E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαρίσσα Λεμού: Το τραγικό λάθος στο νοσοκομείο που οδήγησε στο θάνατό της – Οι δραματικές τελευταίες μέρες

Τα συμπτώματα ξεκίνησαν από τσίμπημα εντόμου

Δημοσίευση 15/9/2025 | 20:47

Μαρίσσα Λεμού: Το τραγικό λάθος στο νοσοκομείο που οδήγησε στο θάνατό της – Οι δραματικές τελευταίες μέρες

Σοκ προκάλεσε στην ελληνική κοινότητα του Λονδίνου ο θάνατος της Μαρίσσας Λεμού, κόρης του Διαμαντή και της Μπέσσυς Λεμού, σε ηλικία μόλις 28 ετών. Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της το βράδυ της Παρασκευής 12 Σεπτεμβρίου από την οικονόμο της, ενώ οι γονείς της βρίσκονταν εκτός Λονδίνου: ο πατέρας στην Αθήνα και η μητέρα στο Μονακό με τους δίδυμους γιους της.

Όπως ανέφερε η εκπομπή Power Talk, το τραγικό περιστατικό ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας 8 Σεπτεμβρίου, όταν η Μαρίσσα Λεμού παρουσίασε τα πρώτα συμπτώματα μετά από τσίμπημα εντόμου: έντονη φαγούρα, ζάλη και πυρετό. Την Τρίτη 9/9 κάλεσε γιατρό στο σπίτι, ο οποίος της χορήγησε παρακεταμόλη και τη συμβούλεψε να δει ειδικό.

Μαρίσσα Λεμού – Το λάθος που φέρεται να της κόστισε τη ζωή

Την Τετάρτη 10/9 η Μαρίσσα Λεμού επισκέφθηκε τον ογκολόγο της στο νοσοκομείο LOC, ο οποίος αντιλήφθηκε τη σοβαρότητα της κατάστασής της και ζήτησε την άμεση μεταφορά της στο τμήμα επειγόντων περιστατικών με ασθενοφόρο.

Θυμίζουμε πως η Μαρίσσα Λέμου είχε νοσήσει από καρκίνο στο στήθος το 2023, υποβλήθηκε σε έξι μήνες χημειοθεραπεία και σε χειρουργική επέμβαση. Μετά το χειρουργείο διαγνώστηκε με HLH (Αιμοφαγοκυτταρική λεμφοϊστιοκυττάρωση, μια σπάνια και απειλητική για τη ζωή νόσο) και οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να παραμείνει για έξι εβδομάδες στο νοσοκομείο. Έκτοτε η υγεία της ήταν ιδιαίτερα ευάλωτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν έφτασε στο τμήμα επειγόντων, εξετάστηκε μόνο από ένα μέλος του προσωπικού – πιθανότατα νοσοκόμο – χωρίς να ζητηθεί το ιατρικό της ιστορικό και χωρίς να επικοινωνήσει με τον ογκολόγο της. Παρά τη σοβαρότητα της κατάστασης, της χορηγήθηκε αντιβίωση και την άφησαν να επιστρέψει σπίτι της.

Το νοσοκομείο φέρεται να παραδέχτηκε ότι έγινε σοβαρό λάθος από το προσωπικό, καθώς η 28χρονη θα έπρεπε να παραμείνει υπό συνεχή ιατρική παρακολούθηση. Σύμφωνα με έγκυρη πηγή του Power Talk και του δημοσιογράφου, Γιάννη Καρυωτάκη, θα ξεκινήσει έρευνα ΕΔΕ για να εξακριβωθούν τα λάθη και αν τηρήθηκαν οι διαδικασίες.

Η θεία της, Χρυσάνθη Λεμού, δήλωσε στο Power Talk: «Ο ιατροδικαστής θα μας πει σύντομα τι ακριβώς συνέβη. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον Διαμαντή γιατί δεν τολμώ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μήνυση ιερέων στον Αλέξανδρο Τσουβέλα για βλασφημία μετά την πλάκα με τον παπά

Tabloid 15.09.2025
Κινούνται νομικά και κατά του δήμου Στυλίδας

Η Κάθι Μπέιτς ξεσπά για την απώλεια 45 κιλών: «Ε, λοιπόν, δεν ήταν μόνο το Ozempic»

Tabloid 15.09.2025
Η 77χρονη ηθοποιός έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στα Emmy

Δούκισσα Νομικού: Η αντίδραση της σε ερώτηση για την τηλεοπτική της επιστροφή

Tabloid 15.09.2025
Θα επιστρέψει το μοντέλο στην τηλεοπτική ζώνη;

Η Γλυκερία μιλάει για πρώτη φορά μετά τις αντιδράσεις για τις συναυλίες στο Ισραήλ

Media 15.09.2025
Οι Έλληνες καλλιτέχνες δεν ήταν υποστηρικτικοί, δεν έπρεπε να είχε συμβεί αυτή η ανθρωποφαγία

Δημήτρης Αλεξάνδρου για Ιωάννα Τούνη: Αν ένιωθε ότι έπρεπε να είχαμε χωρίσει νωρίτερα, καλά έκανε και το είπε

Tabloid 15.09.2025
Το δικό μου φταίξιμο ήταν ότι δεν πήρα την απόφαση να χωρίσω νωρίτερα, είχε δηλώσει η Instagrammer

Γιώργος Μαζωνάκης: Στο νοσοκομείο η μητέρα του με σοβαρό πρόβλημα υγείας

Tabloid 15.09.2025
«Είναι σοβαρά, νοσηλεύεται έχοντας στο πλευρό της τις κόρες της. Όλα αυτά την ώρα που ο Γιώργος Μαζωνάκης τη μήνυε για συκοφαντική δυσφήμηση»