E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δημήτρης Αλεξάνδρου για Ιωάννα Τούνη: Αν ένιωθε ότι έπρεπε να είχαμε χωρίσει νωρίτερα, καλά έκανε και το είπε

Το δικό μου φταίξιμο ήταν ότι δεν πήρα την απόφαση να χωρίσω νωρίτερα, είχε δηλώσει η Instagrammer

Δημοσίευση 15/9/2025 | 13:04

Δημήτρης Αλεξάνδρου για Ιωάννα Τούνη: Αν ένιωθε ότι έπρεπε να είχαμε χωρίσει νωρίτερα, καλά έκανε και το είπε

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ρωτήθηκε για τη δήλωση της Ιωάννας Τούνη σχετικά με τον χωρισμό τους, η οποία είχε τονίσει πως έπρεπε να είχε τερματίσει νωρίτερα τη σχέση τους.

Το μοντέλο εξήγησε ότι, εφόσον η πρώην σύντροφός του και μητέρα του παιδιού του ένιωσε την ανάγκη να προχωρήσει στη συγκεκριμένη τοποθέτηση, καλώς έπραξε. Ωστόσο, εξομολογήθηκε πως τον πείραξαν όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη που έδωσε η Instagrammer τον περασμένο Ιούλιο.

Όπως είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου: «Ανάμεσα σε ένα ζευγάρι υπάρχουν δύο άνθρωποι, ο άλλος τι σκέφτεται και ο άλλος τι νιώθει. Αν είναι η αλήθεια της και το πιστεύω της, καλά έκανε και το είπε (ότι έπρεπε να χωρίσουμε νωρίτερα). Ήμασταν ζευγάρι και τώρα είμαστε γονείς. Το τι είχε γίνει στο παρελθόν είναι στο παρελθόν. Πρέπει να το αφήσουμε και να μην το σχολιάζουμε. Είναι λογικό (να με πειράξει η συνέντευξη). Είναι μια καινούργια μεταβατική φάση και χρειάζεται τον χώρο της, οπότε μου αρέσει που είναι αληθινή και το λέει και το πιστεύει».

Δείτε το βίντεο

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες για το πώς εξήγησαν στον γιο τους ότι αποφάσισαν να χωρίσουν, ενώ χαρακτήρισε την Ιωάννα Τούνη «υπέροχη μαμά». «Δεν θα ήθελα να μπω σε αυτά τα μονοπάτια του πώς έγινε και τι έγινε (με το διαζύγιο), το αποτέλεσμα μετράει και για τους δυο. Είναι μια υπέροχη μαμά, κάνει υπέροχα τη δουλειά της, είναι πάνω στο παιδί της και αυτό μου φτάνει. Θα ήθελα να μείνει προσωπικό για πολλούς και διάφορους λόγους», σημείωσε.

Τούνη για τον χωρισμό από τον Αλεξάνδρου: Το δικό μου φταίξιμο ήταν ότι δεν πήρα την απόφαση να χωρίσω νωρίτερα

Η Ιωάννα Τούνη είχε μιλήσει για τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου τον περασμένο Ιούλιο, δηλώνοντας πως καταλογίζει ευθύνες στον εαυτό της που δεν τερμάτισε νωρίτερα τη σχέση τους.

«Το δικό μου φταίξιμο σε αυτή τον χωρισμό ήταν που δεν πήρα απόφαση να χωρίσω νωρίτερα. Το φταίξιμο μου ήταν ότι έδινα πολύ. Θα είχα δει νωρίτερα πράγματα…Αν είχα χαλάσει χατίρια νωρίτερα, θα είχα δει πράγματα. Δεν θα άλλαζα αυτό που έγινε με τον Δημήτρη γιατί έχει βγει ό,τι πιο όμορφο μου έχει συμβεί. Υπάρχει μια πικρία, αλλά θέλω να έχουμε καλή σχέση όσο είναι εφικτό για τον Πάρη. Υπάρχει πικρία για καταστάσεις που αναγκαστήκαμε να βιώσουμε. Για καταστάσεις που αναγκάστηκα να βιώσω εγώ, αν θες να μιλήσω για εμένα. Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος», είχε πει στο podcast «Anestea».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιώργος Περρής: Είχα υπογράψει όρο σε συμβόλαιό μου ότι δεν θα μιλούσα ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά μου

E-Daily 3.Left 20.06.2026
Για μένα το δημόσιο coming out μου ήταν μία καθαρά πολιτική πράξη, δήλωσε ο τραγουδιστής

Η συγκίνηση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου για τον πατέρα του: Πρώτα νιώθεις την απουσία και μετά την απώλεια, είναι πολύ δύσκολο

E-Daily 3.Left 20.06.2026
Αυτό που μου έδωσε σαν παρακαταθήκη είναι ότι δεν πρέπει να κυνηγάς λυσσασμένα να αποδείξεις τι είσαι, μοιράστηκε ο ηθοποιός

Ο Αρναούτογλου «στήνει στον τοίχο» τον Λιάγκα: «Αυτό που έκανε την επόμενη μέρα ήταν μπούρδα»

E-Daily 3.Left 20.06.2026
Συνέχεια στο περιστατικό με την on air αντιπαράθεσή του με τον Γιώργο Λιάγκα δίνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Η Anne Hathaway αποκάλυψε (με τέλειο τρόπο) πως περιμένει τρίτο παιδί

E-Daily 3.Left 20.06.2026
Η ηθοποιός αποκάλυψε ξανά τη δύσκολη διαδρομή προς τη μητρότητα

Συγκινημένη η Μαρία Μπεκατώρου: Η on air έκπληξη για τα 1.000 επεισόδια «The Chase»

TV Buzz Χτες
Η τούρτα έκπληξη από τους chasers και η συγκινητική αναφορά για τα πέντε χρόνια προβολής του δημοφιλούς τηλεοπτικού παιχνιδιού γνώσεων

«Πυρά» Πάολα Μπαντόσα κατά Στέφανου Τσιτσιπά: «Έζησα τοξικά πράγματα, δεν ήταν εύκολο»

Tabloid Χτες
Για την σχέση της με τον Στέφανο Τσιτσιπά και τον λόγο που οδηγήθηκαν στον χωρισμό μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Πάολα Μπαντόσα

Ο Αρμι Χάμερ συνέκρινε τον εαυτό του με τον Ιησού μιλώντας για τις καταγγελίες σε βάρος του: Ήμουν πάνω στον σταυρό

E-Daily 3.Left Χτες
Τα καρφιά είναι στα χέρια μου, έλεγε ο ηθοποιός, όταν είχε κατηγορηθεί για σeξουαλική κακοποίηση και κανιβαλιστικές φαντασιώσεις

Δείτε βίντεο: «Αστατος» ο Ιμπραΐμοβιτς, ακούει... Πασχάλη Τερζή και γίνεται viral

Tabloid Χτες
Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται ο πρώην ποδοσφαιριστής να απολαμβάνει ένα remix του τραγουδιού από την Βόσνια σταρ Lepa Brena, χτυπώντας παλαμάκια έχοντας δίπλα του Τιερί Ανρί και Αλεξ Λάλας

Ανδρομάχη: «Υπάρχει βοήθεια στο μεγάλωμα του γιου μου ‑ Όταν ξενυχτάς, χρειάζεσαι δυο μέρες για να επανέλθεις»

Tabloid Χτες
«Η απόδοσή μου στον ημιτελικό της Eurovision δεν ήταν καλή, λογικό που αποκλείστηκα», εξομολογήθηκε

Ο Αντώνης Κανάκης κυκλοφόρησε το πρώτο τραγούδι του: «Το σκάρωσα πριν 38 χρόνια» ‑ Βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής αποκάλυψε την ιστορία δημιουργίας του τραγουδιού