E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δημήτρης Αλεξάνδρου για Ιωάννα Τούνη: «Έχει προχωρήσει τη ζωή της και δε με ενοχλεί»

Δείτε το βίντεο

Δημοσίευση 16/9/2025 | 14:29

Δημήτρης Αλεξάνδρου για Ιωάννα Τούνη: «Έχει προχωρήσει τη ζωή της και δε με ενοχλεί»

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου φιλοξενήθηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον χωρισμό από την Ιωάννα Τούνη και τον 3χρονο γιο τους, Πάρη.

Στην ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για το αν ήθελαν να κρατήσουν το μωρό, όταν η Ιωάννα Τούνη έμεινε έγκυος, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επέλεξε να μην απαντήσει. «Αυτή τη συζήτηση δε θα ήθελα να την κάνω. Δε θα ήθελα να ακουστούν κάπως διαφορετικά τα πράγματα κι αργότερα ο γιος μου να διαβάσει κάτι και να πει «α, δεν ήθελε γιατί κάτι έγινε». Οπότε δε θα ήθελα να το συζητήσω. Θα ήθελα τέτοια κομμάτια που είναι πολύ προσωπικά και έχουν να κάνουν με εμένα και την Ιωάννα να μην τα συζητήσω γιατί δεν τα έχω πει στον γιο μου. Δε θα ήθελα ποτέ να μπει ο γιος μου και να διαβάσει κάτι, που δεν το έχει μάθει πρωτογενώς από εμένα. Για τον γιο μου θα κάνω τα πάντα» είπε χαρακτηριστικά.

Λίγο αργότερα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ρωτήθηκε αν θα τον ενοχλήσει το ενδεχόμενο να προχωρήσει η Ιωάννα Τούνη στην προσωπική της ζωή. «Όχι, έχει προχωρήσει τη ζωή της και δεν με ενοχλεί. Σίγουρα μετά τον χωρισμό, θέλοντας και μη, προχωράς» σημείωσε το μοντέλο.

Τον ενόχλησε που η influencer αποκάλυψε πως θα έπρεπε να έχει χωρίσει νωρίτερα από εκείνον; «Είναι σεβαστό για τον οποιονδήποτε άνθρωπο, πόσω μάλλον για την Ιωάννα, να λέει την αλήθεια του. Καλά έκανε και το έπραξε. Εγώ δεν μπορώ να πω για το τι σκέφτεται ο άλλος και το τι νιώθει. Τον άνθρωπο τον βλέπεις μετά τον χωρισμό, δεν τον βλέπεις πριν από αυτό ή κατά τη διάρκεια της σχέσης. Όλοι χαρακτηριζόμαστε σε οτιδήποτε κι αν κάνουμε, μετά τον χωρισμό» ανέφερε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: «Υπήρχαν μέρες που δεν μπορούσα να πάρω ανάσα»

Tabloid 16.09.2025
Το βίντεο από το σαλόνι του σπιτιού του

Αρρωστη η βασίλισσα Καμίλα – Δε θα παραστεί στην κηδεία της Δούκισσας του Κεντ

Tabloid 16.09.2025
Αναρρώνει από οξεία ιγμορίτιδα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Παλατιού

Stephen Graham: Η δυναμική ομιλία του στα Emmy 2025 ‑ «Τέτοια πράγματα δεν συμβαίνουν σε ένα παιδί σαν εμένα»

Tabloid 16.09.2025
Μια δυναμική ομιλία έδωσε ο Stephen Graham στα Emmy 2025 όταν παρέλαβε το βραβείο του.

Η Δέσποινα Βανδή με κόκκινο μαγιό στη θάλασσα

Social 16.09.2025
Δείτε την ανάρτηση που έκανε η τραγουδίστρια στο Instagram

Αννα Βίσση για Καλλιμάρμαρο: Τραγουδάω 3,5 ώρες αγνή χωρίς ουσίες και ας λένε διάφορα πίσω από την πλάτη μου

Tabloid 16.09.2025
Πλησιάζω σε μια ηλικία που είναι δύσκολη, αλλά εγώ δεν την αισθάνομαι, σχολίασε η τραγουδίστρια

Φάρμα: Έτσι διαμορφώθηκαν οι δύο ομάδες στην πρεμιέρα του Γ’ Κύκλου

TV Buzz 16.09.2025
Ποιοι κέρδισαν το σπίτι και ποιοι θα τη `βγάλουν` στις σκηνές;

Αλεξία Κούβελα: “Πήγαινα για ψώνια κι έλεγαν ότι δεν έχουν νούμερα στο μέγεθός μου, έκλαιγα στα δοκιμαστήρια”

Tabloid 16.09.2025
Tα στάδια που πέρασε η ίδια μέχρι να αποδεχθεί και να αγαπήσει την εικόνα της

Τρέλανε τα social media ξανά η ξανθιά Τζένιφερ Λόπεζ

Social 16.09.2025
«Είσαι ίδια η Γκουέν Στεφάνι» της γράφουν

Η πιο αμφιλεγόμενη μαμά του TikTok… τώρα ψάχνει την αγάπη στο Bachelorette

Tabloid 16.09.2025
Taylor Frankie Paul: Από το MomTok και το «Mormon Wives» στο νέο ριάλιτι