E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χάος στο δημοτικό συμβούλιο Μεσολογγίου: «Θα κυκλοφορείτε με φουστίτσα»

Φορτισμένη...η ατμόσφαιρα

Δημοσίευση 30/9/2025 | 18:23

Χάος στο δημοτικό συμβούλιο Μεσολογγίου: «Θα κυκλοφορείτε με φουστίτσα»

Η κατάσταση «ξέφυγε» στον Δήμο Μεσολογγίου, καθώς ένταση και ... προσβλητικές εκφράσεις σημάδεψαν τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με το aixmi-news.gr αφορμή ήταν ο οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας, ενώ στο επίκεντρο της έντασης βρέθηκαν ο πρώην Δήμαρχος Νίκος Καραπάνος και ο Πρόεδρος των Εργαζομένων Δήμου Μεσολογγίου Βασίλη Μπαρμπετάκης.

Μια παρατήρηση του Νίκου Καραπάνου σχετικά με την τοποθέτηση της διευθύντριας του δήμου Αρετής Γκόρου, την οποία ο πρώην Δήμαρχος εξέλαβε ως αλλαγή στάσης που ενδεχομένως να προέκυψε για να ευνοηθεί στις κρίσεις υπαλλήλων που αναμένονται, φαίνεται ότι ήταν η αιτία των αντεγκλήσεων μεταξύ των δύο που κατέληξαν σε… απρεπείς εκφράσεις.

Ο κ. Μπαρμπετάκης πήρε αμέσως τον λόγο και με επιθετικό τρόπο απείλησε τον κ. Καραπάνο με Εισαγγελέα. Ο τελευταίος θεώρησε ότι απειλείται η θεσμική του υπόσταση με αποτέλεσμα να απαντήσει έντονα και να ανάψουν τα αίματα. «Κε Μπαρμπετάκη θα κυκλοφορείτε στον δρόμο με φουστίτσα» είπε μεταξύ άλλων πάνω στην ένταση ο κ. Καραπάνος θέλοντας να δείξει ότι η στάση του Προέδρου των Εργαζομένων δεν δείχνει αμεροληψία.

Μέχρι και το τηλεφωνικό απόρρητο μπήκε στο στόχαστρο
Προηγουμένως ο Καραπάνος αποκάλυψε ότι είχε λάβει μήνυμα ευχαριστιών από την Γκόρου και της επέρριψε αλλαγή στάσης ενώ ανέφερε ότι έχει και συγγενική σχέση με τον Μπαρμπετάκη. Μάλιστα προέτρεψε για του λόγου το αληθές να γίνει άρση και του τηλεφωνικού απορρήτου αν χρειαστεί!

Η ατμόσφαιρα στην αίθουσα ήταν ούτως ή άλλως φορτισμένη και από τα προηγούμενα θέματα οπότε ήρθε και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Γεγονός είναι ότι η κατάσταση αυτή δεν τιμά κανέναν όμως οι αιρετοί είναι αυτοί που μπορούν να εκφράζουν πολιτικές απόψεις, αφού γι’ αυτό οι πολίτες τους έδωσαν την ψήφο τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πρώην αστυνομικός και TikToker

Ελλάδα 30.09.2025
Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί το επόμενο διάστημα

Πάνος Ρούτσι: «Να μην τολμήσουν να πειράξουν τον τάφο του παιδιού μου χωρίς την έγκριση μου»

Ελλάδα 30.09.2025
Ο πατέρας του Ντένις, θύματος των Τεμπών, συνεχίζει την απεργία πείνας στο Σύνταγμα

Καιρός: Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία το διήμερο Πέμπτη ‑ Παρασκευή, πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα

Καιρός 30.09.2025
Βαρομετρικό χαμηλό που σχηματίζεται στη νότια Ιταλία το απόγευμα της Τετάρτης αναμένεται να κινηθεί προς το Ιόνιο, προκαλώντας έντονα φαινόμενα σε πολλές περιοχές της χώρας από την Πέμπτη

Σοκ στη Γαλλία: Έριξαν από το παράθυρο τον πρέσβη της Νοτίου Αφρικής

Κόσμος 30.09.2025
Η σύζυγος του δήλωσε χθες την εξαφάνιση του στις γαλλικές αστυνομικές αρχές λέγοντας ότι έλαβε ένα ανησυχητικό μήνυμα εκ μέρους του.

Σεισμός 6,7 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες

Κόσμος 30.09.2025
Σεισμός μεγέθους 6,7 βαθμών σημειώθηκε στις Φιλιππίνες, σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικού Κέντρου (EMSC).

Τελεσίγραφο Τραμπ στη Χαμάς: Έχετε 3‑4 ημέρες για να απαντήσετε, αν αρνηθείτε το Ισραήλ θα κάνει αυτό που πρέπει

Κόσμος 30.09.2025
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ είπε ότι οι δυνατότητες για διαπραγμάτευση είναι περιορισμένες

Αγριο έγκλημα στην Ιταλία: Σκότωσε με μία πέτρα την σύζυγό του και εξαφανίστηκε

Κόσμος 30.09.2025
Οι Αρχές αναζητούν τον δράστη, ενώ έντονη ανησυχία υπάρχει και για την τύχη των δύο ανήλικων παιδιών της οικογένειας

Θρίλερ στο Παρίσι: Βρέθηκε νεκρός ο πρέσβης της Νότιας Αφρικής – Έπεσε από τον 22ο όροφο ξενοδοχείου

Κόσμος 30.09.2025
Πιστεύεται ότι αυτοκτόνησε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες

Τείχος από drones στήνεται πάνω από την Ευρωπαϊκή Ένωση: Πώς θα λειτουργήσει και τι θα κερδίσει η Ελλάδα

Κόσμος 30.09.2025
Δημιουργείται ένα πολυεπίπεδο σύστημα ανίχνευσης και αναχαίτισης εχθρικών αεροσκαφών με ραντάρ και αισθητήρες που θα μπλοκάρουν κάθε ανεπιθύμητο UAV