E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σπέτσες: Έσπασαν τη γνάθο σε 18χρονο μετά από παρεξήγηση για μία γυναίκα

Μεταφέρθηκε σε θεραπευτήριο της Αθήνας το θύμα

Δημοσίευση 18/8/2025 | 08:08

Σπέτσες: Έσπασαν τη γνάθο σε 18χρονο μετά από παρεξήγηση για μία γυναίκα

Τα ξημερώματα της 15ης Αυγούστου, έξω από γνωστό νυχτερινό κλαμπ στις Σπέτσες, ένας 18χρονος δέχθηκε βίαιη επίθεση μετά από παρεξήγηση που, σύμφωνα με μαρτυρίες, σχετιζόταν με γυναίκα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι εμπλεκόμενες παρέες γνωρίζονταν μεταξύ τους, ωστόσο η ένταση κορυφώθηκε και ο καβγάς κατέληξε σε σοβαρό τραυματισμό του νεαρού.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, διερχόμενος αστυνομικός προσπάθησε να παρέμβει, όμως ο φερόμενος δράστης απομακρύνθηκε από το σημείο. Το θύμα μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Σπετσών συνοδεία αστυνομικών, όπου οι γιατροί εντόπισαν ράγισμα στη γνάθο. Παρά τα ευρήματα, ο 18χρονος δεν υπέβαλε μήνυση.

Το επόμενο πρωί ταξίδεψε μόνος του με πλοίο προς Αθήνα και απευθύνθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Εκεί διαπιστώθηκε ότι έφερε κάταγμα στη γνάθο, προβλήματα στην ακοή του δεξιού αυτιού, καθώς και εκτεταμένα τραύματα στο κεφάλι. Οι γιατροί τον υπέβαλαν σε εξετάσεις και εισήχθη για νοσηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 18χρονος έχει υποστεί σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και παραμένει υπό την επίβλεψη ενός εκ των κορυφαίων νευροχειρουργών. Όπως μεταφέρουν άνθρωποι που γνωρίζουν την κατάσταση, δέχθηκε βίαια χτυπήματα χωρίς να προβάλει αντίσταση, με αποτέλεσμα να του σπάσει η γνάθος, ενώ από τις γροθιές χτύπησε πάνω σε τοίχο, ανοίγοντας το πίσω μέρος του κεφαλιού του. Παράλληλα, παρουσιάζει προβλήματα ακοής, γι’ αυτό και την κατάστασή του παρακολουθεί και ωτορινολαρυγγολόγος.

Τον τραυματία εξέτασε και ιατροδικαστής, ο οποίος συνέταξε σχετική έκθεση. Η ιατροδικαστική γνωμάτευση θεωρείται κομβική για την εξέλιξη της δικογραφίας, καθώς θα αποτυπώσει το εύρος και τη βαρύτητα των κακώσεων, ενισχύοντας το κατηγορητήριο περί απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Η μήνυση υποβλήθηκε τελικά από τον πατέρα του στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου, με αποτέλεσμα να κινηθεί η ποινική διαδικασία. Εν τω μεταξύ, η αστυνομία των Σπετσών είχε καταφέρει να εντοπίσει μέσω στίγματος το κινητό του φερόμενου δράστη σε παραλία εκτός νησιού, χωρίς όμως να προχωρήσει σε ενέργειες, καθώς δεν υπήρχε καταγγελία από το θύμα την δεδομένη χρονική στιγμή .

Η δικογραφία έχει ήδη σταλεί στον εισαγγελέα με τον χαρακτηρισμό «απόπειρα ανθρωποκτονίας». Καθοριστικό ρόλο αναμένεται να παίξει η ιατροδικαστική γνωμάτευση, η οποία θα αποσαφηνίσει πώς προκλήθηκαν τα τραύματα και εάν θα μπορούσαν να αποβούν θανατηφόρα. Τα συμπεράσματα αυτά θα καθορίσουν και την περαιτέρω πορεία της υπόθεσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Λευκός Πύργος το πρώτο ελληνικό μνημείο στους «Θησαυρούς της Ευρωπαϊκής Κινηματογραφικής Κληρονομιάς»

Ελλάδα Χτες
Με τη διάκριση για τον Λευκό Πύργο, επιβεβαιώνει η σχέση της Θεσσαλονίκης με την έβδομη τέχνη

Παναθηναϊκός, Αταμάν για Λεσόρ: «Θα αποφασίσει με την ομάδα τι θεραπεία ή χειρουργείο θα κάνει»

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο Εργκίν Αταμαν αποκάλυψε το ενδεχόμενο ο Ματίας Λεσόρ να χρειαστεί κι άλλο χειρουργείο

Παιδοψυχολόγοι μεταβαίνουν στα Βορίζια – «Τα παιδιά δεν πρέπει να κουβαλούν τη βεντέτα»

Ελλάδα Χτες
Στα Βορίζια αναμένεται να βρεθεί ειδική διεπιστημονική επιτροπή, με στόχο την ψυχολογική στήριξη των κατοίκων και κυρίως των παιδιών

Shutdown και πείνα στις ΗΠΑ: Σε καθεστώς αβεβαιότητας εκατομμύρια Αμερικανοί – «Πράσινο φως» στον Τραμπ να παγώσει τα κουπόνια τροφίμων

Κόσμος Χτες
Συνεχίζεται η δημοσιονομική παράλυση της χώρας - Πάνω από 1.000 πτήσεις ακυρώθηκαν

Κυνική παραδοχή Μελόνι: «Με την δεξιά στην κυβέρνηση, δεν θα εγκριθεί ποτέ ειδικός φόρος για τις μεγάλες περιουσίες»

Κόσμος Χτες
Η Τζόρτζια Μελόνι δεν δίστασε να παραδεχθεί δημοσίως ότι με τη δεξιά στην κυβέρνηση φόρος στις μεγάλες περιουσίες δεν πρόκειται να επιβληθεί ποτέ

Τέμπη: Με τους συγγενείς των θυμάτων στα έδρανα η δίκη στις 3/3 – Απορρίφθηκε αίτημα του κράτους να αποβληθούν

Ελλάδα Χτες
Ένταση επικράτησε στη δίκη για τα Τέμπη και την αμαρτωλή σύμβαση 717 με κατηγορούμενους δύο ελεγκτές της Αρχής Διαφάνειας καθώς το Νομικό Συμβούλιο του κράτους βρέθηκε στα έδρανα της υπεράσπισης

Ηλεκτρονικό μπλόκο σε καπνό και αλκοόλ για ανηλίκους – Τι αλλάζει στα κέντρα ψυχαγωγίας

Ελλάδα Χτες
Δημήτρης Παπαστεργίου: Η προστασία των παιδιών είναι ζήτημα ευθύνης και τεχνολογίας

Έφοδοι της ΕΛΑΣ σε οίκους ανοχής στην Αθήνα‑ Συνελήφθησαν 15 γυναίκες

Ελλάδα Χτες
Κινούνται οι διαδικασίες σφράγισης και επανασφράγισης των συγκεκριμένων οίκων ανοχής

«Με βασάνιζαν επτά φορές τη μέρα για 20 λεπτά»: Ισραηλινός όμηρος περιγράφει τη φρίκη που έζησε δύο χρόνια στη Γάζα

Κόσμος Χτες
«Μου έβαλαν πέτρες στα αφτιά και μου έκλεισαν τα μάτια για εβδομάδες» λέει ο 21χρονος Ρομ Μπρασλάβσκι που βίωσε ακραία ψυχολογική και σωματική κακοποίηση

Σοκ στην Πάτρα: Χειροπέδες σε 40χρονο εκπαιδευτικό για πορνογραφία ανηλίκων

Ελλάδα Χτες
Έδειξε γυμνές φωτογραφίες των παιδιών του σε μαθήτρια