E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Μαζωνάκης: Τον Σεπτέμβριο θα κινούταν δικαστικά κατά της αδερφής του – Πότε επιστρέφει στο σπίτι του

«Φυσική επαφή με τους συγγενείς αυτούς δεν είχε τα τελευταία 2,5 χρόνια. Δεν είχαν επαφή για να γνωρίζουν την κατάσταση του Γιώργου»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 16/8/2025 | 09:37

Γιώργος Μαζωνάκης: Τον Σεπτέμβριο θα κινούταν δικαστικά κατά της αδερφής του – Πότε επιστρέφει στο σπίτι του
Glomex

Τη Δευτέρα ή την Τρίτη αναμένεται να επιστρέψει στο σπίτι του ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος από την περασμένη Πέμπτη και έπειτα από εισαγγελική εντολή που εξασφάλισαν συγγενείς του βρέθηκε έγκλειστος σε δημόσια ψυχιατρική κλινική, μεταφερόμενος στη συνέχεια σε ιδιωτική δομή.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του που μίλησε σε ΑΝΤ1 και Star, τον Σεπτέμβριο ο τραγουδιστής θα κατέθετε μήνυση κατά της αδερφής του για υπεξαίρεση, ενώ έχει διακόψει τις επαφές μαζί της τα τελευταία 2,5 χρόνια. Αυτό κατά τον ίδιο σημαίνει πως εκείνη δεν θα μπορούσε να γνωρίζει σε τι κατάσταση βρίσκεται στην πραγματικότητα ο τραγουδιστής. Αντίθετα της χρεώνει και τον χρόνο στον οποίο πάρθηκε η εισαγγελική εντολή, ανήμερα Δεκαπενταύγουστο και με Σαββατοκύριακο να μεσολαβεί, κάτι που επέκτεινε τον εγκλεισμό του σε τουλάχιστον τρεις ημέρες.

Μιλώντας στον στα δύο κανάλια ο δικηγόρος του Γιώργος Μερκουλίδης ανέφερε: «Έμπλεξε γιατί έχει μια δικαστική διένεξη με την αδερφή του. Τις επόμενες ημέρες θα καταθέταμε μηνύσεις για σοβαρά αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα. Ενόψει αυτής της δικαστικής διένεξης, δεδομένου και του χρόνου που κατατέθηκε το αίτημα, παραμονή Δεκαπενταύγουστου και ενώ μεσολαβεί και Σαββατοκύριακο.

Θα στρεφόταν εναντίον της αδερφής του πρωτίστως και κατά παντός υπευθύνου για υπεξαίρεση. Θα διανθιστεί η μήνυση και με νέα αδικήματα. Είναι ακμαίος και δυνατός, υγιής αλλά και πικραμένος και απογοητευμένος. Σύντομα θα είναι κοντά μας. Το μικρόφωνο θα το πιάσει κανονικά τη χειμερινή περίοδο τέλη Σεπτεμβρίου στο Fever. Ήταν σε μια εγρήγορση επαγγελματική.

Ο καθένας μπορεί να υποβάλλει ένα αίτημα στον εισαγγελέα για πρόσωπα συγγενικά του και κάποιος χωρίς να το πολυκαταλάβει να βρεθεί έγκλειστος. Θα βγει άμεσα, δεν έχει κάτι παθολογικό, δεν έχει κάτι ψυχιατρικό. Το άτομα που χρήζει ακούσιας νοσηλείας πρέπει να είναι εν δυνάμει επικίνδυνο για τον εαυτό του και για τρίτα πρόσωπα. Ο Γιώργος δεν έχει αυτά τα χαρακτηριστικά σε καμία περίπτωση. Φυσική επαφή με τους συγγενείς αυτούς δεν είχε τα τελευταία 2,5 χρόνια. Δεν είχαν επαφή για να γνωρίζουν την κατάσταση του Γιώργου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο και οι αγώνες Ολυμπιακού, ΑΕΚ

Αθλητικά Νέα 09.11.2025
Κυριακή με κρίσιμες αναμετρήσεις και αμφίρροπα παιχνίδια

Εγκαινιάστηκε νέο ρομποτικό μηχάνημα στο Αγία Όλγα με δωρεά της Δήμητρας Κατσαφάδου

Πολιτική 09.11.2025
Παρουσία του Αδωνι Γεωργιάδη και δωρεά της La vie en Rose by Dimitra Katsafadou

Ο Λευκός Πύργος το πρώτο ελληνικό μνημείο στους «Θησαυρούς της Ευρωπαϊκής Κινηματογραφικής Κληρονομιάς»

Ελλάδα Χτες
Με τη διάκριση για τον Λευκό Πύργο, επιβεβαιώνει η σχέση της Θεσσαλονίκης με την έβδομη τέχνη

Παναθηναϊκός, Αταμάν για Λεσόρ: «Θα αποφασίσει με την ομάδα τι θεραπεία ή χειρουργείο θα κάνει»

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο Εργκίν Αταμαν αποκάλυψε το ενδεχόμενο ο Ματίας Λεσόρ να χρειαστεί κι άλλο χειρουργείο

Παιδοψυχολόγοι μεταβαίνουν στα Βορίζια – «Τα παιδιά δεν πρέπει να κουβαλούν τη βεντέτα»

Ελλάδα Χτες
Στα Βορίζια αναμένεται να βρεθεί ειδική διεπιστημονική επιτροπή, με στόχο την ψυχολογική στήριξη των κατοίκων και κυρίως των παιδιών

Shutdown και πείνα στις ΗΠΑ: Σε καθεστώς αβεβαιότητας εκατομμύρια Αμερικανοί – «Πράσινο φως» στον Τραμπ να παγώσει τα κουπόνια τροφίμων

Κόσμος Χτες
Συνεχίζεται η δημοσιονομική παράλυση της χώρας - Πάνω από 1.000 πτήσεις ακυρώθηκαν

Κυνική παραδοχή Μελόνι: «Με την δεξιά στην κυβέρνηση, δεν θα εγκριθεί ποτέ ειδικός φόρος για τις μεγάλες περιουσίες»

Κόσμος Χτες
Η Τζόρτζια Μελόνι δεν δίστασε να παραδεχθεί δημοσίως ότι με τη δεξιά στην κυβέρνηση φόρος στις μεγάλες περιουσίες δεν πρόκειται να επιβληθεί ποτέ

Τέμπη: Με τους συγγενείς των θυμάτων στα έδρανα η δίκη στις 3/3 – Απορρίφθηκε αίτημα του κράτους να αποβληθούν

Ελλάδα Χτες
Ένταση επικράτησε στη δίκη για τα Τέμπη και την αμαρτωλή σύμβαση 717 με κατηγορούμενους δύο ελεγκτές της Αρχής Διαφάνειας καθώς το Νομικό Συμβούλιο του κράτους βρέθηκε στα έδρανα της υπεράσπισης

Ηλεκτρονικό μπλόκο σε καπνό και αλκοόλ για ανηλίκους – Τι αλλάζει στα κέντρα ψυχαγωγίας

Ελλάδα Χτες
Δημήτρης Παπαστεργίου: Η προστασία των παιδιών είναι ζήτημα ευθύνης και τεχνολογίας

Έφοδοι της ΕΛΑΣ σε οίκους ανοχής στην Αθήνα‑ Συνελήφθησαν 15 γυναίκες

Ελλάδα Χτες
Κινούνται οι διαδικασίες σφράγισης και επανασφράγισης των συγκεκριμένων οίκων ανοχής