E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πάνος Ρούτσι – Η σύζυγος του «άδειασε» τον Βασίλη Μπισμπίκη: «Εμείς δεν τον καλέσαμε ποτέ στο Σύνταγμα»

Δείτε το βίντεο

Δημοσίευση 5/10/2025 | 17:15

Πάνος Ρούτσι – Η σύζυγος του «άδειασε» τον Βασίλη Μπισμπίκη: «Εμείς δεν τον καλέσαμε ποτέ στο Σύνταγμα»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου ήταν το πρωί της Κυριακής (5/10) η Μιρέλα Ρούτσι. Η σύζυγος του Πάνου Ρούτσι, που συνεχίζει για 21η ημέρα την απεργία πείνας στην Πλατεία Συντάγματος, μίλησε για τον υπεράνθρωπο αγώνα που δίνει εκείνος, απαιτώντας από την κυβέρνηση την εκταφή του γιου του, που “χάθηκε” στην τραγωδία των Τεμπών, και τη διενέργεια τοξικολογικών εξετάσεων για να εξακριβωθεί η αιτία του θανάτου του.

Μάλιστα, η άτυχη μητέρα δεν δίστασε να “αδειάσει” τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος τις προηγούμενες ώρες βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας για να συμπαρασταθεί στον Πάνο Ρούτσι, τονίζοντας ότι πήγε στο σημείο μετά από κάλεσμα του απεργού προς το πρόσωπό του και προς το πρόσωπο της Δέσποινας Βανδή.

«Όχι, κατηγορηματικά όχι, δεν τους καλέσαμε στο Σύνταγμα. Δεν ξέρω τι εννοούσε όταν το είπε, εμένα με πήραν τηλέφωνο και μου το είπανε. Δε νομίζω να το ζήτησε ούτε ο σύζυγός μου, γιατί τον ρώτησα και μου είπε όχι», σχολίασε χαρακτηριστικά η Μιρέλα Ρούτσι.

«Έχουν έρθει κι άλλοι άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου. Εγώ, προσωπικά, δε θέλω να δω κανέναν πολιτικό να βρεθεί στο ένα μέτρο από εμένα. Αυτό που θέλω είναι το αυτονόητο, να μας δώσουν το δικαίωμα και την εντολή να γίνει η εκταφή και οι τοξικολογικές εξετάσεις, για να μάθουμε την ακριβή αιτία θανάτου», υπογράμμισε η άτυχη μητέρα του Ντένις Ρούτσι.

«Με τη στάση τους δολοφονούν αργά τον σύζυγό μου κι αν αφήσει αύριο-μεθαύριο την τελευταία του πνοή εκεί, αυτοί θα έχουν την ευθύνη. Μόνο ένας ένοχος μπορεί να κάνει με τόσο πείσμα κάτι και να μη μας δίνει το αυτονόητο: από τι πέθανε το παιδί μου;», κατέληξε η Μιρέλα Ρούτσι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο πιο ανατρεπτικός Sexiest Man Alive του People είναι σίγουρα ο φετινός κάτοχος του τίτλου

Celebrity Stories 07.11.2025
Ένας τίτλος που ξεπερνάει το σεξαπίλ: Η νέα εποχή των ανδρών στο σινεμά και την τηλεόραση

Λοταρία στο Παρίσι κληρώνει… τάφους «δίπλα» στον Τζιμ Μόρισον και τον Όσκαρ Ουάιλντ

Παράξενα Χτες
Οι αιτήσεις για τη λαχειοφόρο αγορά άνοιξαν τη Δευτέρα και θα κλείσουν στις 31 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το Δημαρχείο, με κάθε συμμετέχοντα να υπόκειται σε τέλος εγγραφής 125 ευρώ

Γυναίκα δουλεύει ως μοντέλο χεριών για μεγάλες εταιρείες και βγάζει 2.271 ευρώ την ημέρα

Παράξενα Χτες
Το μοναδικό προαπαιτούμενο είναι να διατηρεί τα χέρια της σε καλή κατάσταση - «Η φωτογράφηση είναι ιδιαίτερα δύσκολη καθώς μπορεί να διαρκέσει έως και 12 ώρες», δηλώνει

Δανάη Μπάρκα: Όταν δεν είχες χρήματα ούτε για τσιγάρα, μου έβαζες μουσική στο σπίτι για να μην ακούω τα κλάματά σου

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός και παρουσιάστρια ευχήθηκε δημόσια στη μητέρα της για τα γενέθλιά της

Τσιμτσιλή – Λιάγκας – Καινούργιου στο πλευρό του Γκλέτσου μετά τις δηλώσεις της Μουτίδου

TV Buzz Χτες
Μετά το επεισόδιο στο Real View οι παρουσιαστές πήραν θέση για τα σχόλια της Μουτίδου και τη φράση που προκάλεσε κύμα αντιδράσεων

Σμαράγδα Καρύδη: «Ο μπαμπάς μου τα τελευταία χρόνια πριν φύγει, ταλαιπωρήθηκε αρκετά»

Celebrity Stories Χτες
Η εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα της, για τη γνωριμία των γονιών της και για την προσωπική της ζωή πριν τον Θοδωρή Αθερίδη

Καρβέλας: «Κάθε φορά που τον ακούω να τραγουδάει με πιάνουν τα γέλια, πιο χάλια φωνή δεν υπάρχει»

Celebrity Stories Χτες
Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης σε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη

Μέγκαν Μαρκλ: Επιστρέφει στην υποκριτική μετά από οκτώ χρόνια

Tabloid Χτες
«Ήταν πολύ γλυκιά και προσιτή σε όλους»