E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Περιμένει το πρώτο της παιδί η «Τόκιο» του La Casa De Papel

Είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Δημοσίευση 10/9/2025 | 13:42

Περιμένει το πρώτο της παιδί η «Τόκιο» του La Casa De Papel

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ούρσουλα Κορμπερό, η αγαπημένη «Τόκιο» από τη σειρά La Casa de Papel, καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί. Η Ισπανίδα ηθοποιός μοιράστηκε τα χαρμόσυνα νέα με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία όπου ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά.

Με χιούμορ, η Ούρσουλα Κορμπερό συνόδευσε την ανάρτησή της με τη φράση: «Αυτό δεν είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης», κερδίζοντας αμέσως χιλιάδες σχόλια και ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Να αναφέρουμε ότι το μωρό θα είναι ο πρώτος καρπός του μεγάλου έρωτά της με τον επί χρόνια σύντροφό της, Τσίνο Νταρίν, με τον οποίο είναι μαζί από το 2016. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ισπανικής σειράς La Embajada και από τότε παραμένει αχώριστο, επιλέγοντας όμως να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή.

Ποια είναι η Ούρσουλα Κορμπερό

Η Ούρσουλα Κορμπερό Ντελγκάδο (Βαρκελώνη, 11 Αυγούστου 1989), είναι Ισπανίδα ηθοποιός γνωστή για τον ρόλο της ως Ρουθ Γκόμες στη νεανική σειρά Física o química (2008–2011) και ως «Τόκιο» στη σειρά La casa de papel (2017–2021). Η Ούρσουλα Κορμπερό γεννήθηκε στη Βαρκελώνη της Καταλονίας στις 11 Αυγούστου 1989. Είναι κόρη του Πέδρο Κορμπερό, ξυλουργού και της Έσθερ Ντελγκάδο, εμπόρου. Έχει μια μεγαλύτερη αδερφή, τη Μόνικα.

Άρχισε μαθήματα υποκριτικής, φωνητικής και τεχνικής τραγουδιού όταν ήταν 13 ετών, κάτι που της επέτρεψε να ερμηνεύσει το τραγούδι The price of true με τους Cinco de Enero, το συγκρότημα που έπαιζε τη μουσική της σειράς Física o Química κατά την πρώτη σεζόν. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη μικρή οθόνη το 2000, στη σειρά Mirall trencat (TV3), παίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο. Επίσης, εκείνη τη χρονιά, ήταν ένα από τα μέλη της ομάδας Top Junior.

Κατά τα έτη 2005 και 2006 συμμετείχε στη σειρά Ventdelplà, υποδυόμενη τον χαρακτήρα της Σάρα. Στην εθνική τηλεόραση, οι πρώτες της εμφανίσεις ήταν σε σειρές όπως το El internado (ως Μανουέλα) και άλλοι δευτερεύοντες ρόλοι στο Cuenta atrás το 2007. Στον κινηματογράφο άρχισε να γυρίζει την ταινία μικρού μήκους, Crónica de una voluntad κατά το έτος 2007 και στη συνέχεια ακολούθησαν πολλές άλλες συνεργασίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ερωτική ζωή της Minka Kelly είναι γεμάτη εκπλήξεις

Celebrity Stories 20.12.2025
Τώρα είναι με τον Dan Reynolds των Imagine Dragons

«Ήταν λάθος»: Η πρώτη συνέντευξη της γυναίκας που πιάστηκε με το αφεντικό της από την kiss cam των Coldplay

Tabloid Χτες
Η ζωή της έγινε κόλαση - Δέχτηκε απειλές μέχρι και για τη ζωή της

Σταμάτης Γονίδης: «Όταν τσακώνομαι με τη γυναίκα μου γκρεμίζω το σπίτι – Η κόρη μου δεν μου μίλαγε»

Tabloid Χτες
Όσα είπε για την πατρότητα, τις απώλειες, την αγάπη και την πίστη

Λιάγκας: Υποσχέθηκε στον «αέρα» ότι θα αδυνατίσει – «6 του μήνα το ράβω»

TV Buzz Χτες
«Είμαι στα πιο παχιά που έχω υπάρξει ποτέ»

Μισός ο Φάνης Λαμπρόπουλος: `Έχασα 20 κιλά ‑ Με έβαλε ο γιατρός με το ζόρι`

Tabloid Χτες
Μία σημαντική απώλεια βάρους πέτυχε ο παρουσιαστής Φάνης Λαμπρόπουλος

Η ανάρτηση του Διαμαντή Καραναστάση μετά την κλήση για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ: «Από αύριο μόνο φραπέ»

Tabloid Χτες
Στον πρώην βουλευτή επιβλήθηκε πρόστιμο 350 ευρώ και του αφαιρέθηκε το δίπλωμα οδήγησης για έναν μήνα

Το σέξι βίντεο από τα χρόνια που η Σοφία Βεργκάρα πόζαρε ως μοντέλο στο Μεξικό

Social Χτες
Η Λατίνα ηθοποιός δεν απογοήτευσε για ακόμα μια φορά τους followers της στα social media

Το σχόλιο του Έλον Μασκ για το μπούστο της Σίντνεϊ Σουίνι που προκάλεσε την οργή των θαυμαστών της

Social Προχτές
Η ανάρτηση προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια, με πολλούς χρήστες να τη χαρακτηρίζουν ακατάλληλη και άκομψη

Γιώργος Καρτελιάς: Οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Tabloid Προχτές
«Ξαφνικά ένιωθα πόνο στο στήθος και ένα μούδιασμα στο χέρι και ίδρωσα»