E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πακιστάν: Κατηγορείται 22χρονος για τη δολοφονία της 17χρονης TikToker Σάνα Γιουσάφ

Η Γιουσάφ, που είχε απορρίψει κατ’ επανάληψη τις προτάσεις του 22χρονου, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της τον Ιούνιο

Δημοσίευση 21/9/2025 | 18:17

Πακιστάν: Κατηγορείται 22χρονος για τη δολοφονία της 17χρονης TikToker Σάνα Γιουσάφ

Ένας 22χρονος άνδρας κατηγορήθηκε επισήμως στο Ισλαμαμπάντ του Πακιστάν για τη δολοφονία της 17χρονης αστέρας του TikTok, Σάνα Γιουσάφ, η οποία είχε απορρίψει κατ’ επανάληψη τις προτάσεις του.

Το περιστατικό, που σημειώθηκε τον Ιούνιο, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο Πακιστάν, με μηνύματα συμπαράστασης αλλά και σχόλια που έριχναν ευθύνες στο θύμα, πυροδοτώντας μια σκληρή δημόσια συζήτηση για τη θέση των γυναικών στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο Ούμαρ Χαγιάτ, γιος πρώην δημοσίου υπαλλήλου και ο ίδιος χρήστης του TikTok, συνελήφθη λίγο μετά το έγκλημα και παραδέχτηκε αρχικά την πράξη του. Το Σάββατο όμως, στο δικαστήριο του Ισλαμαμπάντ, δήλωσε αθώος. «Όλες οι κατηγορίες εναντίον μου είναι αβάσιμες και ψευδείς», είπε στον δικαστή.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο Χαγιάτ εισέβαλε στο σπίτι της Γιουσάφ στην πρωτεύουσα, την πυροβόλησε δύο φορές, άρπαξε το κινητό της και τράπηκε σε φυγή. Είχε προηγουμένως αποπειραθεί επανειλημμένα να τη συναντήσει, χωρίς επιτυχία.

Η Σάνα Γιουσάφ είχε ήδη μισό εκατομμύριο ακολούθους στο Instagram, ενώ μετά τον θάνατό της ο λογαριασμός της στο TikTok ξεπέρασε τα δύο εκατομμύρια. Στα βίντεό της μοιραζόταν στιγμές από αγαπημένα καφέ, προϊόντα περιποίησης και παραδοσιακές φορεσιές. Το τελευταίο της βίντεο στο Instagram την έδειχνε να γιορτάζει τα γενέθλιά της, κόβοντας τούρτα ανάμεσα σε μπαλόνια.

Η υπόθεση ανέδειξε για άλλη μια φορά τη δημοφιλία του TikTok στο Πακιστάν, όπου εκατομμύρια νέοι –και ιδιαίτερα γυναίκες– βρίσκουν φωνή και εισόδημα μέσα από την πλατφόρμα, σε μια κοινωνία όπου λιγότερο από το ένα τέταρτο των γυναικών συμμετέχει στην επίσημη αγορά εργασίας.

Με πληροφορίες από BBC

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σέρρες: Συνελήφθη διαιτητής αγώνων τάε κβον ντο για «στήσιμο» αγώνων ‑ Πιάστηκε επ` αυτοφώρω

E-Daily 2.TopNews Χτες
Μεταξύ άλλων, υποσχόταν διακρίσεις, ένταξη στην Εθνική ομάδα και μόρια για πανεπιστήμιο

Ο επικεφαλής της OpenAI ίσως μπορούσε να αποτρέψει πολύνεκρη επίθεση σε σχολείο ‑ Ζήτησε «συγγνώμη»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο επικεφαλής της OpenAI Σαμ Αλτμαν ζήτησε συγγνώμη από την κοινότητα του Τάμπλερ Ριτζ

«Εγώ κι εσύ μαζί»: Απίθανη ανάρτηση Μακρόν για συνάντηση με Μητσοτάκη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Μακρόν δίνει το στίγμα της ελληνογαλλικής φιλίας με το «Εγώ κι εσύ μαζί» από Αλκίνοο και Πανούση

Βαρβαρότητα σε live μετάδοση σε reality στη Σερβία

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στο πλατό του Elita

Επικό σύνθημα οπαδών του Αρη για Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Έλα εδώ καλό μου παλικάρι…»

E-Daily 3.Left Χτες
Αποθέωση για τον «Greek Freak» που βρίσκεται στο «Αλεξάνδρειο» με τον αδερφό του Θανάση, τη μητέρα τους Βερόνικα και τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Αρης, Ρίτσαρντ Σιάο.

Δημοσκόπηση GPO: Στο 29,6% η ΝΔ, στο 15,9% το ΠΑΣΟΚ στην εκτίμηση ψήφου

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η Νέα Δημοκρατία καταγράφει πτώση της τάξης του 2,3% στην πρόθεση ψήφου, υποχωρώντας στο 23,8%

Ακαθάριστα οικόπεδα: Νέοι κανόνες και πρόστιμα – Τι αλλάζει με τον νόμο για την πυροπροστασία

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σημαντικές αλλαγές στο πλαίσιο για τον καθαρισμό οικοπέδων και την πρόληψη πυρκαγιών φέρνει νέα νομοθετική ρύθμιση, με αυστηρότερους ελέγχους αλλά και διαφοροποιημένα πρόστιμα για τους παραβάτες.

Λάρισα: Αυτοκίνητο τυλίγεται στις φλόγες στη μέση του δρόμου ‑ Δείτε βίντεο

Ελλάδα Χτες
Oι επιβαίνοντες πρόλαβαν να απομακρυνθούν έγκαιρα από το φλεγόμενο όχημα

Συνελήφθη διαιτητής Taekwondo για «στημένους» αγώνες, ζητούσε 1.000 ευρώ από αθλητές

Ελλάδα Χτες
Υποσχόταν διάκριση, ένταξη στην Εθνική και μόρια για πανεπιστήμιο – Πιάστηκε επ’ αυτοφώρω με τα χρήματα

Αυτές είναι οι πιο σεισμογενείς περιοχές στην Ελλάδα ‑ Νέα έκθεση από το ΑΠΘ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Πέντε ζώνες σεισμικής επικινδυνότητας στον νέο χάρτη - Ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο» και τι αλλάζει στον αντισεισμικό σχεδιασμό