεύματα που αφορούσαν την οικογένειά του.