E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξέσπασε ο Κούλλης Νικολάου για τη δολοφονία του Τσάρλι Κερκ: «Σε σκότωσε ένας μηχανισμός, θα ζεις όμως πάντα»

Ο πρωταγωνιστής της «Γης της ελιάς» δημοσίευσε ένα οργισμένο μήνυμα στο Instagram

Δημοσίευση 12/9/2025 | 20:59

Ξέσπασε ο Κούλλης Νικολάου για τη δολοφονία του Τσάρλι Κερκ: «Σε σκότωσε ένας μηχανισμός, θα ζεις όμως πάντα»

Η εν ψυχρώ δολοφονία του Τσάρλι Κερκ έχει προκαλεί αναστάτωσε σε ολόκληρο τον κόσμο και οι εξελίξεις στην υπόθεση είναι ραγδαίες. Μάλιστα, στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ήδη ο δράστης που εκτέλεσε τον ακροδεξιό ακτιβιστή το βράδυ της Τετάρτης (10.09.2025). Λίγο μετά την είδηση της σύλληψής του ο Κούλλης Νικολάου έκανε μια οργισμένη ανάρτηση.

Ο γνωστός ηθοποιός και παραγωγής της σειράς «Η γη της ελιάς» που επιστρέφει για 5η χρονιά στο MEGA αναφέρθηκε στον «μηχανισμό» που, όπως ισχυρίζεται, αφαίρεσε τη ζωή του Τσάρλι Κερκ και δήλωσε ότι ο υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ ακόμα και μετά τη δολοφονία του είναι «αθάνατος».

«Σε σκότωσε ένας μηχανισμός που μόνο να σκοτώνει ανθρώπους ξέρει, θα ζεις όμως πάντα γιατί τώρα γεννήθηκες και είσαι αθάνατος», έγραψε ο Κούλλης Νικολάου στην ανάρτησή του.

Εν τω μεταξύ διευθυντής του FBI, Κας Πατέλ τόνισε ότι ο 22χρονος φερόμενος δολοφόνος συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης γύρω στις 22:00 τοπική ώρα (07:00 Παρασκευή, ώρα Ελλάδας) μετά από ένα ανθρωποκυνηγητό που διήρκησε 33 ώρες.

«Το απόγευμα της 11ης Σεπτεμβρίου, ένα μέλος της οικογένειας του Τάιλερ Ρόμπινσον επικοινώνησε με φιλικό πρόσωπο του περιβάλλοντός του και εκείνο με τη σειρά του ενημέρωσε τον Σερίφη ότι ο Ρόμπινσον ομολόγησε τη δολοφονία του Τσάρλι Κερκ. Η πληροφορία μεταφέρθηκε στο FBI και ο Ρόμπινσον δεν άργησε να αναγνωριστεί, από το βιντεοληπτικό υλικό που είχαν στην κατοχή τους οι Αρχές», είπε ο κυβερνήτης της Γιούτα, Σπένσερ Κοξ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ξέσπασε ο Κούλλης Νικολάου για τη δολοφονία του Τσάρλι Κερκ: «Σε σκότωσε ένας μηχανισμός, θα ζεις όμως πάντα»

Tabloid 12.09.2025
Ο πρωταγωνιστής της «Γης της ελιάς» δημοσίευσε ένα οργισμένο μήνυμα στο Instagram

«Χιτσκοκικός εφιάλτης»: Οι δημοτικές αρχές της Ρώμης απαγόρευσαν σε γυναίκα να… ταΐζει τα περιστέρια

Παράξενα 12.09.2025
Η απαγόρευση έρχεται μετά από πολλαπλές καταγγελίες από κατοίκους πολυκατοικίας για φτερά και περιττώματα από τα περιστέρια

Η Μαρίνα Σπανού ποζάρει με το μαύρο της μαγιό

Tabloid 12.09.2025
Εγώ και το μαύρο μου μαγιό, έγραψε η τραγουδίστρια από τη θάλασσα

Η Σίσσυ Χρηστίδου έκλεισε τα 45: Γενέθλια στη Βαρκελώνη με τα παιδιά της – Φωτογραφίες

Tabloid 12.09.2025
Η τούρτα και το χλιδάτο ξενοδοχείο που θα μείνουν

Γιώργος Μαζωνάκης: Ανέβασε το πρώτο του TikTok του για τη νοσηλεία στο Δρομοκαΐτειο

Tabloid 12.09.2025
«Παραμονή της Παναγιάς. 2025, καλοκαίρι. Δρομοκαΐτειο. Ακούσια νοσηλεία», ανέφερε στο πρώτο του βίντεο στο TikTok ο Γιώργος Μαζωνάκης

Έλενα Παπαρίζου: Η throwback φωτογραφία στο Instagram με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Celebrity Stories 12.09.2025
Τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε η τραγουδίστρια στα social media από την παιδική της ηλικία

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Εντυπωσίασε με την εμφάνιση της στη Μύκονο

Celebrity Stories 12.09.2025
Η ξανθιά influencer εμφανίστηκε να περπατά στα Ματογιάννια με την μητέρα της

Ο Γιώργος Μαζωνάκης κατέθεσε μήνυση κατά της οικογένειάς του

Celebrity Stories 12.09.2025
Ο τραγουδιστής φόρεσε ένα στιλάτο πουκάμισο από τον οίκο Dior

Τζόρτζιο Αρμάνι: Ανοιξε η διαθήκη του ‑ Ποιοι είναι οι κληρονόμοι

Celebrity Stories 12.09.2025
Ο σχεδιαστής ζητά στη διαθήκη του ο οίκος του να τύχει «ηθικής, αδιάβλητης και άμεμπτης διαχείρισης», με έμφαση στη διατήρηση ενός σύγχρονου και ουσιαστικού στυλ