E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αργυρούπολη: «Ούρλιαζα όταν μου κατέβασε το παντελόνι» λέει η 59χρονη

Η 59χρονη πήγε στην Ασφάλεια και κατήγγειλε το περιστατικό, με την ίδια να λέει πως πριν μερικούς μήνες υπήρξε κι άλλο αντίστοιχο περιστατικό στην περιοχή

Δημοσίευση 6/10/2025 | 18:23

Αργυρούπολη: «Ούρλιαζα όταν μου κατέβασε το παντελόνι» λέει η 59χρονη

Την απόπειρα βιασμού από έναν άγνωστο άνδρα στη είσοδο της πολυκατοικίας που μένει στην Αργυρούπολη περιγράφει μια 59χρονη γυναίκα.

Η 59χρονη έζησε την απόλυτη φρίκη μέσα μεσημέρι σε ένα από τα κεντρικά σημεία στην Αργυρούπολη ενώ ο άγνωστος που της επιτέθηκε αναζητείται από τις Αρχές για απόπειρα βιασμού.

Η ίδια μιλώντας στο Live News τόνισε «μου λέει η κόρη μου “άλλη φορά δεν θα κλείνεις την πόρτα μαμά. Θα κοιτάς πίσω πρώτα”. Που να πάει το μυαλό μου 14:30 το μεσημέρι; Εντάξει είπαμε είμαστε λίγο υποψιασμένοι αλλά όχι κι έτσι. Να μην μπορούμε να πάμε ούτε σούπερ μάρκετ;», είπε.

Είναι μεσημέρι Παρασκευής και στην πολυκατοικία στη Λεωφόρο Κύπρου στην Αργυρούπολη η 59χρονη μόλις έχει επιστρέψει στο σπίτι της κόρης της από το σούπερ μάρκετ.

Βάζει το κλειδί στην πόρτα, μπαίνει στην είσοδο της πολυκατοικίας και μαζί της – χωρίς να το αντιληφθεί- μπαίνει κι ένας άνδρας με μάσκα και κουκούλα που της επιτίθεται.

«Εγώ γυρνούσα από το σούπερ μάρκετ απέναντι από το σπίτι μου. Γύρω στις 14:30 το μεσημέρι, μπήκα στην είσοδο με τα κλειδιά μου. Μάλλον δεν πρόλαβε να κλείσει η πόρτα και κατάλαβα ότι κάποιος με άρπαξε από τα μαλλιά, με έριξε κάτω στην είσοδο του σπιτιού. Με έπιασε από την κοτσίδα που είχα, με τράβηξε και με έριξε κάτω», είπε η 59χρονη.

Η 59χρονη αιφνιδιάζεται. Πέφτει στο πάτωμα και προσπαθεί να τον απωθήσει με τα πόδια. Καλεί σε βοήθεια όσο εκείνος απτόητος συνέχιζε το αρρωστημένο του σχέδιο.

«Ανέβηκε από πάνω μου, μου έσκισε την μπλούζα μου και προσπαθούσε να μου κατεβάσει το παντελόνι και το εσώρουχο. Το κατέβασε μέχρι ένα σημείο, μου έσκισε και το εσώρουχο. Φώναζα βέβαια, πάλευα ό,τι μπορούσα να παλέψω και κάποια στιγμή μάλλον φοβήθηκε γιατί είναι μια είσοδος που μπαινοβγαίνει πολύς κόσμος. Είναι πολυκατοικία».

Τα ουρλιαχτά της γυναίκας τον έκαναν να φοβηθεί και να το σκάσει από την πόρτα. Η γυναίκα δεν κατάφερε να δει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του καθώς όπως λέει φορούσε μάσκα και κουκούλα.

«Δεν μίλησε καθόλου. Το μόνο που προσπαθούσε αυτό να κάνει, να μου κατεβάσει το παντελόνι. Δεν κατάφερα να δω πολλά πράγματα γιατί φορούσε κουκούλα και μάσκα. Έφυγε τρέχοντας. Άνοιξε την πόρτα, από τις φωνές μου μάλλον φοβήθηκε».

«Έκλαιγα δύο μέρες»

Η γυναίκα βρίσκεται ακόμη σε σοκ. Δεν μπορεί να πιστέψει τι της συνέβη μέρα μεσημέρι στην πολυκατοικία που μένει η κόρη της και τι άλλο θα μπορούσε να της συμβεί αν ο δράστης οπλοφορούσε.

«Έκανα δύο μέρες να συνέλθω. Έκλαιγα συνέχεια χωρίς λόγο. Αυτό μου είπαν τα παιδιά μου ότι ήσουν τυχερή που δεν είχε κάτι πάνω του. Μπορούσε να σε χτυπήσει, μπορούσε να σε σκοτώσει. Ένα μαχαίρι, ένα κατσαβίδι οτιδήποτε».

Και να σκεφτεί κανείς πως η 59χρονη γυναίκα μόλις είχε έρθει στην Αθήνα για τις τελευταίες ετοιμασίες του γάμου της κόρης της που πάντρεψε τελικά δύο μέρες μετά την επίθεση.

Η 59χρονη πήγε στην Ασφάλεια και κατήγγειλε το περιστατικό, με την ίδια να λέει πως πριν μερικούς μήνες υπήρξε κι άλλο αντίστοιχο περιστατικό στην περιοχή.

«Η κόρη μου είπε ότι πριν κάτι μήνες ακούστηκε ότι κάποιος εκεί στην Αργυρούπολη κυκλοφορεί. Νέος άνδρας και επιτίθεται μέρα μεσημέρι σε κοπέλες. Προσπαθεί να της προσεγγίσει, να τις πλησιάσει», είπε η 59χρονη.

«Το θέμα είναι να βρεθεί γιατί αν το έκανε έτσι μέρα μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο μπορεί να το κάνει οπουδήποτε και στην οποιαδήποτε. Η μαμά μου έχει και μια Α μυϊκή δύναμη και αντιστάθηκε οπότε ίσως και τον κούρασε.

Αν ήταν κάποια άλλη, προφανώς δεν θα τα είχε καταφέρει. Και η πιλοτή μας είναι κλειστή. Μόνο ένα άτομο άκουσε τη «βοήθεια» που φώναζε η μαμά μου», ανέφερε η κόρη της.

Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του δράστη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βασιλιάς Κάρολος: Εντοπίστηκε τεράστια χασισοφυτεία δίπλα στο σπίτι του

Κόσμος 06.10.2025
«Μας τελείωσαν οι πολύ μεγάλες σακούλες τεκμηρίων για να περισυλλέξουμε και τα 225 φυτά»

Έβερεστ: «Φοβήθηκα μη θαφτώ ζωντανός» ‑ Σε εξέλιξη η τεράστια επιχείρηση διάσωσης των εγκλωβισμένων ορειβατών

Κόσμος 06.10.2025
Σφοδρή χιονοθύελλα άφησε εκατοντάδες ανθρώπους αποκλεισμένους στις απομακρυσμένες πλαγιές του όρους Έβερεστ, οδηγώντας σε μια μαζική επιχείρηση διάσωσης

Γκρέτα Τούνμπεργκ από το «Ελ. Βενιζέλος»: Μπροστά στα μάτια μας εξελίσσεται μια γενοκτονία

Κόσμος 06.10.2025
«Ποτέ δεν θα καταλάβω πώς οι άνθρωποι μπορούν να είναι τόσο κακοί» δήλωσε η ίδια

Τραγικό φινάλε στην εξαφάνιση της 50χρονης στο Χαϊδάρι: Βρέθηκε νεκρή στα αζήτητα νοσοκομείου

Ελλάδα 06.10.2025
Είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο από τη Νέα Σμύρνη και εκεί, άφησε την τελευταία πνοή της

Αργυρούπολη: «Ούρλιαζα όταν μου κατέβασε το παντελόνι» λέει η 59χρονη

Ελλάδα 06.10.2025
Η 59χρονη πήγε στην Ασφάλεια και κατήγγειλε το περιστατικό, με την ίδια να λέει πως πριν μερικούς μήνες υπήρξε κι άλλο αντίστοιχο περιστατικό στην περιοχή

Πέθανε ο πατέρας Λάμπρος μετά τη δολοφονία της κόρης του από τον εγγονό του στη Λάρισα

Ελλάδα 06.10.2025
Ο ιερέας ήταν πατέρας της 52χρονης που σκότωσε ο γιος της τον Μάιο στη Λάρισα, με 25 μαχαιριές

Φθιώτιδα: Αρκούδα επιτίθεται σε κυψέλες μελισσοκόμου ‑ Δείτε βίντεο

Ελλάδα 06.10.2025
Κάμερα μελισσοκόμου στα Αργύρια Φθιώτιδας κατέγραψε την επίθεση αρκούδας σε κυψέλες

Μαρία Καρυστιανού: Κατέθεσε νέο αίτημα εκταφής για την κόρη της Μάρθη

Ελλάδα 06.10.2025
Είναι το τρίτο αίτημα μέσα σε λίγους μήνες

Χάος σε πτήση: Φορούσε «15 μάσκες» και φώναζε ότι οι ομοφυλόφιλοι του προκαλούσαν καρκίνο

Κόσμος 06.10.2025
Ο επιβάτης βρήκε χρόνο ανάμεσα στα ουρλιαχτά να παίξει ένα γύρο Candy Crush στο κινητό του