E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αργυρούπολη: «Ούρλιαζα όταν μου κατέβασε το παντελόνι» λέει η 59χρονη

Η 59χρονη πήγε στην Ασφάλεια και κατήγγειλε το περιστατικό, με την ίδια να λέει πως πριν μερικούς μήνες υπήρξε κι άλλο αντίστοιχο περιστατικό στην περιοχή

Δημοσίευση 6/10/2025 | 18:23

Αργυρούπολη: «Ούρλιαζα όταν μου κατέβασε το παντελόνι» λέει η 59χρονη

Την απόπειρα βιασμού από έναν άγνωστο άνδρα στη είσοδο της πολυκατοικίας που μένει στην Αργυρούπολη περιγράφει μια 59χρονη γυναίκα.

Η 59χρονη έζησε την απόλυτη φρίκη μέσα μεσημέρι σε ένα από τα κεντρικά σημεία στην Αργυρούπολη ενώ ο άγνωστος που της επιτέθηκε αναζητείται από τις Αρχές για απόπειρα βιασμού.

Η ίδια μιλώντας στο Live News τόνισε «μου λέει η κόρη μου “άλλη φορά δεν θα κλείνεις την πόρτα μαμά. Θα κοιτάς πίσω πρώτα”. Που να πάει το μυαλό μου 14:30 το μεσημέρι; Εντάξει είπαμε είμαστε λίγο υποψιασμένοι αλλά όχι κι έτσι. Να μην μπορούμε να πάμε ούτε σούπερ μάρκετ;», είπε.

Είναι μεσημέρι Παρασκευής και στην πολυκατοικία στη Λεωφόρο Κύπρου στην Αργυρούπολη η 59χρονη μόλις έχει επιστρέψει στο σπίτι της κόρης της από το σούπερ μάρκετ.

Βάζει το κλειδί στην πόρτα, μπαίνει στην είσοδο της πολυκατοικίας και μαζί της – χωρίς να το αντιληφθεί- μπαίνει κι ένας άνδρας με μάσκα και κουκούλα που της επιτίθεται.

«Εγώ γυρνούσα από το σούπερ μάρκετ απέναντι από το σπίτι μου. Γύρω στις 14:30 το μεσημέρι, μπήκα στην είσοδο με τα κλειδιά μου. Μάλλον δεν πρόλαβε να κλείσει η πόρτα και κατάλαβα ότι κάποιος με άρπαξε από τα μαλλιά, με έριξε κάτω στην είσοδο του σπιτιού. Με έπιασε από την κοτσίδα που είχα, με τράβηξε και με έριξε κάτω», είπε η 59χρονη.

Η 59χρονη αιφνιδιάζεται. Πέφτει στο πάτωμα και προσπαθεί να τον απωθήσει με τα πόδια. Καλεί σε βοήθεια όσο εκείνος απτόητος συνέχιζε το αρρωστημένο του σχέδιο.

«Ανέβηκε από πάνω μου, μου έσκισε την μπλούζα μου και προσπαθούσε να μου κατεβάσει το παντελόνι και το εσώρουχο. Το κατέβασε μέχρι ένα σημείο, μου έσκισε και το εσώρουχο. Φώναζα βέβαια, πάλευα ό,τι μπορούσα να παλέψω και κάποια στιγμή μάλλον φοβήθηκε γιατί είναι μια είσοδος που μπαινοβγαίνει πολύς κόσμος. Είναι πολυκατοικία».

Τα ουρλιαχτά της γυναίκας τον έκαναν να φοβηθεί και να το σκάσει από την πόρτα. Η γυναίκα δεν κατάφερε να δει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του καθώς όπως λέει φορούσε μάσκα και κουκούλα.

«Δεν μίλησε καθόλου. Το μόνο που προσπαθούσε αυτό να κάνει, να μου κατεβάσει το παντελόνι. Δεν κατάφερα να δω πολλά πράγματα γιατί φορούσε κουκούλα και μάσκα. Έφυγε τρέχοντας. Άνοιξε την πόρτα, από τις φωνές μου μάλλον φοβήθηκε».

«Έκλαιγα δύο μέρες»

Η γυναίκα βρίσκεται ακόμη σε σοκ. Δεν μπορεί να πιστέψει τι της συνέβη μέρα μεσημέρι στην πολυκατοικία που μένει η κόρη της και τι άλλο θα μπορούσε να της συμβεί αν ο δράστης οπλοφορούσε.

«Έκανα δύο μέρες να συνέλθω. Έκλαιγα συνέχεια χωρίς λόγο. Αυτό μου είπαν τα παιδιά μου ότι ήσουν τυχερή που δεν είχε κάτι πάνω του. Μπορούσε να σε χτυπήσει, μπορούσε να σε σκοτώσει. Ένα μαχαίρι, ένα κατσαβίδι οτιδήποτε».

Και να σκεφτεί κανείς πως η 59χρονη γυναίκα μόλις είχε έρθει στην Αθήνα για τις τελευταίες ετοιμασίες του γάμου της κόρης της που πάντρεψε τελικά δύο μέρες μετά την επίθεση.

Η 59χρονη πήγε στην Ασφάλεια και κατήγγειλε το περιστατικό, με την ίδια να λέει πως πριν μερικούς μήνες υπήρξε κι άλλο αντίστοιχο περιστατικό στην περιοχή.

«Η κόρη μου είπε ότι πριν κάτι μήνες ακούστηκε ότι κάποιος εκεί στην Αργυρούπολη κυκλοφορεί. Νέος άνδρας και επιτίθεται μέρα μεσημέρι σε κοπέλες. Προσπαθεί να της προσεγγίσει, να τις πλησιάσει», είπε η 59χρονη.

«Το θέμα είναι να βρεθεί γιατί αν το έκανε έτσι μέρα μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο μπορεί να το κάνει οπουδήποτε και στην οποιαδήποτε. Η μαμά μου έχει και μια Α μυϊκή δύναμη και αντιστάθηκε οπότε ίσως και τον κούρασε.

Αν ήταν κάποια άλλη, προφανώς δεν θα τα είχε καταφέρει. Και η πιλοτή μας είναι κλειστή. Μόνο ένα άτομο άκουσε τη «βοήθεια» που φώναζε η μαμά μου», ανέφερε η κόρη της.

Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του δράστη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βραζιλία – Ιαπωνία 2‑1: Πρόκριση στους «16» με ανατροπή και σάμπα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η Σελεσάο βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά ο Αντσελότι ρίσκαρε, άλλαξε το σύστημα και πέρασε στους «16» - επόμενος αντίπαλος ο νικητής Ακτής Ελεφαντοστού - Νορβηγίας

Νότια Κορέα: 160 αστυνομικοί στο αεροδρόμιο για την εθνική ‑ Απειλούν να σκοτώσουν τον προπονητή

E-Daily 3.Left Χτες
Έρευνα για την κακή απόδοση της εθνικής ομάδας ζήτησε και ο πρόεδρος της χώρας

Καταδίωξη από τη Θεσπρωτία στην Πρέβεζα‑ Μοτοσικλετιστής σήκωσε τις αρχές στο πόδι

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σε βάρος του δικυκλιστή σχηματίζεται δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση και παραβάσεις του ΚΟΚ

WhatsApp: Νέα αλλαγή στην εφαρμογή – Οι χρήστες θα συνδέονται με ονόματα και όχι αριθμό τηλεφώνου

E-Daily 3.Left Χτες
Η πλατφόρμα εισάγει ονόματα χρηστών, τα οποία θα σας επιτρέπουν να επικοινωνείτε με άλλους χρήστες, χωρίς να χρειάζεται να μοιραστείτε τον αριθμό τηλεφώνου σας μαζί τους

Μυστήριο στα 3.000 πόδια: Αεροσκάφος συγκρούστηκε με drone πριν προσγειωθεί στο JFK

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το περιστατικό ανέφερε ο πιλότος, ενώ η εταιρία διαβεβαίωσε πως κανείς επιβάτης δεν κινδύνευσε

Κοντά στην αποχώρηση από τους Λέικερς ο Λεμπρόν Τζέιμς ‑ Του ζήτησαν ραντεβού, όμως δεν μπορούσε επειδή έπαιζε γκολφ

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Αμερικανός σταρ δεν φαίνεται πως είναι και πολύ «ζεστός» για την παραμονή του στην ομάδα του Λος Αντζελες

Δήμος Θεσσαλονίκης: Επίδομα ύψους 1.000 ευρώ για τη γέννηση τρίτου και τέταρτου παιδιού

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ανακοινώθηκε, μεταξύ άλλων, η διάθεση διαμερισμάτων με προσιτό ενοίκιο σε οικονομικά ευάλωτες οικογένειες και η δημιουργία προγράμματος κατ` οίκον υποστήριξης της μητρότητας με κοινωνικό βοηθό

Η στιγμή της σύλληψης των υπόπτων για το μακελειό με τους 6 νεκρούς στη Γερμανία, έπεσαν σε μπλόκο ενώ προσπαθούσαν να το σκάσουν

E-Daily 2.TopNews Χτες
Οι πυροβολισμοί έπεσαν κοντά σε παιδικό σταθμό στο Stade της Βόρειας Γερμανίας ενώ οι γονείς παραλάμβαναν τα παιδιά τους - Το κίνητρο πίσω από την επίθεση φέρεται να είναι οι προσωπικές διαφορές

Τρόμος σε ροντέο στη Νέα Υόρκη: Ταύρος ποδοπάτησε 25χρονο αναβάτη, δείτε βίντεο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Βίντεο καταγράφει τη στιγμή που ο αθλητής εκτοξεύεται από το ζώο και παρασύρεται στο έδαφος – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Ηράκλειο: Σώθηκε από θαύμα μωρό 11 μηνών που κατάπιε ελατήριο

Ελλάδα Χτες
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί αφαίρεσαν το ξένο σώμα

Τουρκία: Οργή Τσελίκ για την απόφαση του Ισραήλ να αναγνωρίσει τη Γενοκτονία των Αρμενίων

Κόσμος Χτες
Στον χορό των τουρκικών επιθέσεων κατά του Ισραήλ και προσωπικά κατά του Νετανιάχου μπήκε και ο αντιπρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος Ερντογάν, Ομέρ Τσελίκ

Έφτιαξε προφίλ της πρώην συντρόφου του στο Tinder – Καλούσε αγνώστους να την βιάσουν

Κόσμος Χτες
Ποινή φυλάκισης 8 ετών επιβλήθηκε στον 36χρονο που επιχείρησε να εκδικηθεί την πρώην σύντροφό του