E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μυστήριο το κίνητρο της αδελφοκτονίας στη Θεσσαλονίκη: «Είχαν πολύ καλή σχέση, φαίνεται ότι ήταν μία ασήμαντη αφορμή»

«Είχαν πολύ καλή σχέση, φαίνεται ότι ήταν μία ασήμαντη αφορμή»

Δημοσίευση 22/9/2025 | 13:23

Μυστήριο το κίνητρο της αδελφοκτονίας στη Θεσσαλονίκη: «Είχαν πολύ καλή σχέση, φαίνεται ότι ήταν μία ασήμαντη αφορμή»

Το κίνητρο που οδήγησε τον 50χρονο να σκοτώσει την 59χρονη αδελφή του στη Θεσσαλονίκη ψάχνουν οι αστυνομικοί, ενώ και ο ίδιος ο κατηγορούμενος «δεν έχει βοηθήσει σε αυτό», όπως διευκρίνισε σε δηλώσεις της στην ΕΡΤ η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου.

Εντωμεταξύ, η νεκροψία-νεκροτομή –σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr– έδειξε ότι η άτυχη 59χρονη, παρότι έχασε τη ζωή της μέσα σε ελάχιστο χρόνο και ήταν ιδιαίτερα ευάλωτη λόγω του εγκεφαλικού που είχε υποστεί, προσπάθησε να ξεφύγει από τον βρόχο που είχε δημιουργήσει στον λαιμό της ο 50χρονος αδερφός της και προσπάθησε να σωθεί, καθώς βρέθηκαν σημάδια πάλης και αντίστασης.

Ο θάνατος της 59χρονης ήταν ασφυκτικός και γρήγορος, σύμφωνα με το αποτέλεσμα της νεκροψίας-νεκροτομής που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί. Η δολοφονία έγινε το πρωί του περασμένου Σαββάτου, όταν ο ίδιος ο αδερφός της την έπνιξε τυλίγοντας γύρω από τον λαιμό της μια σακούλα σούπερ μάρκετ σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη.

Πάντως, τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν δείχνουν να υπήρχε πρόβλημα μεταξύ τους στο παρελθόν. «Ακόμη και τώρα, τώρα που συνεχίζεται η προανάκριση για αυτόν τον άνθρωπο, δεν υπάρχει καμία αναφορά περί ενδοοικογενειακής βίας για οποιοδήποτε περιστατικό», ανέφερε στις σημερινές της δηλώσεις η κ. Δημογλίδου.

«Ίσα ίσα αναφέρεται στους αστυνομικούς ότι είχαν πολύ καλή σχέση και ότι ο ένας φρόντιζε τον άλλον», επεσήμανε, προσθέτοντας πως φαίνεται ότι ήταν μία ασήμαντη αφορμή που προκάλεσε αυτό το γεγονός.

Σε ερώτηση αν έδρασε μόνος του, απάντησε πως «δεν υπάρχει κάποια άλλη ένδειξη. Ο ίδιος τηλεφώνησε στην Αστυνομία και ανέφερε πως έχει σκοτώσει την αδελφή του».

Το βίντεο της 59χρονης

Η 59χρονη γυναίκα είχε πάρει εκείνο το πρωί εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν δύο εβδομάδες μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο αδελφός της τη μετέφερε στο σπίτι της και μάλιστα είχε ψωνίσει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, προτού τη σκοτώσει.

Σε βίντεο μάλιστα που προκαλεί ερωτήματα η 59χρονη φαίνεται να ευχαριστεί τον αδελφό της, ενώ παράλληλα μιλάει για άτομα που προσπάθησαν «να τη φάνε», αλλά δεν τα κατάφεραν.

Στο βίντεο που έφερε στο «φως» το πρωί της Δευτέρας 22/9 η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA», η 59χρονη ευχαριστούσε τον αδελφό της για τη στήριξη που της παρείχε, ενώ ήταν στο νοσοκομείο, ενώ παράλληλα έλεγε -χωρίς να διευκρινίζει για ποιους πρόκειται- «προσπαθήσατε να με φάτε, αλλά δεν τα καταφέρατε».

«Πίστευα ότι δεν θα μου συμβεί κάτι στο παρόν, βέβαια ποτέ δεν είχα κάτι δεδομένο όπως την υγεία, την αγάπη, τους φίλους, τους συγγενείς.

Με βρήκε ένα ισχαιμικό εγκεφαλικό, ελαφρύ λένε, αλλά εάν σκεφτείς ότι σήμερα το πρωί μόνη μου ξεράθηκα στο πάτωμα μην μπορώντας να κουνήσω αριστερό πόδι και χέρι καταλαβαίνετε… Ο φόβος μην το παίξω μάγκας ήταν ναι… όλα καλά, καλά που πρόλαβα και έκανα διακοπές με την ψυχή μου και να είστε σίγουροι οι καλοπροαίρετοι που με αγαπάτε πραγματικά θα είμαι πάλι εδώ, οι κακοπροαίρετοι να έχουν ευλογίες. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Υπάρχει σχέδιο λέει ένας εξαιρετικός επιστήμονας.

Έτυχε ο αδελφός ο αγαπημένος μαζί με τη σύζυγό του και τα παιδιά να είναι στο εξωτερικό, οπότε μέχρι αύριο το βράδυ δεν μπορούν να είναι εδώ. Τους αγαπώ όμως και ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου για τη σκέψη σας.

Θα είμαι δυνατή και πιο δυνατή από πριν και παρόλο που προσπάθησαν κάποιοι να με φάνε δεν θα γίνει το δικό τους, δεν θα γίνει… ελαφρύ ισχαιμικό», έλεγε χαρακτηριστικά στο βίντεό της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βραζιλία – Ιαπωνία 2‑1: Πρόκριση στους «16» με ανατροπή και σάμπα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η Σελεσάο βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά ο Αντσελότι ρίσκαρε, άλλαξε το σύστημα και πέρασε στους «16» - επόμενος αντίπαλος ο νικητής Ακτής Ελεφαντοστού - Νορβηγίας

Νότια Κορέα: 160 αστυνομικοί στο αεροδρόμιο για την εθνική ‑ Απειλούν να σκοτώσουν τον προπονητή

E-Daily 3.Left Χτες
Έρευνα για την κακή απόδοση της εθνικής ομάδας ζήτησε και ο πρόεδρος της χώρας

Καταδίωξη από τη Θεσπρωτία στην Πρέβεζα‑ Μοτοσικλετιστής σήκωσε τις αρχές στο πόδι

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σε βάρος του δικυκλιστή σχηματίζεται δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση και παραβάσεις του ΚΟΚ

WhatsApp: Νέα αλλαγή στην εφαρμογή – Οι χρήστες θα συνδέονται με ονόματα και όχι αριθμό τηλεφώνου

E-Daily 3.Left Χτες
Η πλατφόρμα εισάγει ονόματα χρηστών, τα οποία θα σας επιτρέπουν να επικοινωνείτε με άλλους χρήστες, χωρίς να χρειάζεται να μοιραστείτε τον αριθμό τηλεφώνου σας μαζί τους

Μυστήριο στα 3.000 πόδια: Αεροσκάφος συγκρούστηκε με drone πριν προσγειωθεί στο JFK

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το περιστατικό ανέφερε ο πιλότος, ενώ η εταιρία διαβεβαίωσε πως κανείς επιβάτης δεν κινδύνευσε

Κοντά στην αποχώρηση από τους Λέικερς ο Λεμπρόν Τζέιμς ‑ Του ζήτησαν ραντεβού, όμως δεν μπορούσε επειδή έπαιζε γκολφ

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Αμερικανός σταρ δεν φαίνεται πως είναι και πολύ «ζεστός» για την παραμονή του στην ομάδα του Λος Αντζελες

Δήμος Θεσσαλονίκης: Επίδομα ύψους 1.000 ευρώ για τη γέννηση τρίτου και τέταρτου παιδιού

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ανακοινώθηκε, μεταξύ άλλων, η διάθεση διαμερισμάτων με προσιτό ενοίκιο σε οικονομικά ευάλωτες οικογένειες και η δημιουργία προγράμματος κατ` οίκον υποστήριξης της μητρότητας με κοινωνικό βοηθό

Η στιγμή της σύλληψης των υπόπτων για το μακελειό με τους 6 νεκρούς στη Γερμανία, έπεσαν σε μπλόκο ενώ προσπαθούσαν να το σκάσουν

E-Daily 2.TopNews Χτες
Οι πυροβολισμοί έπεσαν κοντά σε παιδικό σταθμό στο Stade της Βόρειας Γερμανίας ενώ οι γονείς παραλάμβαναν τα παιδιά τους - Το κίνητρο πίσω από την επίθεση φέρεται να είναι οι προσωπικές διαφορές

Τρόμος σε ροντέο στη Νέα Υόρκη: Ταύρος ποδοπάτησε 25χρονο αναβάτη, δείτε βίντεο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Βίντεο καταγράφει τη στιγμή που ο αθλητής εκτοξεύεται από το ζώο και παρασύρεται στο έδαφος – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Ηράκλειο: Σώθηκε από θαύμα μωρό 11 μηνών που κατάπιε ελατήριο

Ελλάδα Χτες
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί αφαίρεσαν το ξένο σώμα

Τουρκία: Οργή Τσελίκ για την απόφαση του Ισραήλ να αναγνωρίσει τη Γενοκτονία των Αρμενίων

Κόσμος Χτες
Στον χορό των τουρκικών επιθέσεων κατά του Ισραήλ και προσωπικά κατά του Νετανιάχου μπήκε και ο αντιπρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος Ερντογάν, Ομέρ Τσελίκ

Έφτιαξε προφίλ της πρώην συντρόφου του στο Tinder – Καλούσε αγνώστους να την βιάσουν

Κόσμος Χτες
Ποινή φυλάκισης 8 ετών επιβλήθηκε στον 36χρονο που επιχείρησε να εκδικηθεί την πρώην σύντροφό του