E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καβγάς στην κουζίνα του Ουίνδσορ: Μυστικοί πράκτορες δοκίμαζαν τα πιάτα και τσακώθηκαν με τους βασιλικούς σεφ, ενώ ο Τραμπ έτρωγε

Τι έγινε στο παρασκήνιο του βασιλικού δείπνου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 19/9/2025 | 19:22

Καβγάς στην κουζίνα του Ουίνδσορ: Μυστικοί πράκτορες δοκίμαζαν τα πιάτα και τσακώθηκαν με τους βασιλικούς σεφ, ενώ ο Τραμπ έτρωγε

Το πολυτελές δείπνο στο Κάστρο του Ουίνδσορ, που βρέθηκε στο επίκεντρο της επίσημης επίσκεψης του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στη Βρετανία, σημαδεύτηκε από έναν έντονο καβγά στο παρασκήνι.

Στο εντυπωσιακό γεύμα φιλοξένησε τον Τραμπ και τη σύζυγό του Μελάνια ο βασιλιάς Κάρολος, μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την πριγκίπισσα Κέιτ, παρουσία δεκάδων κορυφαίων επιχειρηματιών και διπλωματών από τις δύο πλευρές του Ατλαντικού.

Ενώ οι 160 επίτιμοι καλεσμένοι απολάμβαναν το τριών πιάτων δείπνο στην αριστοκρατική αίθουσα του κάστρου, η ατμόσφαιρα στην κουζίνα γινόταν εκρηκτική. Πηγές ανέφεραν ότι μέλη της Μυστικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ εισέβαλαν στην κουζίνα για να επιβλέπουν την προετοιμασία από τους βασιλικούς σεφ και μάλιστα δοκίμαζαν το φαγητό, κάτι που θεωρήθηκε ενοχλητικό, σύμφωνα με την Daily Mail.

Οι καλεσμένοι δεν αντιλήφθηκαν τίποτα, ωστόσο στην κουζίνα η ένταση κλιμακώθηκε σε λεκτική αντιπαράθεση με υψωμένους τόνους ανάμεσα στους Αμερικανούς πράκτορες και το προσωπικό, πριν τελικά τα πνεύματα ηρεμήσουν.

Τι περιλάμβανε το μενού στο βασιλικό δείπνο για τον Ντόναλντ Τραμπ

Το μενού, γραμμένο στα γαλλικά, περιλάμβανε πανακότα από κάρδαμο Χάμπσαϊρ με μπισκότο παρμεζάνας και σαλάτα ορτυκιού ως πρώτο πιάτο, κοτόπουλο Νόρφολκ με κολοκυθάκια και σάλτσα με θυμάρι για κυρίως, και παγωτό βανίλια με σορμπέ βατόμουρο Κεντ και βραστά δαμάσκηνα για επιδόρπιο. Συνοδευόταν από εκλεκτά κρασιά, σαμπάνιες και σπάνια ποτά, ανάμεσά τους και ένα πόρτο του 1945 προς τιμήν του 45ου προέδρου των ΗΠΑ.

Παρότι είναι γνωστό ότι ο Τραμπ απέχει από το αλκοόλ, οι υπόλοιποι καλεσμένοι απόλαυσαν και ένα ειδικό κοκτέιλ που δημιουργήθηκε για την περίσταση, το «Transatlantic whisky sour».

Στην κεντρική θέση του 47 μέτρων τραπεζιού κάθισε ο βασιλιάς Κάρολος δίπλα στον Τραμπ, ο οποίος είχε και τη συντροφιά της πριγκίπισσας της Ουαλίας, την οποία μάλιστα επαίνεσε αρκετές φορές. Απέναντι, η Μελάνια βρισκόταν ανάμεσα στη βασίλισσα Καμίλα και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. Οι κάμερες έδειχναν μια φιλική ατμόσφαιρα μεταξύ των δύο πλευρών – χωρίς κανείς από τους καλεσμένους να γνωρίζει τι συνέβαινε στο παρασκήνιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε η σκυλίτσα του Γιώργου Μαζωνάκη, Αρίθα – Δύσκολες στιγμές για τον τραγουδιστή

Tabloid 19.09.2025
Είχε υιοθετήσει την Αρίθα μετά τις πυρκαγιές στην ανατολική Αττική

Τζίμι Κίμελ: Την πρώτη αντίδρασή του μετά το «μαύρο» στην εκπομπή αποκάλυψε ο Λέτερμαν

Media 19.09.2025
«Έχω νέα από τον Τζίμι», δήλωσε ο Λέτερμαν στο Atlantic Festival που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στη Νέα Υόρκη

Η Ρις Γουίδερσπουν αποκάλυψε το πραγματικό της όνομα ‑ Η έκπληξη της Τζένιφερ Ανιστον

Media 19.09.2025
Αν και είναι φίλες εδώ και 25 χρόνια, η ηθοποιός δεν ήξερε τη συγκεκριμένη πληροφορία για τη συνάδελφό της

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος παραιτήθηκε live από «Το Πρωινό»

Media 19.09.2025
Μετά από μία εβδομάδα στον τηλεοπτικό αέρα, ο συνεργάτης του Γιώργου Λιάγκα αποχώρησε

Πρεμιέρα GNTM : Ο Λάκης Γαβαλάς και η Ζενεβιέβ Μαζαρί αποκαλύπτουν τι θα δούμε απόψε

Media 19.09.2025
Λίγες ώρες πριν την αποψινή πρεμιέρα του έκτου κύκλου του GNTM, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή Breakfast@Star

Μαραντίνης για Χρηστίδου: «Κρατάω μόνο ότι είναι η μάνα των παιδιών μου»

Tabloid 19.09.2025
Ο λόγος που δε δημοσιεύει φωτογραφίες των γιων του

Ο Τιμ Μπάρτον και η Μόνικα Μπελούτσι ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν

Tabloid 19.09.2025
«Με μεγάλο σεβασμό και αμοιβαία αγάπη, η Μόνικα Μπελούτσι και ο Τιμ Μπάρτον αποφάσισαν να χωρίσουν»

Η Εθνική μπάσκετ διαψεύδει τις φήμες ότι ο Αργυρός ζήτησε 100.000 ευρώ για να τραγουδήσει

Tabloid 19.09.2025
Ο Νίκος Ζήσης, τεχνικός διευθυντής της Εθνικής, ξεκαθάρισε τα πράγματα μέσω Instagram