Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου «κόβει την ανάσα» με το καυτό της μπικίνι στην πισίνα
«Τις έγνοιες μου τις άφησα στη στεριά, τα έγραψα όλα στα κοχύλια μου», εξομολογείται η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου
Δημοσίευση 17/8/2025 | 17:48

Τις διακοπές στη γειτονική Τουρκία συνεχίζει η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, όπως φροντίζει να επικοινωνεί και στους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τα social media.
Η εκθαμβωτική ηθοποιός, άλλωστε, αγαπά να μοιράζεται όμορφα στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της στο διαδίκτυο αγνοώντας, προφανώς, αν αυτά πολλές φορές… εκτοξεύουν το θερμόμετρο στα ύψη. Κάτι δηλαδή που συνέβη και το απόγευμα της Κυριακής, όταν και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου θέλησε να μας δώσει την πιο δροσερή γεύση από τις ξέγνοιαστες στιγμές που απολαμβάνει στο ξενοδοχείο όπου και διαμένει αυτές τις ημέρες.
«Τις έγνοιες μου τις άφησα στη στεριά. Τα έγραψα όλα στα κοχύλια μου» εξομολογήθηκε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στη λεζάντα με την οποία και συνόδευσε το νέο της φωτογραφικό άλμπουμ στα social media. Κάτι η καλλίγραμμη σιλουέτα της ηθοποιού όμως, κάτι το εντυπωσιακό της μπικίνι, κανείς από τους διαδικτυακούς της ακολούθους δεν έμεινε ασυγκίνητος από τη νέα αυτή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
View this post on Instagram