E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θεσσαλονίκη: Επίθεση 34χρονου σε δημοτικό υπάλληλο ‑ «Μου έριξε μπουνιά στο στέρνο»

Πώς περιγράφει την επίθεση που δέχθηκε ο 61χρονος δημοτικός υπάλληλος

Δημοσίευση 9/9/2025 | 15:05

Θεσσαλονίκη: Επίθεση 34χρονου σε δημοτικό υπάλληλο ‑ «Μου έριξε μπουνιά στο στέρνο»

«Μου έριξε μια απίστευτα δυνατή μπουνιά στο στέρνο και μου κόπηκε η αναπνοή! Εκείνη την στιγμή φοβήθηκα για τη ζωή μου». Με τα λόγια αυτά ο 61χρονος εργαζόμενος στην υπηρεσία πρασίνου του Δήμου Παύλου Μελά, Μωυσής Πετρίδης περιγράφει την επίθεση που δέχτηκε από έναν 34χρονο κατά τη διάρκεια της εργασίας του.

Όπως περιέγραψε μιλώντας στο thestival.gr, ο κ. Πετρίδης το πρωί της Δευτέρας (8/9) βρισκόταν μαζί με έναν συνάδελφο του σε περιοχή της Ευκαρπίας και συγκεκριμένα πίσω από το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» και έκοβαν χόρτα προκειμένου να καθαρίσουν δρόμοι και πεζοδρόμια.

Κάποια στιγμή βρισκόταν έξω από ένα σπίτι ο κ. Πετρίδης, που εργάζεται με τετράμηνες συμβάσεις στο Δήμο Παύλου Μελά, έκοβε τα χόρτα έξω από τον φράχτη της κατοικίας και «δεν είδα μέσα στα αγριόχορτα ήταν ένα μικρό δεντράκι με ύψος λίγων εκατοστών ούτε που φαινόταν και κατά λάθος προφανώς το έκοψα».

«Εκείνη την στιγμή ήρθε μια κυρία που μένει στο σπίτι και μου είπε “αχ κόψατε το δεντράκι που φυτέψαμε” και της απάντησα ότι δεν το είδα κι ότι έπρεπε να έρθει να μου πει ότι υπήρχε εκεί ένα μικρό δεντράκι» ανέφερε προσθέτοντας ότι «αμέσως πετάχτηκε έξω από το σπίτι ο γιος της ο οποίος κατευθύνθηκε προς το μέρος του και άρχισε “να φωνάζει και να βρίζει εμένα και τον συνάδελφο μου”».

«Όταν τον είδα πρόσεξα ότι ήταν πολύ αγριεμένος και μάλιστα όχι απλά έτρεχαν σάλια από το στόμα του αλλά κυριολεκτικά έβγαζε αφρούς. Ήρθε πάνω μου και μετά πήγε πίσω από εμένα κι με έπιασε από τους ιμάντες της μισινέζας που είχα πάνω μου κι άρχισε να με πηγαίνει δεξιά κι αριστερά ενώ χτυπούσε στο έδαφος το χλοοκοπτικό το οποίο το έσπασε» περιέγραψε ο κ. Πετρίδης που κάποια στιγμή κατάφερε να ξεφύγει, να βγάλει από πάνω του το χλοοκοπτικό το οποίο το άφησε κάτω.

«Κάποια στιγμή μου πέρασε από το μυαλό να του επιτεθώ κι εγώ αλλά είδα ότι δεν ήταν καλά ο άνθρωπος και δεν έκανα τίποτα. Τότε μου επιτέθηκε και μου έριξε μια απίστευτα δυνατή μπουνιά στο στέρνο και μου κόπηκε η αναπνοή! Εκείνη την στιγμή φοβήθηκα για τη ζωή μου» είπε ο κ. Πετρίδης.

Όση ώρα γινόταν το περιστατικό της επίθεσης τόσο η μητέρα του 34χρονου δράστη όσο και ο συνάδελφος του κ. Πετρίδη είχαν «παγώσει» μη μπορώντας να κάνουν κάτι και να τον βοηθήσουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Λευκός Πύργος το πρώτο ελληνικό μνημείο στους «Θησαυρούς της Ευρωπαϊκής Κινηματογραφικής Κληρονομιάς»

Ελλάδα Χτες
Με τη διάκριση για τον Λευκό Πύργο, επιβεβαιώνει η σχέση της Θεσσαλονίκης με την έβδομη τέχνη

Παναθηναϊκός, Αταμάν για Λεσόρ: «Θα αποφασίσει με την ομάδα τι θεραπεία ή χειρουργείο θα κάνει»

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο Εργκίν Αταμαν αποκάλυψε το ενδεχόμενο ο Ματίας Λεσόρ να χρειαστεί κι άλλο χειρουργείο

Παιδοψυχολόγοι μεταβαίνουν στα Βορίζια – «Τα παιδιά δεν πρέπει να κουβαλούν τη βεντέτα»

Ελλάδα Χτες
Στα Βορίζια αναμένεται να βρεθεί ειδική διεπιστημονική επιτροπή, με στόχο την ψυχολογική στήριξη των κατοίκων και κυρίως των παιδιών

Shutdown και πείνα στις ΗΠΑ: Σε καθεστώς αβεβαιότητας εκατομμύρια Αμερικανοί – «Πράσινο φως» στον Τραμπ να παγώσει τα κουπόνια τροφίμων

Κόσμος Χτες
Συνεχίζεται η δημοσιονομική παράλυση της χώρας - Πάνω από 1.000 πτήσεις ακυρώθηκαν

Κυνική παραδοχή Μελόνι: «Με την δεξιά στην κυβέρνηση, δεν θα εγκριθεί ποτέ ειδικός φόρος για τις μεγάλες περιουσίες»

Κόσμος Χτες
Η Τζόρτζια Μελόνι δεν δίστασε να παραδεχθεί δημοσίως ότι με τη δεξιά στην κυβέρνηση φόρος στις μεγάλες περιουσίες δεν πρόκειται να επιβληθεί ποτέ

Τέμπη: Με τους συγγενείς των θυμάτων στα έδρανα η δίκη στις 3/3 – Απορρίφθηκε αίτημα του κράτους να αποβληθούν

Ελλάδα Χτες
Ένταση επικράτησε στη δίκη για τα Τέμπη και την αμαρτωλή σύμβαση 717 με κατηγορούμενους δύο ελεγκτές της Αρχής Διαφάνειας καθώς το Νομικό Συμβούλιο του κράτους βρέθηκε στα έδρανα της υπεράσπισης

Ηλεκτρονικό μπλόκο σε καπνό και αλκοόλ για ανηλίκους – Τι αλλάζει στα κέντρα ψυχαγωγίας

Ελλάδα Χτες
Δημήτρης Παπαστεργίου: Η προστασία των παιδιών είναι ζήτημα ευθύνης και τεχνολογίας

Έφοδοι της ΕΛΑΣ σε οίκους ανοχής στην Αθήνα‑ Συνελήφθησαν 15 γυναίκες

Ελλάδα Χτες
Κινούνται οι διαδικασίες σφράγισης και επανασφράγισης των συγκεκριμένων οίκων ανοχής

«Με βασάνιζαν επτά φορές τη μέρα για 20 λεπτά»: Ισραηλινός όμηρος περιγράφει τη φρίκη που έζησε δύο χρόνια στη Γάζα

Κόσμος Χτες
«Μου έβαλαν πέτρες στα αφτιά και μου έκλεισαν τα μάτια για εβδομάδες» λέει ο 21χρονος Ρομ Μπρασλάβσκι που βίωσε ακραία ψυχολογική και σωματική κακοποίηση

Σοκ στην Πάτρα: Χειροπέδες σε 40χρονο εκπαιδευτικό για πορνογραφία ανηλίκων

Ελλάδα Χτες
Έδειξε γυμνές φωτογραφίες των παιδιών του σε μαθήτρια